FIV in Ungaria 112
Raspunsuri - Pagina 20
fancy_mona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_vreau cristal, mona sa inteleg ca si eu pot combina 3 merional pulbere cu o singura fiola de solvent? ca de 2 stiam, de 3 nu eram sigura... eu ma gandeam sa le combine cu 2 fiole solvent dar mi-ar conveni mai mult cu una... Laura |
Anul trecut cand am mai facut FIV la indicatiile lui PK am facut menopurul sau merionalul 3 in 1 , un solvent la 3 fiole
2bobocei spune:
Buna fetelor,
Nu am mai scris de mult pentru ca nu am avut noutati. Pentru cine nu ma stie am 4 FIV-uri la activ, ultimul facut la Budapesta cu dr. Kovacs, nereusit, din pacate. Mai am, insa 3 embrioni pe care ne-am hotarat sa ii transferam la sfarsitul lunii septembrie, inceputul lunii octombrie in functie de ce va hotari dl. doctor.
Am o rugaminte la fetele care sunt in Ungaria. As avea nevoie de o cutie de femibion. Daca poate cineva sa ma ajute astept un PM si multumesc anticipat.
In rest sa auzim numai de bine!
mami_vreau spune:
fancy_mona multam de info... deci o sa fac si eu tot 3 in 1...
2bobocei eu iti pot lua in septembrie... ma intorc in tara in jur de 26... daca nu e tarziu pentru tine, se rezolva...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
2bobocei spune:
Mami vreau iti multumesc mult, dar eu as avea nevoie luna aceasta. Vreau sa incep tratamentul cu cel putin o luna inainte de ET, avand in vedere mutatiile pe care le am.
Inca o data multumesc.
mami_vreau spune:
cu placere, 2bobocei... imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
fancy_mona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 2bobocei As avea nevoie de o cutie de femibion. Daca poate cineva sa ma ajute astept un PM si multumesc anticipat. |
Din cate am vazut eu pe aici su voi fi prima la Budapesta si ma voi intoarce prin 7 , 8 septembrie , daca totul merge OK
aristica spune:
ali_miha eu sunt o norocoasa. Pur si simplu i-am vorbit deschis sefului meu despre procedura pe care o voi urma si la primul fiv mi-a permis sa lipsesc la fiecare ecografie, control necesare, apoi, de la punctie pana la o saptamana de la et am stat acasa, fara sa cer concediu, iar salariul l-am primit intreg. La transferul de congelati el a fost cel care mi-a spus sa stau acasa 12 zile, tot fara concediu, tot cu salariu intreg. Acum, la urmatorul fiv, mi-a spus sa nu-i mai cer voie pentru nimic, doar sa ma vada odata gravida, iar de la punctie voi sta acasa pana la beta, fara cerere de concediu. Insa...eu lucrez in domeniul privat si chiar am noroc ca directorul stie ce inseamna fiv-ul (nasa lui a reusit prin fiv, dupa 10 ani, tot la Budapesta, tot la Kaali, dar cu un alt doctor - din pacate nu-i stiu numele). Daca ai cumva sansa sa poti vorbi la tine la serviciu, eu zic sa incerci, ca poate dai de un om ce stie prin ce proceduri trebuie sa treci sa obti un copil "in vitro".
Pentru ce va duceti maine la Szeged? Cat de avansata esti cu stimularea?
mami
...fetele, eu de ieri ma injectez
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
ali_miha_75 spune:
pentru toate fetele care au raspuns rugamintii mele: sunteti foarte dragute si va multumesc.
Aristica, eu lucrez intr-o multinationala (culmea chiar in dept. resurse umane). Si eu am vorbit deschis cu seful meu de fiecare data si pot sa spun ca am gasit intelegere, dar regula e regula. Nu toti colegii sunt la fel de binevoitori si nu poate face asttfel de favoruri. Chiar si de data asta cand i-am povestit cu ce probleme ma confrunt legate de noua legislatie a concediilor medicale si de inc... si nes... celor de la CJAS si DSP (pentru ca pana la urma e dreptul nostru de a beneficia de concediu medical ca si cetateni ai UE care isi platesc asigurarile) m-a intrebat daca ma poate ajuta el cu ceva. N-am stiut ce sa-i raspund.
Multumesc fetelor mult, probabil ca o sa trag si eu cum pot de concediu de odihna pana la ET si dupa o sa iau medical ca atunci n-are decat sa ma caute comisia ca sigur sunt acasa la clocit.
ali_miha_75 spune:
scuze aristica, am uitat sa iti raspund
Maine merg la un consult inainte de a incepe. Probabil ca maine imi va face schema de tratament (nici macar nu stiu daca se numeste asa). Conform celor 28 de zile urmatoarea m incepe in 01.09. Nu stiu daca la FIV prima zi de m este si prima zi de stimulare cum era la IA. Mie toate analizele mi-au iesit cu valori normale si nu s-a depistat ca ar fi vre-o problema hormonala.