FIV in Ungaria 112
Raspunsuri - Pagina 19
paunas spune:
buna fetelor !
tb sa fac odata 2injectii cu merional ,intrebare:pot folosi o singura fiola care dizolva praful ptr amandoua sau este mai bine sa-le fac individual?
voi cum ati procedat?
sanatate si numai bine tuturor !
cristal1995 spune:
Paunas: Kovacs chiar recomanda o fiola de ser la 2-3 de pulbere. Pupici si bafta la injectat
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 7 FIV+inca 2 ET
paunas spune:
deci :sparg o fiola pe care o bag in praf1 dupa care trag tot in seringa dupa care o bag in praf2.
e ok,asa?!
fancy_mona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paunas deci :sparg o fiola pe care o bag in praf1 dupa care trag tot in seringa dupa care o bag in praf2. e ok,asa?! |
da e ff bine ,
eu voi avea 3 .
ali_miha_75 spune:
Fetelor, incep sa devin stresata. se apropie FIV-ul si nu stiu cum sa fac cu serviciul. Va rog mult spuneti-mi voi cum procedati? Cum "motivati" zilele lipsa de la serviciu? Cat timp e necesar sa lipsesti pt FIV? Anul trecut cand am facut fertilizarile luam cate o saptamana de concediu medical dupa fiecare fertilizare pe care mi-o dadea medicul de familie, dar pe un alt diagnostic. Acum nu mai e posibil si oricum cred ca e nevoie de mult mai mult timp. Va rog ajutati-ma sa gasesc o solutie, sa ma pot inspira din experienta voastra.
Multumesc mult!
fancy_mona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali_miha_75 Fetelor, incep sa devin stresata. se apropie FIV-ul si nu stiu cum sa fac cu serviciul. Va rog mult spuneti-mi voi cum procedati? Cum "motivati" zilele lipsa de la serviciu? Cat timp e necesar sa lipsesti pt FIV? Anul trecut cand am facut fertilizarile luam cate o saptamana de concediu medical dupa fiecare fertilizare pe care mi-o dadea medicul de familie, dar pe un alt diagnostic. Acum nu mai e posibil si oricum cred ca e nevoie de mult mai mult timp. Va rog ajutati-ma sa gasesc o solutie, sa ma pot inspira din experienta voastra. Multumesc mult! |
Eu plec sambata viitoare la Budapesta si voi sta pana in 7,8 septembrie asa ca mi-am luat 8 zile de concediu si apoi ma intorc la serviciu (ca e musai) .
Anul trecut cand am mai facut FIV mi-am luat si eu cateva zile de concediu medical dupa ce m-am intors , dar acum nu mai pot .
samira33 spune:
buna dimineata
ali_miha,daca faci la Budapesta iti trebuiesc 14-15 zile numai pentru Budapesta...daca vrei sa mai stai acasa dupa procedura...se mai adauga ceva la zilele astea.
mult succes.
mami_vreau spune:
Neatza, unguroaice dragi...
aristica, tamy, speranta va multumesc pentru sfaturi!
sonya unde ai disparut??? nu mai vii pe aici?
sami, adi, speranta
fc_anca imi pare rau ca ai facut alergie la suprefact... cand vei incepe stimularea? s-ar putea sa ne potrivim ca perioada, nu? ca eu incep stimularea pe 10 septembrie...
cristal, mona sa inteleg ca si eu pot combina 3 merional pulbere cu o singura fiola de solvent? ca de 2 stiam, de 3 nu eram sigura... eu ma gandeam sa le combine cu 2 fiole solvent dar mi-ar conveni mai mult cu una...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
ali_miha eu nu mi-am luat medical la nici unul dintre fiv-uri... mi-am luat numai concediu de odihna...
la primul fiv mi-am luat concediu de odihna dupa ET (l-am facut in tara) si am stat acasa insa inactivitatea totala nu mi-a priit ca am bocit o gramada... asa ca la al doilea mi-am luat concediu numai pentru perioada in care am stat in ungaria... 9 zile de concediu am avut deoarece eu fac transfer de embrioni in ziua 3 ca nu am cu ce sa ajung la blasto... am stat in ungaria de pe 9 martie pana pe 21 martie... daca faci cu blasto trebuie sa stai un pic mai mult...
in septembrie voi face ecografia de ziua 6 in tara asa ca sper sa imi iau numai 7 zile de concediu... merg de pe 16 septembrie pana pe 26 septembrie...
la fiv 2 nu mi-am luat concediu dupa ET si nici la fiv 3 nu imi voi lua... e drept ca nici nu am un job solicitant dpdv fizic si mediul de lucru e placut, nu e stresant...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota