FIV in Ungaria 112
Raspunsuri - Pagina 18
samira33 spune:
adino,soro,ce mai mai cunosti tu pe mine!!!
abia ce ma intorsei de la intepat...PRG de data asta.
asa e,chiar aseara ma gandeam si eu ca uite mai e vara la un colt si acu vine Septembrie si incep sa-l bazai iar pe Kovacs.
tu ce faci???cum esti???
pup toate unguroaicele
pogonici1977 spune:
dupa cum am promis va tin la curent cu noi
acum pregatim organismul inainte de FIV pe care il vom face in oct daca ne ajuta DD si analizele noastree sunt bune...
luam naturiste acum.....un cersaf intreg de pastile....nea dat dct noastru ptr pregatirea organims...
si treb sa repet hormonalele acum cand vine CM si sotul spermograma..si la inceputul lui sept ne asteapta cu astea sidaca e ok at o sa stabilim tratam de stimulare
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
poppy13 spune:
pentru ca nu am reusit sa iau legatura cu voi ,am asteptet si asteptat (ieri la clinica am facut decapeptyl-ul pe la 15.30 , le-am dacut acum pe amnadoua . sper sa nu fii facut vreo prostie , ca le-am facut pe amndoua. oricum m-am gandit ca seara e mai ok, la oa trei nu prea era la indemana. va doresc o seara racoroasa .
samira33 spune:
popy,sa ma ierti,nu am retinut unde faci...insa daca faci la Budapesta,PK recomanda sa le faci seara pentru a putea ajusta dozele daca este nevoie la controalele de dimineata.
numai bine
poppy13 spune:
Eu sunt la szeged , la Dr. Zadori . multumesc mult pt raspuns. eu le-am pe amandoua una dupa alta.Marti diminrata aama duc la analizele de sange tb sa iau injectiile cu mine?
denisa220972 spune:
poppy13 Daca nu ai de facut nicio injectie, nu ai ptr. ce sa le ei cu tine. Iti ei doar vitamine sau ce mai ai de luat ptr.ziua respectiva.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
poppy13 spune:
corect , m-am prins si eu :). Eu le-am facut pe ambele in acelasi timp, nu am lasat nici o ora intre ele. O fi bine? Voi cum ati facut?
poppy13 spune:
toto eu :)). Daca tot nu am facut injectii pana acum facem numai tampenii. Injectiile mi le face sotul meu si aseara dupa ce mi-a facut gonalul a tras odata ( adik l-a incarcat ). Eu am 112 mg gonal c adica 3 shot-uri. Ce parere aveti , sa mai traga de 2 ori sa ajungem la 112 si sa facem diseara sau sa il aruncam pe asta sa facem de la capat. Nu stiu cum v-ati descurcat voi, dar uite ce tampenii facem.Off imi e atat de aiurea si parca sun un copil de 3 ani nu inteleg. Sper ca nu va zapacesc. Va pup ema