FIV in Ungaria 112
Raspunsuri - Pagina 17
_carmen spune:
Paunas, ai incercat la Help Net sau Sensiblu? Pe site apare ca au clexane, la unele farmacii.
pogonici1977, bafta, cred ca e f important sa fii impacata cu alegerea facuta - poate acolo e norocul tau!
Adipapazi, se joaca cu putza, ha?
poppy13 spune:
Buna dimineata dragele mele ! In primul rand va multumesc mult pentru ajutor si credeti-ma ca nu credeam ca puteti sa imi dati incredere si forta, dar asa a fost. Ieri am fost la dr. Zadori si mi-a dat schema de tratament :ieri am facut training pt cum sa fac injectiile (o sa mi le faca sotul meu) si am facut prima injectie deDecapeptyl. Avand in vedere engleza asistentelor nu am reusit sa intelegem ora la care trebuie sa facem injectile si daca Decapeptyl-ul siGonal-ul pe care il incep azi se fac impreuna (la aceeasi ora s-au ore diferite ). sper sa aveti net in weekend ca trebuie diseara sa fac injectiile . Multi pupici si multumesc din suflet.
ronna spune:
Buna fetelor!
Am si eu o intrebare:voi cat timp ati lua Kalium dupa ET.
Intreb pt ca cineva a zis ca a luat 7 zile.Mie pe foaia de tratament mi-a scris o zi da o zi ba, ca si vitE, dar nu si cate zile.
Eu sunt in a 12Z de la ET.De alaltaieri m-au luat durerile de burta prevestitioare menstruatiei,azi parca nu mai simt mare lucru , in schimb ma impunge f des ovarul stang.Alte simptome...nimic, nici macar sani sensibili...
adipapazi spune:
ce fac fetele? linistea de week-end?
o la toate!
samira, ce nazbatii mai faci? nicio analiza, nimic? uite-acu acu acu vine kovacs la lucru! cu forte noi din concediu, asa ca mami, sami, dati buzna!sa va vaz odata cu burtici ca nu mai am stare!
azi am facut o mare vitejie: am luat micul dejun pe scaun la masa!
speranta, m-ai parasit! nu mai zici nimic?ti-am dat si sms intr-o seara!
carmen,, cu putza se juca, panarama!
hugs
Adi +23 cu si