FIV in Ungaria 112

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Ali miha am vazut ca esti din Timisoara. Eu sunt din Bucuresti. As vrea sa iti transmit in avans banii pe femibion + transport urmand ca sa mi-ltransmiti tu prin curier, asta daca nu este deranjul prea mare.

Legat de perioada de sedere in Ungaria pe perioada FIV-ului, eu am avut noroc ca anul trecut in noiembrie nu era in vigoare noua legislatie care reglementeaza concediile medicale si am putut beneficia de un CM.
Stiu insa un caz, la Budapesta insa, in care o fata a discutat cu medicul, si-a facut monitorizarile in tara, ii transmitea doctorului pe mail rezultatul, iar perioada de sedere s-a scurtat la aproximativ 6 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor,ce-i linistea asta pe aici???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

sami,poate la tine liniste, ca esti fara barbat, la mine e lambada nocturna in marsupiu, basca treburi casnice rezolvate de barbat!
hai te astept maine, miss u

Adi +23 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

buna fetelor !

este vreo problema daca beau cofi in timpul perioadei de injectare?

sanatate multa tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

sami, adi poop, nebunelelor!

adi ai fost foarte tare cu mailul! am ras de m-am prapadit!... da' daca ne-ai pus tu vorba buna, va merge treaba ca unsa de data asta!

paunas in principiu ne este nici o problema... sau cel putin nu cred ca este demonstrat stiintific ca ar avea vreun efect negativ in perioada de stimulare... dar eu prefer sa renunt la ea sau sa o inlocuiesc cu cafea fara cofeina... da' mai calc si eu pe alaturi cand si cand...

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

va astept la capitol nou

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!
paunas mie Zadori mi-a spus ca este ok 1 cafea pe zi, insa sincer, eu nu am baut. Cu toate astea fiv-ul a fost nereusit.
Motshisor imi pare rau....
Sonya la fel, imi pare rau.....

Speranta2008 felicitari, intradevar exista si minuni, pacat ca putine....
Mirelush bravo fato! inca un baiat! Bun material a avut sotul!
Tamy felicitari pentru fetita!

mami_vreau mai ai putin si incepi. Ne rugam pentru tine sa reusesti de aceasta data!

Tannoo25 Ma bucur ca v-ati inteles atat de bine cu Zadori. Poate eu am fost mai retrasa. Eu i-am trimis un mail, cu niste intrebari referitoare la o simpla stimulare cu medicamente, practic ii ceream parerea, si nu mi-a raspuns. Oricum nu am ce sa-i reprosez.
Salutari lui Bety si o pup.

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput