FIV in Ungaria 112
Raspunsuri - Pagina 15
ali_miha_75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marig buna fetele.. ma scuzati ca dau busna peste voi,dar..ce e cu cartea asta:puterea...????? zau ca o vreau si eu,dar nu in format electronic..ca ma do ochii de la atat sta la pc...si citindu-va..o vreau din librarie...cine e autorul?e scumpa oare??? daca e f scumpa...fac un sacrifiuciu.. va pup Te asteptam cu drag.Mami si Tati!!!! http://tt.lilypie.com/hWwxp3.png Mai 2005 |
merig,
Cautare pe google "Puterea extraordinara a subconstientului tau" - Joseph Murphy si vei gasi si de unde se poate downloada si de la ce librarii o puteti cumpara. Nu m-a dus mintea inca de la primul mesaj sa fac lucrul asta. Pe principiul niciodata nu e prea tarziu.....spor la lectura si mai ales la insusirea acelor practici.
mami_vreau spune:
sami bine ai venit inapoi acasica!
deci eu am ratat vitex-ul ca am inceput deja ac... da' am comandat deja progesteron injectabil as ca ii dau eu de cap cumva...
BoboMom esti sub acoperire? poop dulce tie si piticului.
poppy bine ai venit si multa bafta!!! da... ai dreptate.. a fost veselie mare la budapesta in martie... si chiar daca numai adi a reusit din acel lot (cu gemeni, cat pentru toate), toate am castigat niste prieteni minunati...
suzana bafta azi la doctor...
tamy, gata... am trecut pe vitamina c de 500...
aristica zici de magneziu... pai eu iau magne b6... ne e suficient?
ronna multa bafta! nu faci un test de pp sau un beta in tara pana miercuri?
tannoo si bafta in luarea deciziei in privinta urmatorului fiv...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
pogonici1977 spune:
deci sa va zic hotararea noastra
din mai multe motive inclusiv financiare nu voi mai afce FIV la budapesta, pe noi ne ajungea multt peste 5000 E cu tot pachetul de la zero (analize, drumuri, etc, lista lunga ) si neam hotarat sa mergem la chisinau la FIV
ieri am fost la un prim consult la ei, am fost multumita ptr inceput, tarifele sunt mult mai mici si fata de tara noastra..
iar analizele fffffffffffff ieftine acolo..
-vitamine....etc..am sa va zic ulterior daca e nevoie, ptr pregatirea organismul de FIV care mai sigur il vom face in octombrie daca ne ajuta DD
noi la chisinau vom face cu masina decate ori e nevoie ..sunt cam 600 km dus+intors la noi de acasa....nui exagerat de mult....dar nu vrem sa ne cazam la nici un hotel din chisinau si facem mai bine naveta acasa la noi...si asa ne va chema cam la 3 zile, deci sse poate
acum asteptam rezulttaul analizelor sa vedem cand dam startul la FIV
dar sa stiti ca nu va parasesc de FIV ungaria,..va sustin si va urmaresc din umbra...
eventual daca nu va suparati mai schimbam pareri informatii sfaturi
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
tamaryllis spune:
Paunas, exista clexane in Ungaria si costa cam la fel ca la noi, dar mie nu mi-a dat fara reteta la Budapesta.
Pogonici, sa iasa bb oriunde vei merge!
Mamivreau, succes!
18+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
Gabi_B spune:
paunas, exista Clexane in Ungaria, are acelasi pret ca la noi. Substanta activa este Enoxaparine si tb sa fii atenta la ce concentratie ai nevoie.
Eu aveam reteta de la dr din Austria, unde Enoxaparina asta e sub numele de Lovenox, dar e facuta de aceeasi firma, Sanofi, si inregistrata sub nume diferite in diferite tari.
nu stiu sa spun daca in Ungaria tb obligatoriu reteta la farmacie pt orice, eu in general pt tot ce am cumparat am avut reteta (adica Merional, Decapeptyl si Lovenox). Am preferat sa facem curse intre Viena si Gyor ca sa luam medicamentele, pt ca erau muuu..lt mai ieftine ca la austrieci.
Dar Clexane gasesti si in Romania! eu am luat acum 2 saptamani de la farmacia Natura de vizavi de Policlinica Titan. Aveau toate concentratiile.
bafta!
lumimar spune:
Pogonici,sa de DD sa fie cu ,indiferent de locatia aleasa.Bafta si spor la ouat,sa fii o closca buna si sa faci multe outze din care sa rezulte embrionasi puternici
Pupici
Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot
aristica spune:
mami magne b6 e o.k.
pogonici ma bucur ca ati reusit sa gasiti cea mai potrivita alegere pentru voi!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA