FIV in Ungaria 112

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marig spune:

buna fetele..
ma scuzati ca dau busna peste voi,dar..ce e cu cartea asta:puterea...?????
zau ca o vreau si eu,dar nu in format electronic..ca ma do ochii de la atat sta la pc...si citindu-va..o vreau din librarie...cine e autorul?e scumpa oare???
daca e f scumpa...fac un sacrifiuciu..
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

bau
acu juma de ora am venit de la mare...am ajuns si pe la Sunny Beach vreo 4 zile...asa ca ma declar multumita dupa 12 zile de mare.

motzishor,imi poare sincer rau
lauriciule,intrerupi Vittexul cand incepi AC,iar in timpul stimulairii nici nu se pune problema de Vittex.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

ali miha 75: ti-am trimis un mesaj pe PM!
Gretta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poppy13 spune:

ms mult pt promptitidudine . Ati fost foarte dragute si saritoare. nu pot sa trimit adresa de email pe PM -ul tau ali-miha cred ca nu este activvat .Chiar vreau cartea. noi ne pregatim maine de plecare. vineri suntem acolo. e prima data cand fac fiv ,nu am facut nici inseminare si am emotii. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali_miha_75

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

ali_miha_75, nu stiu cat de corecte sunt zvonurile cum, ca zadori ar avea mai multe reusite decat kriszan; oricum, nu asta este important pentru tine; fiecare caz este unic ;
e bine sa mergi unde iti dicteaza inima ,insa nu faptul ca la kriszan ai plati translator (si la zadori nu) trebuie sa fie factorul decisiv;

noi avem 2 fiv cu zadori; amandoua esuate; pot spune ca nu comunicarea rezolva totul intotdeauna ; sunt muuuulte altele ...

succes!

Pot sa intreb la cine mergeti acum? Inteleg din ceea ce ai scris ca au existat ceva probleme in relatia cu Zadori. Poate imi poti spune mai multe. Daca nu vrei sa vb aici imi poti trimite mesaj privat. Multumesc mult. Hotararea e luata: cel putin primul il facem cu Zadori apoi....vom vedea ce si cum.

la noi nu au existat deloc probleme in relatia cu zadori; din contra: ne-am inteles bine cu el, am comunicat ff mult; si azi pastram legatura cu el, ii cerem parerea, chiar daca nu am reusit; si raspunde cu acelasi interes ca atunci cand ii eram pacienti, la usa cabinetului ...
ptr urmatorul fiv nu stim unde vom indrepta, inca si nu stim nici cand o vom face ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Ali_miha75, eu iti confirm povestea cu asteptatu de la SZEGED! Eu te-am gasit acolo stand de cateva ore nebagata in seama! Cred ca faceam inseminarea artificiala.... si tu la fel, nu?
Eu am mers la Budapesta dupa un FIV esuat cu Zadori. Am reusit cu Dr. Kovacs. Am doua fetite in burtica iar prin octombrie vor veni pe lume!
Il recomand cu cea mai mare caldura pe Kovacs, nu doar pt ca am reusit cu el, ci si pentru faptul ca e mult mai profi clinica de la Budapesta si personalul de acolo!
Iti urez multa bafta si rezultat cu ochisori, indiferent de alegerea ta!

Irina, +27 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Aristica, ai PM

Mairis, ce putin mai ai! Sa fiti sanatoase!

de Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali_miha_75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mairis

Ali_miha75, eu iti confirm povestea cu asteptatu de la SZEGED! Eu te-am gasit acolo stand de cateva ore nebagata in seama! Cred ca faceam inseminarea artificiala.... si tu la fel, nu?
Eu am mers la Budapesta dupa un FIV esuat cu Zadori. Am reusit cu Dr. Kovacs. Am doua fetite in burtica iar prin octombrie vor veni pe lume!
Il recomand cu cea mai mare caldura pe Kovacs, nu doar pt ca am reusit cu el, ci si pentru faptul ca e mult mai profi clinica de la Budapesta si personalul de acolo!
Iti urez multa bafta si rezultat cu ochisori, indiferent de alegerea ta!

Irina, +27 cu

Multumesc mairis, asa este, faceam una din cele 3 inseminari. Iti mai multumesc inca odata deoarece acum in momentul in care ti-am citit mesajul am avut o revelatie: asa voi face si eu daca de prima data nu se prinde nimic mergem la Budapesta. Nici nu stiu de ce m-a mancat atat cu Szegedul cand la Budapesta sotul meu are o verisoara si avem chiar unde locui.
La cat timp dupa FIV-ul de la Szeged ai mers la Budapesta?
Feicitari pentru micutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali_miha_75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui poppy13

ms mult pt promptitidudine . Ati fost foarte dragute si saritoare. nu pot sa trimit adresa de email pe PM -ul tau ali-miha cred ca nu este activvat .Chiar vreau cartea. noi ne pregatim maine de plecare. vineri suntem acolo. e prima data cand fac fiv ,nu am facut nici inseminare si am emotii. va pup

Sper ca nu raspund prea tarziu si vei mai avea acces la net. Am PM-ul activat dar se pare ca nu functioneaza intotdeauna.
Lasa emotiile pentru alta data,acum nu iti poti permite luxul asta . Sunt absolut convinsa ca POT spune ca TOATE suntem alaturi de tine. Ai incredere in tine, in medici si mai ales in Puterea Divina. Intotdeauna Dumnezeu stie de ce alege sa ni se intample sau sa nu ni se intample anumite lucruri. Sti povestea aceea cu cei doi ingeri care calatoreau si au inoptat pe rand in casa unui bogat si in casa unor saraci? Daca ai credinta stii ca orice intamplare este intotdeauna in avantajul tau. S-ar putea sa nu stii cum anume (poate nu afli de ce anume te-a pazit D-zeu) dar stii ca e asa.
Daca ceea ce am scris mai sus nu functioneaza, data viitaore am sa-ti povestesc despre exercitiul cu culorile curcubeului
Te pup si Doamne Ajuta!
Incer eu sa iti las PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

BoboMom sa fiti voi sanatosi si sa va cresteti cu bine minunea. Hai ca vin si eu repede-repede dupa voi

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput