Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
Crissy_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_09 Ale votata printesica Acum vin si eu cu o nedumerire din capitolul "intrebari inteligente" Bebelusului meu,cand isi intoarce capsorul de pe o parte pa alta,ii raman urechiusele intoarse invers.Oare nu i se fac clapaugi dc tot o sa stea asa cu ele?Sau il doare? La copilasii vostrii tot asa se intampla? Ce as putea sa fac sa nu si le mai prinda sub capsor,in afara de a i le lipi cu scotch? Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) |
Cris, am citit ca au pavilionul urechiuselor tare fragil cat sunt asa mici si ca trebuie sa avem grija sa nu le indoaie cand stau pe o parte... Mie cand o pun la san mi se intampla, dar o ridic si o asez din nou, am mereu grija de cand am citit asta, la somn nu prea ni se intampla...
A, si cu intarziere: felicitari micutului crestin!
Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010
Crissy_C spune:
citat din mesajul lui ck_29 fetelor, eu am ales tortul de botez o sa arate asa: www.cofetariaalice.ro/index.php/component/virtuemart/?page=shop.product_details&product_id=620&flypage=flypage-ask.tpl&pop=0" target="_blank">http://www.cofetariaalice.ro/index.php/component/virtuemart/?page=shop.product_details&product_id=620&flypage=flypage-ask.tpl&pop=0 compozitia o sa fie de ciocolata, cu rom si visine sunt tare fericita ca am mai rezolvat un task pt botez...mai am fo 10 fericita mamica de bebita Teodora 15.06.2010 |
Foarte dragalas tortuletul!!! Compozitia e cumva de tort Jeni?
Crissy_C spune:
citat din mesajul lui NicoletaB Pe card se depun numai cei 200 lunar. 150+230 se iau cash Mamica lui Mihai Rares |
Ce tampiti, nu pot sa cred! Tatii nu pot sa ridice sumele astea?
mommy_to_be spune:
Hello Girls!
Noi tot asa ocupate, Maia sta treaza cea mai mare parte din zi asa ca povestim mult, zambim si mai si plangem
Am vazut ca vorbeati despre bazin si inot. Si eu vreau s-o duc pe Maia la Baby Spa, insa dupa ce implineste 4 luni, caci atunci se pot face sedinte de grup (de 10 bebei), impreuna cu unul din parinti. Sorana, stii sigur ca pana la 6 luni cursurile de inot se fac in cadita? Poate ne intalnim pe acolo din septembrie
Uf... gata, fug, ca s-a trezit buburuza si trebuie sa iesim cu ea din casa, ca s-a mai racorit. Pupici! sper sa revin cat de repede.
veronicach spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Crissy_C
Ce tampiti, nu pot sa cred! Tatii nu pot sa ridice sumele astea? Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010 |
le pot ridica si sotii dar sa scri o imputernicire
in cazul meu sotul s-a ocupat de toate actele si ridicat banutii
ma iertati ca raspund scurt dar inca lui Mateiut nu i s-a spart buba si nu pot sa-mi revin total
a stat si cu muscata cam 24 de ore dar nimic( e vreo tehnica speciala?), nu cedeaza si pace
acum e cu un unguent cu ihtiol si speram sa isi faca efectul si capsulele
asteptam..
multumesc inca o data pentru tot sprijinul
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
arturicii spune:
Hello
Am revenit de la vaccin; 60cm si 5500gr. Are in continuare o crestere armonioasa si constanta.
A primit cate un vaccin in fiecare picior; la primul (care nu doare) nu a plans deloc, la al doilea a plans fix 10 sec apoi s-a linistit, am pus-o la masa apoi a adormit. Aici, dupa vaccin, trebe sa stai 15 min acolo in sala ca sa vada ei daca are vreo reactie adversa imediata.
Fara nici un antitermic inainte de vaccin si nici dupa, cu exceptia cazului in care trece de 38 febra.
Cris, doarme si mai bine daca fac treaba cu ea cocotata in sling
Sorana, felicitari ptr hotarare! La mine mai vine hotararea, mai pleaca...E plimbareata rau. Sper ca tu sa reusesti. Eu am reusit sa pierd 5kg in ultimele sapt doar cu renuntarea (nu totala) la dulciuri si fara sa mananc seara.
Ioana & PYS
corinasmile spune:
citat din mesajul lui veronicach A SPART!!!!!!!!!!!!!! mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
Doamne'ajuta!!!
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
Alinutzaa spune:
Salutare
Vaccin - acum 3 ani, cand era piciul meu mic, daca vroiai sa ii cumperi tu vaccinurile, sa nu le faci pe cele gratuite, aveai doua posibilitati:Infarix (produs de Glaxo) si Pentaxim (produs de Aventis Pasteur). Primul era vreo 230 ron si al doilea vreo 180. Acum, in schema gratuita este inclus Pentaximul. Se gaseste si in farmacii si poate fi cumparat pentru vreo 180-200 Ron.
Noi la Tudor am mers pe Pentaxim, pe care l-am cumparat bineinteles. Acum la Antonia o sa mergem tot pe Pentaxim, de data asta gratuit.
Despre antitermic dat preventiv - eu nu i-am dat piciului niciodata nici un medicament preventiv. Nu sunt de acord cu practica asta. Acelasi "tratament"' il va avea si Antonia.
Si gata, m-a lasat neuronul, nu mai stiu ce vroiam sa spun. Am umblat azi brambura prin oras si cred ca de la caldura mi s-a topit saracul
Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)
arturicii spune:
Vero, sa fie bine!
A, am uitat! In dimineata asta am pus-o la somn pe Sabina, pe burtica, si cand ne-am trezit iar ea era pe spate!!!!
Ioana & PYS