Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
R.Cata spune:
Nu as da nimic inainte de vaccin. Nici macar dupa, daca nu are febra.
Sorana nici Miruna nu se intoarce de pe spate pe burtica sau invers. Dar nici nu o fortez. cd va stii ea cum sa faca sau cd va vrea. o las sa evolueze in ritmul ei.
Intrebare pentru fetele care si-au botezat floricelele: am auzit ca timp de un an de zile dupa botez nasa trebuie sa duca micul crestin la biserica la impartasit. Voi stiti de asa ceva? Este ceva religios sau "babisme"?
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca 28.04.2010
R.Cata spune:
Ale, votat printzesica frumusica foc
R.Cata spune:
Sorana, poti sa-mi spui unde ati fost la inot? Ca vreau sa merg si eu cu asta mica, dar am inteles ca de-abia cd implineste 4 luni.
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui R.Cata Nu as da nimic inainte de vaccin. Nici macar dupa, daca nu are febra. Sorana nici Miruna nu se intoarce de pe spate pe burtica sau invers. Dar nici nu o fortez. cd va stii ea cum sa faca sau cd va vrea. o las sa evolueze in ritmul ei. Intrebare pentru fetele care si-au botezat floricelele: am auzit ca timp de un an de zile dupa botez nasa trebuie sa duca micul crestin la biserica la impartasit. Voi stiti de asa ceva? Este ceva religios sau "babisme"? www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca 28.04.2010 |
Oricum eu nu cred in impartasit/spovedit,asa ca este trecut la "babisme" din punctul meu de vedere.
Fiecare face cum doreste
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
cris_09 spune:
Ck_29 foarte frumos tortul...asemanator cu al nostru.
Intreba cineva cum a fost...nu mai stiu cine...scuze..
Ca aspect a fost din martipan ornat cu botosei,un bebelus care face baita si o placuta de ciocolata pe care scria:"De astazi ma numesc Sebastian Mihai"..
Iar ca si compozitie..delicios..ciocolata,visine si niste "bule mari de ciocolata alba"Nu stiu exact cum se numeste,ne-a fost si noua recomandat,si a fost foarte bun.
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
ankak spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB La Espumisan se recomanda 25 picaturi/zi. Scrie in prospect. Mamica lui Mihai Rares |
Nicoleta da, asa scrie, insa poti sa-i dai fara probleme si pana la 0,5 ml/masa ca substanta nu se acumuleaza in organism deci nu este pericol de intoxicatie. Vezi ca scrie si in prospect.
Onana spune:
I'm back!
Am fost si am vazut un super club care are si piscina unde poti sa faci si aqua gym, si sala de fitness, si de aerobic (vreo 6 stiluri), etc; mi-a placut mult, mai ales ca e la 5 min de casa, cu masina, iar pe jos vreo 10-15! preturi..pe msura! Dar ce nu face omul sa-si revina la forma de demult? Asa ca ma bate gandul sa-mi fac abonament, tre sa mai fac niste calcule, sa nu falimentam cu ideile mele crete..
Ale, votat si eu printzesica voastra.
Anca, multumesc!
Cata,nici eu nu ma gandesc sa-l fortez sau indemn pe Tudor sa reuseasca cu achizitiile mai repede, doar ma gandeam ca poate ar fi trebuit sa reuseasca deja. Dar fiecare in ritmul sau..
Ma intrebai de inot, noi mergem la babyspa, site-ul e babyspa punct ro. Primesc bebei de la o luna, intre o luna si 6 luni fac intr-o cadita, individual cu un kinetoterapeut, ziceam ca la prima sedinta pe Tudor l-a bagat 5 minute in apa si vreo 15 masaj. Dupa 6 luni trec in piscina mare. Maine avem a 2-a sedinta, va mai povestesc cum a fost. Eu mi-as fi dorit sa-i tina mai mult in apa, adica macar vreo 15 minute..
Desre impartasit bebeii, chiar nu ma pricep deloc..
Vad ca toata lumea pleaca la mare in septembrie..
Si noi, in Grecia, insa deja ma simt vinovata ca noi avem in plan sa mergem doar cu Matei, iar pe Tudor sa-l lasam cu mama, nu ca mi-ar fi teama de ceva, dar sa-i fie mai bine lui Matei, sa se bucure de toata atentia noastra, si noua, parintilor, mai usor, caci cu amandoi e nebunie curata Dar deja ma gandesc daca e corect sa-l las acasa
r_ocsy spune:
Ale : votat printesa
Pisoiul meu doarme in brate ; a fost super maraita ca a stat prost cu somnul din cauza lucrarilor de pe strada ... ieri mai aveam putin si ii luam la bataie. NU MAI SUPORT ZGOMOTUL !!! Si magarii astia nu au auzit de ora de liniste ... cica au de terminat ... nu sunt in stare de nimic ca de 2 saptamani sparg strada si tocmai cand cred ca au terminat in fata casei si se duc si ei spre capatul strazi , se intorc sa ma sparga ceva . Si ma mai mir de ce doarme pisoiul o jumatate de ora ; pai cand doarme mai bine trebuie idiotii sa sparga ceva .
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
r_ocsy spune:
Si noi vrem sa mergem la mare in septembrie . Nu ma intereseaza plaja propriu-zisa , ci aerosolii pentru pisoi.
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
R.Cata spune:
Sorana, multumesc de lamuriri. Centrul asta e f aproape de mine. Chiar il aveam in vizor cd eram in cautari pt aqua baby.