Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

In alta ordine de idei,piciorul tot ma doare,nu stiu ce sa-i mai fac
Dupa ce am terminat fizioterapia,saptamana trecuta,nu m-a mai durut 4 zile..si acum a inceput iar

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

CRIS Mie mi-a mai trecut piciorul am primit de la dr paracetamol(cura de trei ori pe zi trei zile);neuromultivit si rowalind(o solutie lichida de masat pe zona dureroasa) Mie mi-a spus ca e nervul sciatic tie ce ti-a spus, de la ce e ?

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

sar'na de raspunsuri...m-am mai calmat o tzara... si lu rares ii tremura barbita si i-a curs putin un ochi dar nu mai tineam minte cat l-o tinut.

Cu ochiul lui horia care inca mai curge am sa intrep pediatra cand merg urmatoarea data sa imi zica daca poate fi conjunctivita.
masaj si sters cu ser faceam de cand l-am adus acasa...

Cris_09 te-am mai intrebat odata ce diagnostic ai tu la chestia cu piciorul; cred ca n-am fost pe faza cand ai zis. Continua exercitiile acasa, ar tb sa te ajute.

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Eu am o salopetica simpatica primita cadou cu care il imbrac!
Grija cu hainutele trebuie sa o aiba nasa, caci in hainele ei va sta copilul imbracat ! In ale mele o sa stea de acasa pana la biserica!

Mamica lui Mihai Rares

Da, nasa trebuie sa cumpere hainutele, dar cum nasa noastra nu are copii si e si tinerica, nu prea se pricepe. Asa ca se bazeaza si pe mama ei, iar alaltaieri am fost impreuna la un magazin unde aveau niste costumase oribile, negre, iar pantofii parca erau niste bocacnci, marimea 20. Mama nasei pe aia i-ar fi cumparat pe principiul ca oricum nu gasesc nici mai mici nici mai frumosi, iar copilul iese in evidenta numai daca are costum negru sau bleumarin
Asa ca decat sa ma trezesc cu cine stie ce haine mai bine i le cumpar singura. Eu una nu prea tin la obiceiuri asa ca nici de asta nu voi tine cont.
Am dat comanda si de lumanare tot eu, asa am procedat si la botezul fetitei, la fel voi proceda si acum, fiind vorba de aceeasi nasica.
Oricum ea imi va plati cele ce ar fi trebuit ea sa le cumpere, ma rog o suma estimativa de ea ca eu nu ii voi spune am dat atat pe asta sau pe asta

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

noi am revenit pt cateva zile in bucuresti sa rezolvam ceva treburi, insa desi spusesem ca plecam luni inapoi la busteni, am decis acum sa plecam maine inapoi datorita caldurii. fetitei ii e cam greu pe vapaia asta si daca tot nu ne tine nimic aici, de ce sa mai stam? noi suntem bine,au aparut si la noi primele lacrimi cand plangem, a crescut fata mea.
ne-am cam stresat zilele astea, caci acum 2 nopti, sotul l-a prins pe un aurolac de vreo 16-17 ani ca incerca sa intre in bucataria noastra.geamul era rabatat,el era catarat pe afara ca maimuta si incerca sa il deschida.noi stam la hochparter intr-un bloc vechi de 4 etaje,nu era nici lumina pe strada,bucataria noastra e mai in spatele curtii si extinsa in fostul balcon.am decis sa punem gratii(mama ei de romanie plina de hoti) peste tot. inutil sa spun cat m-am speriat cand a tipat la el,am tremurat toata noaptea, nu am dormit decat 2 ore cand s-a facut lumina afara.si da, lapte am avut mai putintel.parca nici nu vroiam sa ii dau fetei sa suga din laptele contaminat de starea mea de rau,caci de la sperietura am avut burta ghem si am vizitat wc-ul de mai multe ori.
Se pare ca nu a fost suficient ca avem alarma pusa la apt, dobitocii vor sa intre cu tine in casa.

Pun si eu o intrebare retorica, ca de miez de noapte: de ce o fi Romania asta blestemata sa aiba o asa soarta? Ma simt asa descurajata ca nu am incredere in politie,nu ar fi fost in stare sa faca nimic oricum,f prompti au fost cei de la firma de paza...si am mai auzit ca s-au intetit furturile si din masini, si din case...
nasol...

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Ii bagati incaltaminte in picioare de la varsta asta?
Intreb si eu, nu dau cu parul!

Mamica lui Mihai Rares

Ei acum sa nu iti inchipui ca sunt cine stie ce incaltari..., dar parca nici costumas si in ciorapei nu merge la asa ocazie... sau nu concep sa il imbrac in altceva decat in costumas, neaparat cu frac...
Eu as vrea ceva crem sau ceva si cu un verde asa pal

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Si inca ceva
Fetele care aveti baieti de unde le-ati luat hainute copilasilor pt botez caci eu ce am gasit nu mi-a placut deloc, mai ales incaltamintea

Nasa cumpara hainutele pt botez...asa ca mare grija in alegerea naseiA mea i-a luat un costumas alb pentru copii de 5 ani (cred),ii daduse si body cu maneca lunga,si camasa si sacou

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Exact ce spuneam mai devreme, asa ca grija mare fetele care nu ati botezat inca.

Mergi la inceput

Citat:

Discordia- tie ti s-a inchis operatia?

Eu acum o saptamana am scos coptura, ca la un cos puroi, cap, zeama si de atunci pare a se fi inchis. Bucata cu probleme e vanata pe taietura, restul aproape invizibil.

M-as lansa la o baie in cada, sa fie prea devreme?

Mamica lui Mihai Rares

Da, mi s-a inchis operatia, vezi sa nu iti fi ramas vreun fir nescos sau chiar acolo in locul cu pricina sa nu fie vreun fir de par cum am avut eu. Mie mi s-a dat unda verde la baie in cada imediat dupa scoaterea firelor, dar nu am ajuns nici in ziua de azi sa o fac, asa ca ma multumesc doar cu dusuri scurte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Virgi17

noi am revenit pt cateva zile in bucuresti sa rezolvam ceva treburi, insa desi spusesem ca plecam luni inapoi la busteni, am decis acum sa plecam maine inapoi datorita caldurii. fetitei ii e cam greu pe vapaia asta si daca tot nu ne tine nimic aici, de ce sa mai stam? noi suntem bine,au aparut si la noi primele lacrimi cand plangem, a crescut fata mea.
ne-am cam stresat zilele astea, caci acum 2 nopti, sotul l-a prins pe un aurolac de vreo 16-17 ani ca incerca sa intre in bucataria noastra.geamul era rabatat,el era catarat pe afara ca maimuta si incerca sa il deschida.noi stam la hochparter intr-un bloc vechi de 4 etaje,nu era nici lumina pe strada,bucataria noastra e mai in spatele curtii si extinsa in fostul balcon.am decis sa punem gratii(mama ei de romanie plina de hoti) peste tot. inutil sa spun cat m-am speriat cand a tipat la el,am tremurat toata noaptea, nu am dormit decat 2 ore cand s-a facut lumina afara.si da, lapte am avut mai putintel.parca nici nu vroiam sa ii dau fetei sa suga din laptele contaminat de starea mea de rau,caci de la sperietura am avut burta ghem si am vizitat wc-ul de mai multe ori.
Se pare ca nu a fost suficient ca avem alarma pusa la apt, dobitocii vor sa intre cu tine in casa.

Pun si eu o intrebare retorica, ca de miez de noapte: de ce o fi Romania asta blestemata sa aiba o asa soarta? Ma simt asa descurajata ca nu am incredere in politie,nu ar fi fost in stare sa faca nimic oricum,f prompti au fost cei de la firma de paza...si am mai auzit ca s-au intetit furturile si din masini, si din case...
nasol...

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Of, Virgi prin ce spaima ai trecut. Dar nu ati facut plangere si la politie impotriva individului? Nu ar trebui sa il iertati caci cine stie poate va mai incerca si spargerea altor locuinte.

Mergi la inceput

Cris, saru'mana de parola. Eu bantui pe net acum ca am adormit langa Claudia si m-am trezit tare speriata cu gandul la Dragos. Acum am facut rocada cu sotul, el este intr-o camera cu fata, iar eu in alta cu baiatul, cu diferenta ca eu am si net, iar el nu

Gata, ma duc si eu la somnic.

Mergi la inceput