Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Ii bagati incaltaminte in picioare de la varsta asta?
Intreb si eu, nu dau cu parul!

Mamica lui Mihai Rares

la asa o ocazie nu se poate fara papucei!:)

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Si inca ceva
Fetele care aveti baieti de unde le-ati luat hainute copilasilor pt botez caci eu ce am gasit nu mi-a placut deloc, mai ales incaltamintea

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
Nasa cumpara hainutele pt botez...asa ca mare grija in alegerea naseiA mea i-a luat un costumas alb pentru copii de 5 ani (cred),ii daduse si body cu maneca lunga,si camasa si sacou

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mda!
Daca ii cumpara nasi-sa ok. Eu nu prea le vad rostul pe caldura asta!
Bine asta e o alta ciudatenie de a mea, asa cum nu pun nici copilul in scoica la o asa varsta fiind ea si cea mai cea scoica 0+

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:

Si inca ceva
Fetele care aveti baieti de unde le-ati luat hainute copilasilor pt botez caci eu ce am gasit nu mi-a placut deloc, mai ales incaltamintea

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
Nasa cumpara hainutele pt botez...asa ca mare grija in alegerea naseiA mea i-a luat un costumas alb pentru copii de 5 ani (cred),ii daduse si body cu maneca lunga,si camasa si sacou

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

M-ai facut sa rad!
Bine ca a lui Mihaita e medic si nu e genul pt infofolit copii. Mereu striga la vecina de alaturi cand vede copilul cu caciulita in cap afara sa o scoata!

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Discordia- tie ti s-a inchis operatia?

Eu acum o saptamana am scos coptura, ca la un cos puroi, cap, zeama si de atunci pare a se fi inchis. Bucata cu probleme e vanata pe taietura, restul aproape invizibil.

M-as lansa la o baie in cada, sa fie prea devreme?

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Multumesc fetele care mi-au scris cu constipatia, o sa incerc sa-i dau bonisan mai des sa vedem, desi colici nu mai are, la fel si eu as lasa-o mai mult si nu i-as da supozitor da mi mila ca vad ca se chinuie, o prietena zicea ca ea i-a dat sup. zilnic si cum a incepput diversificare supica etc s-a reglat, nu a primit dependenta, totusi nu as vrea sa dureze atat pana la marea reglare.....
si nici supoz nu i-as mai da,
pe de alta parte daca citesc pe forum-urile americane, povestesc pe acolo de 7- 8zile pana fac un "poop" - daca nu ar fi chinul asta pe ea ....as lasa sa astept reglarea
si mai citeam ca cei alaptati exclusiv la san rareori se constipa- deci de aia cred ca eu is de vina, o sa mananc multe fructe, mult mai multe si sa vedem ...

imi da-ti pm pls cu parolele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:

Si inca ceva

M-ai facut sa rad!
Bine ca a lui Mihaita e medic si nu e genul pt infofolit copii. Mereu striga la vecina de alaturi cand vede copilul cu caciulita in cap afara sa o scoata!

Mamica lui Mihai Rares
Iti dai seama ca l-am lasat asa decat cat a tinut slujba la biserica,acasa imediat l-am schimbat in pantalonasi scurti si tricou

Mergi la inceput

Bilica ne mai citesti?
Ce mai faci?Nu ne povestesti deloc si din experientele tale de mamica?

Nati cum esti?Tot cu Bibi in brate?

Andradap de mult nu ne-ai mai scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare, mamici!

Eu tot pe-aci, nu mai plecam nicaieri, doar copiii au plecat..Matei cu soacra-mea la Slanic, Tudor la mama, in Buc. Eu stau acasa si ma gandesc ce sa fac cu libertatea asta, ca deja nu mai stiu..Plus ca ma stresez cu gandul la Matei, e prima oara atat timp singur doar cu soacra-mea (care nu e chiar cea mai priceputa, rationala, si cu toate acasa femeie) si vor sa stea pana luni. Sper sa nu fie nefericit sau macar sa-mi spuna bunica-sa si fug sa-l iau. Deja mi-e dor de el..
Cu Tudor e mai simplu, o sa merg in fiecare zi sa-l vad, sa iesim in parc, etc, doar ca stand la mama mai dormim si noi 2 nopti ca lumea.

Un weekend frumos sa aveti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Salutare, mamici!

Eu tot pe-aci, nu mai plecam nicaieri, doar copiii au plecat..Matei cu soacra-mea la Slanic, Tudor la mama, in Buc. Eu stau acasa si ma gandesc ce sa fac cu libertatea asta, ca deja nu mai stiu..Plus ca ma stresez cu gandul la Matei, e prima oara atat timp singur doar cu soacra-mea (care nu e chiar cea mai priceputa, rationala, si cu toate acasa femeie) si vor sa stea pana luni. Sper sa nu fie nefericit sau macar sa-mi spuna bunica-sa si fug sa-l iau. Deja mi-e dor de el..
Cu Tudor e mai simplu, o sa merg in fiecare zi sa-l vad, sa iesim in parc, etc, doar ca stand la mama mai dormim si noi 2 nopti ca lumea.

Un weekend frumos sa aveti!

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

Offf ce viata frumoasa pe tine SoranaDe cand ai nascut esti din concediu in concediu.Asa da vacanta
Eu planuiesc de zori o mica escapada la munte,dar vad ca de una singura
Cand i-am spus sotului ca sunt toate puse la punct,aproape si bagajele in valiza,el nici nu isi amintea ca am vb de asa cevaCica nu are timp nici sa moara...d'apoi de plimbari
Sper totusi sa se hotarasca pana saptamana viitoare ca nu mai tine

Mergi la inceput