Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

un filmulet scurt cu Mateiut, jucandu-se cu degetele lui tati, in parc
filmat pe orizontala insa
http://tinypic.com/player.php?v=2z8ox36&s=4 (s-ar putea sa mearga doar in explorer)

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

SUPER!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mie imi expira cele 126 de zile pe 6 septembrie. Unul din motivele pt care nu incep acu' e ca in decembrie vreau sa dau 2 examene importante, caci in iunie nu am dat nici unul din cauza de nastere. Daca incep munca nu am timp de invatat. Asa mai trimit copilul la mama cate o saptamana sa invat.
Si eu simt ca m-am tampit acasa. Ma bucur si cand ma duc la supermarketul din coltul strazii, ca mai vad lume, mai vorbesc cu cineva. Cu barbatul in cursul saptamanii vorbesc dimineata cand pleaca si seara tarziu cand vine din cauza de program si la telefon desigur. In weekend petrecem si noi timp ca familie.

O sa-mi fie tare dor de el, dar vinerea termin la 14 programul, asa ca vineri, sambata si duminica ne vom stradui sa petrecem quality time in 3.

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Salutare fetele!

Dupa o noapte excelenta in care a dormit de la 00 la 06, ziua asta e tare maraita, nici de dormit nu doarme cum ar trebui. E si cam farnaita, nu are muci, in schimb o aud cam cum ar avea ceva in gat si nu poate drege glasul.I-am pus si termometrul ca mi se parea ca are febra... dar avea 37,4.Asta nu se considera febra,nu? Si cu vremea asta asa de calduroasa....nici nu pot iesi afara ca as scoate-o la o plimbare poate i-ar face bine....
Cred ca mananca cam putin 110-120ml/masa la 4 ore la nici 2 luni...sau sunt eu cu capul....

La mine e cod rosu de "inundatii"... daca ma intelegeti ce vreau sa zic, ca dupa asa o seceta de 11 luni, acum simt ca ma scurg toata...Sa fie asta de vina pentru starea fetei...? Ca doar nu mai alaptez....

Scuzati lamentarile pe azi, am o stare mai naspa...

La multe luni fericite sarbatoritilor zilei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Buna, mamici
De ieri am inceput si eu serviciul, am terminat cele 126 de zile, dar am cerut reducerea programului cu 2 ore,astfel ca stau la serviciu doar 6 ore.

Si Dragos se confrunta cu constipatia, daca nu il ajut cu supozitor nu face, am incercat si bonnisan, dar nu are nic un efect. Eu l-as lasa sa faca singurel la cateva zile, dar are crampe si nu ma lasa inima sa il vad cum se chinuie, asa ca aproape zilnic ii bag supozitor.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Mergi la inceput

A, legat de somn, si al meu doarme foarte bine, cate 5 ore neintrerupt pe noapte, iar cand se trezeste nu plange, doar se foieste in pat, eu il aud , ii bag titi in gurita si dorm si eu la loc
Legat de cantitatea de laptic, eu ziua ma mulg si ii dau cu bibe si rar bea cate 100 ml la o masa, de obicei oscilam intre 70 si 80. Este putin, dar mi-a luat bine in greutate cate 1 kg pe luna.
Acum doarme de la 1 jumate, sunt 3 ore si el nu da nici un semn, doarme dus.

Scriati de adormitul copilului singur, al meu daca este mancat si schimbat gangureste ce gangureste si adoarme singurel.

De 2 zile nu i-am facut baita caci imi adoarme seara pe la 7 si se trezeste tocmai la 1 noaptea si doar nu i-oi face baie atunci, iar ziua imi este frica sa ii fac ca sa nu raceasca.
Va pup

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Mergi la inceput

Trimiteti-mi va rog si mie parolele.
Va multumesc

Mergi la inceput

Vad ca se mareste grupul fetelor "grabite' sa inceapa lucrul!

Maine mergem sa cumparam bautura pt botez.

Al meu print doarme si mananca aproape non-stop la mama! Ce inseamna sa ai racoare naturala pe timp de zi pe o asa canicula! La mine desi racoresc cu AC sta treaz cate 8-10 ore pe zi, dar sa nu fie lasat singur. Si mama sta la bloc, iar eu la casa!

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Si inca ceva
Fetele care aveti baieti de unde le-ati luat hainute copilasilor pt botez caci eu ce am gasit nu mi-a placut deloc, mai ales incaltamintea

Mergi la inceput

Eu am o salopetica simpatica primita cadou cu care il imbrac!
Grija cu hainutele trebuie sa o aiba nasa, caci in hainele ei va sta copilul imbracat ! In ale mele o sa stea de acasa pana la biserica!

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Ii bagati incaltaminte in picioare de la varsta asta?
Intreb si eu, nu dau cu parul!

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput