Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

buna fetelor,

Ne mai anuntam si noi din cand in cand
Corina te inteleg perfect ce dulci sunt acum ,sunt mai constienti se uita in ochi mei si ma mangaie cu manuta aia micuta

La multi ani:

Andreea Antonia de Maribell
Antonia Maria de nikolett2445
Matei Stefan cristina_26
Sonia-Alexandra de T_Ioana
Maria Sofia de yoyoyo

A, AM PUS SI NOI POZICI

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yoyoyo

Hey iubitele frumoaselor,' do you remember us"?
Bun gasit la acest nou capitol, nu am avut ocazia sa scriu aici si decat ff putin sa citesc, de cind s-a incheiat minunata noastra odisee.
Azi minunea mea face 3 luni si totul este minunat cu mica exceptie ...
papa sin f bine ,prodctie este chiar prea multa, da bag seama ca de proasta calitate, intru-cat ne confruntam cu CONSTIPATIA- nu stiu de ce , a mers ff bine da de cateva saptamani face greu , tre sa-i pun supotizor,o ajut,ca altfel....
o fi din cauza caldurilor, transipra extarordinar de mult!
i-am dat suculetze mar, ceaiuri desi nu prea i plac si tot nu mere bine aafara:(
Maria cantareste acum 5400gr, a pus luna asta doar 400gr, primele 2 pusese cate 1 kil pe luna...
eu sunt cu kilele cam multe, acum sunt in cautare de ceva diete compatibile cu alaptarea , stiti vreuna?

gata imi propun sa nu mai pierd atat sa fim
mai active aici , cred ca o sa si fie un pic mai usor cind cel mai mare va incepe la gradi, o sa
mearga pana la 1 deocamdata .
a si cu SOMNUL , Maria sta
f bine noaptea, ca ziuaaaaaaaaaa, ff putin si nu f des.

am scapat parola, mi-o mai poate da cineva :)

va pup si multumim tare mult de urari , la fel si voua va dorim
cer senin vreme buna si bani in cont :)

Yoyoyo mamica de dom'shoara Maria Sofia 06.05.2010 si de fecior Tavi (18.05.07)

noi ne-am reglat tranzitul cu picaturile bonisan

aveam si noi aceiasi pb ca voi...facea kaka si la 3 zile..si atunci cu chinuri

ii dau vreo 10 pic de bonisan de 2-3 ori / zi inainte de masa, si s-a reglat din a doua zi ce am inceput picaturile...asa ca ne-am linistit

acum face cel putin 1 data / zi..cateodata si de 2 ori

fericita mamica de bebita Teodora 15.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Aniska, pfii, ce a crescut Melissa! Si seamana bine cu tati al ei! Aveti niste copilasi f frumosi. Sa fie sanatosi

Ioana & PYS

Daaaaaaa a crescut!!!Multumesc la fel si tie!Da,e taica-su in persoana!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neata si de la noi!
Aseara mi-am dus odorul la mama pana sambata si este asa nasol sentimentul si casa goala.
Suntem amandoi raciti cobza. Trebuie sa-l tinem sanatos caci saptamana viitoare facem vaccinul de 2 luni.
De sambata de luptam cu raceala si cand am vazut ca nu trece am dus copilul mai mai ales ca pe mine m-a apuca tusea intotdeauna cand dam copilului de mancare.

Am fost sunata de la scarbici si de la 1 ianuarie incep munca.

Mamica lui Mihai Rares

Nasol cu raceala si eu trag de nas dar nu am cum sa o duc pe asta mica pt ca o alaptez!
De ce incepi munca asa de devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Citat:
citat din mesajul lui yoyoyo

Hey iubitele frumoaselor,' do you remember us"?
Bun gasit la acest nou capitol, nu am avut ocazia sa scriu aici si decat ff putin sa citesc, de cind s-a incheiat minunata noastra odisee.
Azi minunea mea face 3 luni si totul este minunat cu mica exceptie ...
papa sin f bine ,prodctie este chiar prea multa, da bag seama ca de proasta calitate, intru-cat ne confruntam cu CONSTIPATIA- nu stiu de ce , a mers ff bine da de cateva saptamani face greu , tre sa-i pun supotizor,o ajut,ca altfel....
o fi din cauza caldurilor, transipra extarordinar de mult!
i-am dat suculetze mar, ceaiuri desi nu prea i plac si tot nu mere bine aafara:(
Maria cantareste acum 5400gr, a pus luna asta doar 400gr, primele 2 pusese cate 1 kil pe luna...
eu sunt cu kilele cam multe, acum sunt in cautare de ceva diete compatibile cu alaptarea , stiti vreuna?

gata imi propun sa nu mai pierd atat sa fim
mai active aici , cred ca o sa si fie un pic mai usor cind cel mai mare va incepe la gradi, o sa
mearga pana la 1 deocamdata .
a si cu SOMNUL , Maria sta
f bine noaptea, ca ziuaaaaaaaaaa, ff putin si nu f des.

am scapat parola, mi-o mai poate da cineva :)

va pup si multumim tare mult de urari , la fel si voua va dorim
cer senin vreme buna si bani in cont :)

Yoyoyo mamica de dom'shoara Maria Sofia 06.05.2010 si de fecior Tavi (18.05.07)

Si Mihai tot la 2-3 zile face, uneori face si zilnic, insa nu-mi fac probleme, pediatra mi-a zis ca la copiii alaptati exclusiv, nu se poate vorbi de constipatie, ei pot sa faca si odata la 10 zile sau de 10 ori pe zi ca e ok.Nu i-am dat nimic, noi bonisan am folosit o singura sticluta ,apoi n-am mai luat nimic, eu n-am vazut efecte,cand il mai durea burtica il puneam la mine pe burtica si se calma! O sa-si regleze incet incet ei tranzitul.Si mie prima pediatra mi-a zis sa-i dau suc de mar si morcov de la 6 sapt, dar i-am spus clar si raspicat ca eu incep diversificarea dupa 6 luni,dupa care am si schimbat-o!In schimb beau eu dimineata suc proaspat de mar si morcov si alte combinatii de fructe si cateodata face in ziua respectiva, alteori nu!Parerea mea e sa nu-i mai pui supozitor ,stiu ca da dependenta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

http://community.webshots.com/album/578328759tawgEc

am pus si eu poze noi de la botez. Cei doi baietei sunt Eugen, fratele meu si Kitty, baiatul nasilor Ekaterinei si nasii nostri de cununie.Mausi este sora mea si nasa Iustinei.

Aniska super pozele. Ce frumos doarme pitica pe burta.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

Multumesc!Super si ale tale,sa fiti sanatosi cu totii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Un frappe pentru toate mamicile matinale si mai putin matinale

Baietelul meu are personalitate deja..il pun sa doarma la un capat al patului,il gasesc la celalalt capat sau de-a curmezisul.De dimineata era asa si cu piciorusele pe pereti
La orice capat al patului l-as pune se invarte numai sa nu stea cum l-am asezat eu...nu mai zic,ca incepe bicicleta daca il invelesc

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Daaaaaa si a mea face la fel!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Aniska : eu as fi vrut sa alaptez exclusiv dar din pacate nu pot sa produc cam cat i-ar trebui ei si suntem pe alimentatie mixta din a doua saptamana. Am impresia ca am din ce in ce mai putin lapte, desi insist cu statul la san pana se enerveaza micuta ca nu ma are ce suge. De ceaiuri m-am saturat, de granulele de stimulare a secretiei la fel .

America masii de ea treaba, acum imi sparg peretele de la casa, nu vreti sa stiti cat zgomot fac. Picea nu mai sforaie, dar fiind in continuare in brate mai doarme inca. Mi-e frica si sa misc ca sa nu o trezesc pana isi face somnul, ca daca nu abia ne mai intelegem. Ce naiba sparg acum ca doar contorul de curent l-au pus joi ?! Daca va intrebati ce lucreaza : sparg toata strada ca sa bage toate cablurile de pe stalpi in pamant ; buna treaba ... problema e ca se misca cu viteza melcului. Deja sparg de 2 saptamani si 3 zile ( le tin evidenta ca nu mai pot ).
Mi-a amortit mana !!!

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Offfffffff,mi-e mila de tine,cred ca esti surmenata rau!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

sabina la Matei nu e furuncul, e adenita axilara... din cate am citit/vazut sunt 2 probleme diferite
ideea de baza e ca nu am voie sa intervin/storc; si la baita nu am voie sa frec zona
dr nu stia nimic despre muscata insa nu mi-a interzis(insa eu credeam ca ajuta la colectare) aceasta dr, sesi lucreaza la stat,mi-a dat tratament homeopat (mie mi s-a parut o adevarata revolutie:) )
o sa ii pun niste frunzae muscata, macar 2 ore(momentan am vazut ca nu mai curge)
foarte scumpa e Alexandra iar gemenele erau mici pe atunci(acum sunt maimari cu o lunita cred, nu?) iar nici tu nu arati ca in imaginatia mea... in mintea mea erai mai sobra nu asa de zambitoare si dulce :P
r_ocsy si sa termine cu zgomotul cat mai repede...te cred scumpa ca te-au innebunit, pacat ca nu poti pleca in parc sau la vreo ruda pana termina maestrii
cris_09 felicitari pentru marele eveniment! a crescut Sebi cumintel si scumpic
un lucru as adauga(dar sa nu te superi) nu exista nimic mai important, in ortodoxie decat Impartasania(cand primim Trupul si Sangele Domnului) dar nici eu nu cred ca trebuie sa il duca nasa la Impartasanie
legat de rotitul prin pat..exact asa facea si Matei, dar el ma cauta...dormind in pat langa el, dimineata ma mutampe locul lui tata-su si el se impingea pana ajungea cat mai aproape de mine
oanarus felicitari pentru bb sanatos si guraliv :)
Roxanici si lui Matei ii tremura un picior cand l-am adus din spital, apoi duba o luna a inceput si barbita(evident tremurau din cand in cand, la baita, cand il schimbam etc) acum cand are aproape 3 luni nu ii mai tremura nimic :)...desi aseara a avut niste tentative barbita(in timpul baitei-dus) bebele tau are doar o luna jumate e normal sa ii mai tremure
NicoletaB insanatosire grabnica si bebe sa nu prinda raceala
Aniska80intri in albumul tau si in partea dreapta iti apare rearrange dai click pe buton si muti poza, ce o vrei ca si coperta, prima
Crissy_C sa aveti parte de vreme buna, fara canicula si sa faceti plimbari luuuungggiii pe plaja
arturicii , wow, asta da miscare de fetita mare... cum se dezvolta de pe o zi pe alta, incredibil
corinasmile, arturicii,Ioana5255, roxanici, Onana multumesc si va multumesc tuturor, de altfel

acum noutati despre Matei:
de 2 nopti doarme la el in patut, si desi nu ne asteptam, nu a facut deloc nazuri(sunt primele lui 2 nopti in patut)
ne-a sosit steluta tomy care canta si proiecteaza imagini in tavan cu care micul prunc comunica
acum vad ca s-a trezit, nu a mai papat de la 6
azi noapte a fost si cea mai lunga perioada fara papa, 6 ore, de la 12 la 6..creste baiatul,creste

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Bun gasit!!!

Sa va spunem despre noi ceea ce intentionam sa povestesc ieri, dar nu am mai reusit nici sa termin de citit decit pe diagonala pe ici pe colo, dara-mi-te sa mai si postez: Mateo nu a putut dormi acum 2 seri saracutul deloc; ca sa fiu mai clara, de fapt adormea si dormea dus, insa in 3 min. se trezea si se apuca de gingurit/vorbit cu mine.
Tati era scutit de a pierde noaptea, deh, merge la munca!
Vazind ca piciul o tine intr-un somn discontinuu intrerupt de "nu stiu ce" o chem pe mama sa vada, poate ea identifica o cauza: nimic. Adormea saracul cu suzeta, numai nu ne spunea ca nu mai poate de somn dar se trezea la loc: toate astea fara sa plinga, ba chiar era vesel si binedispus!
Mi=am facut rememberul zilei ce trecuse, cafea nu beau defel, ma tot gindeam ce putea sa il energizeze asa: corespundea descrierii lui Alesicoo in legatura cu micuta Karina; mi-am dat seama ca mincasem doar o inghetata cu ciocolata, dar ce poate fi asa de energizant in ea?!
Intr-un final, la 4.30 adoarme bietul baiat la sin si doarme (nu stiu daca profund sau superficial, din cauza alui meu somn profund, trecuse o noapte fara sa dorm totusi)...

Pe la 9 dupa ce isi facuse bine inviorarea ma bate pe mine gindul sa ii aspir nasucul din nou. Dupa aspirarea cu scandal adoarme piciul si dooooarme, super super profund citeva ore bune.
Ce concluzie am putut trage? Ca ar fi fost chinuit de mucusori - k altceva nu am gasit mai viabil....insa numai DD stie de ce a avut chef de bancuri o noapte intreaga micul meu baiat...
Acum vin dupa o noapte dormita bine: de la 12 la 3 Mateo a dormit doar cu tati, de la 3 doar cu mine - dar dormit bine:)! Acum doarme... de aseara as spune - ce ne facem noi la noapte?! NU stiiim!!!

Din ce am citit am retinut atit:

Sabina: vazut poze, niste dulci comorile tale! De consola si jocurile create pt Wii - auzisem, vazusem, dar nu stiam ca exista si banda pt fitness - cit a costat banda si "softuletul"? Consola e min 1000 lei acum, cred - cu scaderea costurilor inclusa. La inceput era mult mai mult cred.

Vero: bravo!!! Cit ma bucur ca a spart! Or fi remediile cu succes dar eu cred mai mult in leacul" Sabinei.

Artu: ce fetita mare! Bravo si la mai mult!:)

Rocsy: sorry, stiu ce deranjanta e galagia! Si mie dimi mi-a tulburat somnul un vecin ce descarca un camion de cherestea: imagineaza-ti fiecare scindura aruncata de la 3-4 m... cam cum face. Si cind e vb de un camion?!

Aniska: super si printesita ta! o minune de fata!
vad ca se poarta nevoie mare pozele pe burtica fratilor mai mari - si legat de asta... ce-o mai face Madalinutza noastra din UK???

Mira: ma bucur sa mai aud si de tine = si noi stam destul de rau cu timpul, motiv pt care am tot aminat plecarea in Bucovina... poate weekendul asta?!

Nico: cred ca iti tiuie urechile de liniste acum: dar cine se bucura de libertate cu sotul!!! Eu nu mai stiu cum e sa fii in doi... dar nici nu imi doresc, e drept.

Si-acum o poveste despre o mamica cu bebe de 7 luni: a alaptat foarte bine puiul, exclusiv 6 luni,asa cum si-a dorit insa de citeva zile sinul drept nu mai produce aproape deloc, decit doar cit sa il alapteze la 2 zile. Si=atunci cind il pune la sinul drept i se pare ca refuza sa suga, nu ii prea place gustul probabil.... din ce stiti voi mai exosta cale de intoarcere?
Culmea, si la mine sinul drept este mult mai putin "productiv" dar nu as vrea sa ajung sa ii dau numai dintr-unull...plus ca la noi mai e cale lunga pina acolo - 6 luni adica.

Calmati-ma!!! CU CIT VAD/CITESC MAI MULTE DESPRE MAMICI CARE PIERD LAPTELE cu atit ma stresez mai tare: ceea ce e mai rau!!!
VREAU SA POT! SAU ...DACA VREAU, POT???

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Multumesc!Da,se poarta,pai asa i-i face pe cei mai maricei sa para si mai mari,avand un pitic pe burta lor!

Mergi la inceput