Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
R.Cata spune:
Pentru cele 3 lunite implinite azi:
Antonia Maria
Matei Stefan
Sonia Alexandra
Maria Sofia
Pentru cele 2 lunite implinite azi:
Andreea Antonia
Sa creasca floricelele voastre mari, sanatoase si ascultatoare!
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
ioana1234 spune:
la multi ani si din partea noastra
multumesc pt lamuririle legate de vaccin, ma gandesc ca poate nu m-am inteles eu cu asistenta prin telefon si vorbea de pentaxim. o sa mai intreb o data.
maribell : Bine ati venit!
si la Victor ii tremura barbia ,. mai ales cand e nervos...:)azi noapte am dormit asa de bine , de la 00 pana la 4:30, papat 10 min , schimbat si dormit pana la 8:20, papaty 10 min si dormit pana la 10:30. ...are 6200 g => mamica odihnita.
Nu prea mai are colici --- in schimb regurgiteaza mai des si mai mult...of.of.
Eu mi-am cumparat cartea lui montignac pentru femei, si dupa botez ma apuc de dieta.
Va
yoyoyo spune:
Hey iubitele frumoaselor,' do you remember us"?
Bun gasit la acest nou capitol, nu am avut ocazia sa scriu aici si decat ff putin sa citesc, de cind s-a incheiat minunata noastra odisee.
Azi minunea mea face 3 luni si totul este minunat cu mica exceptie ...
papa sin f bine ,prodctie este chiar prea multa, da bag seama ca de proasta calitate, intru-cat ne confruntam cu CONSTIPATIA- nu stiu de ce , a mers ff bine da de cateva saptamani face greu , tre sa-i pun supotizor,o ajut,ca altfel....
o fi din cauza caldurilor, transipra extarordinar de mult!
i-am dat suculetze mar, ceaiuri desi nu prea i plac si tot nu mere bine aafara:(
Maria cantareste acum 5400gr, a pus luna asta doar 400gr, primele 2 pusese cate 1 kil pe luna...
eu sunt cu kilele cam multe, acum sunt in cautare de ceva diete compatibile cu alaptarea , stiti vreuna?
gata imi propun sa nu mai pierd atat sa fim
mai active aici , cred ca o sa si fie un pic mai usor cind cel mai mare va incepe la gradi, o sa
mearga pana la 1 deocamdata .
a si cu SOMNUL , Maria sta
f bine noaptea, ca ziuaaaaaaaaaa, ff putin si nu f des.
am scapat parola, mi-o mai poate da cineva :)
va pup si multumim tare mult de urari , la fel si voua va dorim
cer senin vreme buna si bani in cont :)
veronicach spune:
salutare
am nevoie de un sfat :)
cat ser fizioogic se pune intr-o nara, cum trebuie sa stea bebe(culcat, nu?) cat trebuie sa astept dupa ce pun serul pana incep sa trag mucisorii
serul se pune in mai multe etape? este ceva mai eficient decat serul si indicat lor?
multumesc
Mateiut respira cam greu de dimineata asa ca am fugit si i-am luat un aspirator nazal si cu puterea mamei(ca nu am avut curaj cu aspi) am "supt"vreo 3 mucisori
acum am schimbat aspiratorul pe batista bebelusului(primul imi parea cam violent)
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
corinasmile spune:
La multi ani:
Andreea Antonia de Maribell
Antonia Maria de nikolett2445
Matei Stefan cristina_26
Sonia-Alexandra de T_Ioana
Maria Sofia de yoyoyo
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
yoyoyo spune:
Veronicah: eu pun 1 pic sau 2, nu-i bai daca scapi mai mult ca-l inghite:)
culcat sa stea pe sapte daca face figuri inclina pe-o parte putin , e usor neplacut pt ei, i dai in ambele si astepti sa zic asa 30 sec ca sa imoaie dar nici prea mult ca poate sa apuce sa-l inghita, si mai bine sa scoti afara tu.
sanatate
corinasmile spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach salutare am nevoie de un sfat :) cat ser fizioogic se pune intr-o nara, cum trebuie sa stea bebe(culcat, nu?) cat trebuie sa astept dupa ce pun serul pana incep sa trag mucisorii serul se pune in mai multe etape? este ceva mai eficient decat serul si indicat lor? multumesc Mateiut respira cam greu de dimineata asa ca am fugit si i-am luat un aspirator nazal si cu puterea mamei(ca nu am avut curaj cu aspi) am "supt"vreo 3 mucisori acum am schimbat aspiratorul pe batista bebelusului(primul imi parea cam violent) mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
Vero, tu la ce te referi cand spui "batista bebelusului" si "aspirator nazal"? "Batista.." e ala de se conecteaza la aspiratorul propriu-zis, iar "aspirator nazal" e denumire generica pentru instrumentele de curatare a nasului.
Noi il folosim pe primul, de obicei aspiram cu gura, ca e mai repede decat adusul/desfacutul/conectatul aspiratorului, dar am incercat si conectat la el si mi s-a parut chiar mai eficient asa. Copilul nu a protestat.
Ser fiziologic folosim si noi: cate 3-4 picaturi in fiecare nara. Il lasi sa actioneze macar 1 min, ca sa dizolve mucisorii, altfel nu prea ii poti scoate.
PS: O alaptez pe Maria acum si mozoleste asa frumos sanul si il "framanta" cu manutele... ,mi-e draga de mor!!!
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
veronicach spune:
asa se numea aparatul Aspirator nazal Pisze..stiu ca ambele,practic, sunt aspiratoare nazale dar Batista e mai familiara tuturor..
10.05.2010
veronicach spune:
yoyoyo, corinasmile multumesc pentru sfaturi
10.05.2010
R.Cata spune:
Yoyoyo, si Miruna a luat mai putin in luna a treia...fata de primele doua. Dar nu-i bai...S-a lungit si este o adevarata d-soara acum. Dar de ce ii dai suculetz? Pentru constipatie?
Ser ii puneam intro nara cam cat apas o data pe sticluta de plastic. Si eu aspiram imediat, tot cu "puterea" mea .
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010