Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

seara buna fetele mele dragi......

MULTUMESC DIN SUFLET TUTUROR CARE MI-AU URAT DRUM BUN, ACOMODARE RAPIDA IN RO SI ''BINE AM VENIT''
SUNTETI NISTE DULCI SI MI-A FOST TARE DOR DE VOI .....DE ABIA ASTEPTAM NETUL CA SA INTRAU SA VA POVESTESC SI SA VA CITESC.....
UN BUCHET IMENS DE FLORI PT TOATE MAMICILE FERICITE SI PT TOTI BEBEII SUPER FRUMOSI PE CARE II AVEM LA ODISEE.....

noi suntem in curte....ce bine eeeeeeeeeeeee....si ce aer curat
printesa s-a invatat sa doarma in carucior afara in curte....si dimineata la 6-7 cand se trezeste plange pana o scot afara, apoi doarme pana la urmatoarea masa.
ne-am acomodat destul de rapid......dar tot ma enerveaza tantarii, mustele si wc-ul din curte, in schimb ma bucur sa fac baie in ploaia calda si de plimbarile din padurea ce margineste borcea(unul din bratele dunarii)....am incercat sa pun poze in album, dar nu merge...incerc maine....
despre papusica dulce....a inceput sa pape mai mult, 130-150ml(e bine pt un bebik de 2 lunite?), maine facem 2 lunite si cantarim aproape 4kg, dormim mult si nu prea ne place in brate, dar in schimb ne place plimbarea in carucior.
i-au ramas mici o gramada de salopetele , iar rochitele au inceput sa-i vina mai bine
rade la toata lumea, si plange asa de frumos......incat am filmat-o, tati a zis ca nu sunt sanatoasa...probabil are dreptate
gata...au inceput tantarii.....nu se mai poate....fug in casa
va pe toate....somnik usor

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Citat:
citat din mesajul lui Madamar
Calmati-ma!!! CU CIT VAD/CITESC MAI MULTE DESPRE MAMICI CARE PIERD LAPTELE cu atit ma stresez mai tare: ceea ce e mai rau!!!
VREAU SA POT! SAU ...DACA VREAU, POT???

google it: mami, alapteaza-ma.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca 28.04.2010

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Maria bine ai revnit acasa. Nu ziceai ca va mutati la Afumati? Cum e Dunarea la Fetesti? Ultima oara era destul de nasol.

Fetele mele mici dorm de cand le am prima oara amandoua in patut una langa alta, nu stiu cum de am reusit. Sunt asa de dulci . Le-am pus o pernita intre ele, imi e teama sa nu se loveasca. Dorm de pe la 7.30 sa vezi ca mi se scoala cu noaptea in cap, sper sa nu totusi. Si-au decalat un pic somnul. Maine dimineata vreau sa ma incumet sa le duc la pasapoarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Ramo- sa inteleg ca nu stai decat cele 126 de zile?

Eu ma intorc cu 1 ianuarie ca atunci intram pe noile taskuri, subordonari. Pana atunci ramanem pe schema actuala.
Mary - as vrea eu distractie cu sotul, dar sunt la ciclu la o diferenta de 2 saptamni fata de precedentul si suntem raciti cobza amandoi. Asa ca nu experimentam decat pozitia dormit kur in kur.

Stiti vorba aia rau cu rau, dar mai rau fara de rau. Aseara ma apucase plansul cand m-am intors si am vazut patutul gol.

Este in plina cunoastere, sa-l tin in brate si sa inregistreze tot ce e in jurul lui e ce-i place cel mai mult. Aseara s-a culcat la 0.30 pana nu a scanat tot dormitorul unde a dormit cu miaca-mea nu s-a culcat. Iar azi a privit fascinat toata casa.Deh, casa noua!

Ioana admirat pozele de la botez. Superbe.Sper ca si flacaul meu sa ramana cu ochii albastri.
Theo- 330ml la o masa? Oau! Noi avem 7 mese a 120 ml.

Azi am platit vaccinul Infarix 260 Ron si joia viitoare il facem.
Am cumparat si cruciulite pt botezul de saptamana viitoare.

Mamica lui Mihai Rares

ei, dak e asa... pareri de rau)

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Sunt prima harnicuta pe aici?
Eu acum m-am trezit. Mai am si asta noapte liber la dormit cat vreau, caci maine imi vine copilul acasa.

O zi frumoasa fetelor!

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

'Neata!

Poftiti la www.gustos.ro/forum/userpix/4370_Cafea_1.jpg" target="_blank">cafea!

Antonia Maria de nikolett2445
Matei Stefan de cristina_26
Sonia-Alexandra de T_Ioana
Maria Sofia de yoyoyo
Andreea Antonia de maribell

Clara Andreea de Dana81

www.posteremag.ro/imagini/405-Fluturi%20si%20Flori.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna dimineata

Multumim fetelor de urari

Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

T_Ioana, multumesc frumos pentru raspuns. O sa vad cum o sa fac, vine mama la mine in septembrie si probabil o sa o las pe ea in camera cu bebe noaptea sa vedem cum se comporta. Pe mine nu ma lasa sotul sa parasesc dormitorul conjugal. Succes iti doresc si tie cu pitica. Si la multe, multe lunite!

Sorana, deci v-am luat la mancare. Iti dai seama ca nici eu nu i-am dat atat de mult lapte de nebuna, dar daca nu se satura plange, ne aude tot cartierul. De altfel, cand ii e foame rau plange de ne aude tot cartierul, este si singurul motiv pentru care plange. Alaltaieri m-am dus si am cumparat 2 bibe de 330 ml ca stateam intotdeauna cu 2 ca sa se sature bebe Stelios. El de pe la vreo luna manca deja 180 ml. Nu stiu cate kg are acum, marti mergem la vaccin si controlul de 2 luni si vedem cum stam. In prima luna a luat 2 kg si mi-e "teama" ca si acum e cam la fel. Week-end palcut in 2 la mare, imi place tare de voi asa plimbareti.

Maribell, bine ai revenit, ma bucur sa aud vesti bune de la voi si faptul ca ai reusit sa vezi si partile bune si sa lasi la o parte micile inconveniente. Sa ne mai pui si noua poze cu bubulina ta, pe care apropo, ieri am botezat-o Maria , scuze. La anul de Paste vin cu mielul, promit.La multi ani pentru bebe Andreea Antonia, sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa ca mamica ei!

Vazut pozici frumoase cu bebeline superbe : Melissa de Aniska80, Sofia de R_ocsy si sper ca n-am uitat pe nimeni.

Va pupam si va uram o zi racoroasa si linistita.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Buna dimineata!
Theo, multumim de cafeluta, eu va dau www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/6721776/2/istockphoto_6721776-breakfast-burrito.jpg" target="_blank">MICUL DEJUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Nico, da asa e, stau numai cele 126 de zile. La servici este criza mare de personal la departamentul la care lucrez eu. Ma asteapta ca pe painea calda. Nu m-au obligat, ci pur si simplu asa am decis eu, pentru ca am stat acasa 2 ani cu primul copil, dar acum nu mai pot. Am nevoie de activitate intelectuala ca parca nici sa vorbesc nu mai stiu. Pe cel mare il duc la cresa din septembrie iar pe cel mic il las cu mama. Si eu te inteleg perfect cu dorul de cel mic. Nu stiu cum voi rezista departe de ei cand voi incepe serviciul.

Mergi la inceput