Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
Crissy_C spune:
Sabina, merci de recomandare, dar se pare ca e fully booked si Dorna, offf. Nu mai poate omul sa se decida last minute in tara asta, e plin litoralul. asta e, ne-om descurca, gasim ceva la fata locului, daca nu, avem oricum unde sa stam, in Constanta, doar ca deh, tre' sa luam masina pana la plaja si nici conditiile nu sunt grozave... Mai ce bine dorm fetele tale, atatea ore neintrerupt, va lasa tie si lui tati timp de petrecut impreuna linistiti
Theo, esti o mamica suuper relaxata cu Stelios... deja doar 3 mese pe zi, sta si singur in patutz, n-ai treaba...
Pitica mea sta singurica f putin cand e treaza, noroc ca in general doarme binisor, si ziua si noaptea, dar in rest, cam vrea in brate... Nici carutul nu prea ne mai e pe plac, seara cel putin o plimb mai mult in sling prin parc... Acum am adormit-o pe picioarele mele, leganata, pe muzica de la Magic fm, si vad ca e tare relaxata si mie mi-e mai usor pe picioare stand in fotoliu decat in brate, plus ca pot sa va scriu
Vero Doamne ajuta sa se vindece complete Matei, cu homeopate, muscate, orice numai fara incizie
Sorana asteptam pozicile cu Tudor si Matei! Unde ati stat la 2 mai?
Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010
Ioana5255 spune:
de la anul intram in Schengen si nu va mai fi nevoie de pasaport.
Crissy la Modern ai incercat? Sau mai era un complex de apartament de la Phoenicia Holiday. Cauta si pe booking.com
Onana spune:
Intru repede repejor ca plecam la pediatru.
Crissy, la 2 Mai stam la o tanti, are o casa in care la parter sta ea si la etaj are 5 camere, fiecare cu baie proprie, fara aer cond, doar televizor, un pat, dulap si cam atat. Noi am ajuns printr-o cunostinta si ne avantaja ca are curte mare unde se mai juca Matei, plus ca ne si gatea, ceea ce era ok, tot pt Matei care n-are rabdare deloc la resto. Conditiile sunt basic, dar pt noi a fost ok, desi as cam vrea sa gasesc altceva, data viitoare.
Am facut a 2-a sedinta de inot, 2 scufundari si n-a plans deloc, 10 minute in apa, i-a placut mult..Masajul a durat vreo 15-20 minute, de fapt e si masaj si gimnastica, insa nu s-a innebunit..
Mi-a recomandat dupa 4 luni sa mearga la bazinul mare, cica aceste 4 sedinte sunt suficiente de acomodare la cadita, trecem la avansati apoi
Fug, va pup.
Ramona80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanici Vero ce bineee, ce bineee!!! vindecare completa cat de repede. ...noi bine sanatosi Stiu ca noi suntem printre cei mai mici si posibil ca voi deja sa fi uitat, dar: - mai sunt copilasi carora le tremura barbita/piciorusele? - mai e vreun copilas caruia sa ii curga ochiul/ochii? noi astea le mai avem...sper sa treaca in timp. Seara linistita floricelelor! mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010) |
Asa si la noi. Ii tremura barbita si piciorusele iar fontanela este marisoara dar dr mi-a spus ca deocamdata nu e nevoie de spupliment de calciu. Vedem pe parcurs cum evolueaza inchiderea fontanelei si apoi mai discutam. Cat despre cursul ochisorilor, noi curatam cu comprese sterile si ser fiziologic. Aceeasi problema am avut si la Victor pana la 1 an si 2 luni. Ii faceam masaj mereu la ochi si am rezolvat cu Garasone, dar prima oara cand am facut tratamentul, adica pe la 3 luni, n-a avut efect. Abia a doua oara a mers.
Noi nu mai avem timp de nimic. Am inceput si lucrarile la casa si abia mai imi vad sotul. Incerc acum sa recuperez din urma.
Ramona80 spune:
citat din mesajul lui NicoletaB Am fost sunata de la scarbici si de la 1 ianuarie incep munca. Mamica lui Mihai Rares [/font=Comic Sans MS] |
Eu incep acum din octombrie.
Ramona80 spune:
citat din mesajul lui r_ocsy Am intepenit dar picea doarme dusa ! Azi noape a dormit de la ora 22 la 7 dimineata , acum doarme de la 9 . R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 ) |
Uau, ce viata. Bogdan doar cateodata papa noaptea din 4 in 4 ore in rest la 3 ore, si ziua la fel. Noroc ca ma ajuta mama ca altfel as fi zombie. Il mai ia dimineata si eu mai dorm vreo 2 ore.
NicoletaB spune:
Ramo- sa inteleg ca nu stai decat cele 126 de zile?
Eu ma intorc cu 1 ianuarie ca atunci intram pe noile taskuri, subordonari. Pana atunci ramanem pe schema actuala.
Mary - as vrea eu distractie cu sotul, dar sunt la ciclu la o diferenta de 2 saptamni fata de precedentul si suntem raciti cobza amandoi. Asa ca nu experimentam decat pozitia dormit kur in kur.
Stiti vorba aia rau cu rau, dar mai rau fara de rau. Aseara ma apucase plansul cand m-am intors si am vazut patutul gol.
Este in plina cunoastere, sa-l tin in brate si sa inregistreze tot ce e in jurul lui e ce-i place cel mai mult. Aseara s-a culcat la 0.30 pana nu a scanat tot dormitorul unde a dormit cu miaca-mea nu s-a culcat. Iar azi a privit fascinat toata casa.Deh, casa noua!
Ioana admirat pozele de la botez. Superbe.Sper ca si flacaul meu sa ramana cu ochii albastri.
Theo- 330ml la o masa? Oau! Noi avem 7 mese a 120 ml.
Azi am platit vaccinul Infarix 260 Ron si joia viitoare il facem.
Am cumparat si cruciulite pt botezul de saptamana viitoare.
Mamica lui Mihai Rares
Onana spune:
Am revenit de la dr, Tudor e bine mersi, cica ar avea nevoie de un pic de gimnastica, ca e asa, mai greoi in miscari, dar in rest e cat se poate de sanatos.
Tocmai am aflat ca soacra-mea il ia pe Matei in weekend, pleaca undeva, la deal, la niste prieteni si stau pana luni, drept urmare mi-a venit ideea sa-l pasez si pe Tudorash la mama si sa fgim si noi 2 zile la mare, fara copii. Vad ca deja recidivam, nu ne-ar fi rusine..Dar e asa bine in 2..Sigur, si in 4 e super, dar cum in 2 prindem asa putin, savuram din plin.
So, se pare ca am aceeasi pb ca si Crissy, unde stam? M-apuc acus de telefoane.
Nu stiu daca mai intru azi, seara buna!
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui Onana Am revenit de la dr, Tudor e bine mersi, cica ar avea nevoie de un pic de gimnastica, ca e asa, mai greoi in miscari, dar in rest e cat se poate de sanatos. Tocmai am aflat ca soacra-mea il ia pe Matei in weekend, pleaca undeva, la deal, la niste prieteni si stau pana luni, drept urmare mi-a venit ideea sa-l pasez si pe Tudorash la mama si sa fgim si noi 2 zile la mare, fara copii. Vad ca deja recidivam, nu ne-ar fi rusine..Dar e asa bine in 2..Sigur, si in 4 e super, dar cum in 2 prindem asa putin, savuram din plin. So, se pare ca am aceeasi pb ca si Crissy, unde stam? M-apuc acus de telefoane. Nu stiu daca mai intru azi, seara buna! Sorana Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010) |
frumos va sade. toata casa in vacabta. mama ce as mai vrea si eu. mie tre sa imi dea bilet de voie si Alexandra.
arturicii spune:
Ehe, la noi baietii sunt lipiti suuuper bine de mine, acum si Sabina.
Ieri suparandu-se pe o fetita, Philip a decretat ca el nu se marita niciodata ca toate fetele sunt nerazgandite (?!). Numai eu sunt ok si el eventual se marita cu mine....
Sabina, am vazut si eu pozele cu voi, sunteti niste frumosi.
Crissy, Sorana, mini/maxi concedii frumoase sa aveti
La noi, ca in orice inceput de luna e nebunie. Revin si eu mai des aici cand se termina cu zapaceala.
Ioana & PYS