Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
theophillina spune:
'Neata!
Va invit la cafea!
Luca de Alysh
Damian de Vivela
Multe www.felicitariweb.com/data/media/557/flori_de_primavara.JPG" target="_blank">FLORI de la noi.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
theophillina spune:
Aly_, vazut pozele cu Eliza, e o dulce.
Cris_09, of, imi pare tare rau sa aud ca problema cu piciorul a revenit, tre' sa fie tare frustrant si neplacut...chiar nu reuseste nimeni sa-i dea de cap?
Discordia,
Virgi17, of, cred ca ai tras o sperietura groaznica. Si pe aici au inceput sa apara "natii conlocuitoare", chiar de curand i-au furat socrului meu casetofonul din masina si eu am zis imediat ca astia au fost "romani", si dupa 2 zile au aflat ca s-au mutat niste "romani" in bloc care au spart toate masinile din parcare, au taiat gentile cucoanelor etc.
Ref. la hainutele de botez, eu pe aici n-am cautat ca nasa lui Stelios e din Ro si ii cumpara ea de acolo, insa am vazut pe net acolo numai oribilitati de hainute pt baietei, nu stiu care dintre fete zicea mai demult ca astia isi bat joc de baietei cu hainutele astea de botez oribile (Vero, parca tu), sunt total de acord. I-am zis nasei de Kiabi, ca stiu ca Sorana a luat de acolo pt botez si a fost multumita. Asa e Sorana? Oricum, eu i-am zis sa nu-i cumpere costume cu frac sau mai stiu eu ce, sau botosi din aia sclipiciosi care mi se par oribili. Si eu si nasa am concluzionat ca o sa-i cumpere ceva haios ca doar nu-l imbracam ginere acum.
Am stabilit si noi botezul pe 19 septembrie si de unde vorbiseram la inceput ca vom face numai cu cei f apropiati care inseamna vreo 60 de persoane (asa sunte grecii, deh, "famelie mare"), s-a trezit iarasi soacra-mea ca vrea sa invite pe nu stiu cine si iarasi vom ajunge la vreo 100 de persoane. Asa ne-a facut si la nunta, am zis ca vom face o nunta cu vreo 200 de persoane si am ajuns la vreo 300 si ceva (invitati erau 500, noroc ca nu au venit toti). Noi acum la botez nu ne invitam prietenii caci am iesi la pepeni, din Ro vin doar ai mei, nasii si cea mai buna prietena, iar sotul isi invita doar vreo 2 prieteni, si chiar si asa tot nu reusim sa facem si noi o petrecere mica. Scuze de , dar trebuia sa-mi vars si eu of-ul undeva.
Apropo de nunta si botez, cred ca azi are Aleesicoo nunta si botez daca nu ma insel sau maine?! Casa de piatra si petrecere frumoasa!
Fetele noastre de pe meleaguri straine, ce mai faceti: Madutza09, Cusa, Murica, Bilica?!? Asteptam un semn si de la voi.
P.S. Am pus si noi pozite nou-noute sa vedeti cat am crescut.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
theophillina spune:
A, am uitat sa va spun, ref. la costumul lui Stelios de botez, eu as fi vrut sa-l imbrac in costum de "tsoliades", adica www.photooftheday.gr/photos/tsoliades.jpg" target="_blank">asa,cine a vazut la Atena schimbarea garzii la Parlament, asa vroiam sa-i comand un costum, insa nu vrea sotul. Apoi ma gandisem sa-l imbrac in costum popular romanesc, dar mi-a furat printesa Lia ideea.
Acum ca ma gandii mai bine, mai fetelor, imi amintesc ca vazui aici un costum frumos rau de mariner, ia sa trag eu o fuga luni sa-l analizez mai bine, ca am fi in ton cu marea etc.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
cris_09 spune:
Neata!'
Multumim de cafea Teo,dau eu www.newz.ro/cache/images/795cbeecd3577b891423ab97bba48c04.jpg" target="_blank">micul dejun
Roxanici doctora nu era prea convinsa de motivul durerii mele de picior..dar mi-a explicat,ca datorita sarcinii coloana mea trebuia sa fie mult mai curbata,insa ea este mai dreapta decat a unui om normal,de asta forteaza muschiul si provoaca durerea.
Era insa sigura ca imi va trece cu fizioterapie..si totusi...nu a fost asa..incep sa ma gandesc sa ma obisnuiesc cu durerea,ca nu vad cu ce mi-ar mai putea trece
Teo printesa Lia ti-a furat si ideea costumasului de marinar(de fapt mister Base-ca el a fost nasul)
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
ankak spune:
Citat: |
citat din mesajul lui discordia Si inca ceva Fetele care aveti baieti de unde le-ati luat hainute copilasilor pt botez caci eu ce am gasit nu mi-a placut deloc, mai ales incaltamintea Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010) |
Neata fetele!
La Miniblu am vazut ceva dragut, nu prea elegant in schimb, dar din piele.
ankak spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Ii bagati incaltaminte in picioare de la varsta asta? Intreb si eu, nu dau cu parul! Mamica lui Mihai Rares |
Eu i-am pus asa pentru impresia artistica numai pana la biserica, de altfel nu ii pun decat sosetele.
Onana spune:
Neatza dragelor!
Cris, ce sa facem daca suntem plimbareti? Adevarul e ca daca tot sunt casnica, momentan, e si pacat sa stam in orasul asta infect, mai ales vara..O am si pe mama sa ma ajute, deci chiar nu vad motive sa nu stau plecata, o casa de vacanta mi-ar mai lipsi si chiar ca n-as mai da deloc prin Bucuresti pan' la toamna.
Imi pare rau de picior, dar cu kineto n-ai incercat? Si parca spuneai ca atat cat ai facut fizio era ok, poate ar tb sa continui..
Virgi, nasol cu hotu', cred ca singura explicatie e ca era aurolac pt ca de regula ar tb sa prefere casa cand e goala si nu locuita.. dar unde s-a intamplat, in Bucuresti sau la Busteni? Te cred ca ai tras o super sperietura
Theo, da, eu am gasit hainute dragute la Kiabi, noi l-am imbracat casual dar haios, nu-mi place la costum..Iar incaltari nasa ii luase niste tenisi albi, insa eu aveam niste pantofiori sport din piele intoarsa absolut superbi, pe care ii gasisem intamplator la un magazin cu incaltaminte pt copii din Spania, iar patronul avea si el un bebelus baietel si adusese si cateva perechi de pantofiori din astia minusculi, si i-am luat lui Tudor, desi nici nu se nascuse inca pe-atunci..E drept ca i-a purtat doar la botez si-atat..
Mama dar ce petrecere de botez o sa aveti voi acolo, cu atatia invitati O sa fie "a la grec", nu?
Noi ajungem in zona pe 4 septembrie, in jurul pranzului, ca pe 3 innoptam in Bulgaria, poate ne vedem la o cafea daca nu sunteti la munte, mi-ar placea sa-l vad si pe bebe Stelios
Mai vorbim pe-atunci, noi venim doar cu Matei, eu de-abia astept oricum sa plecam in Grecia, la mare
Eu azi plec sa-l iau acasa pe Matei, soacra-mea m-a adus aseara la balamuc cu nervii, lui nu-i place acolo, iar ea incerca sa-mi ascunda asta, ca daca asa si-a propus ea sa stea acolo pana luni,ce conteaza ce vrea copilul. Off, nu vreau sa ma descarc aici pt ca nu am deloc cuvinte prea magulitoare la adresa ei, cred sincer ca e dusa cu capul, nu neaparat rau intentionata, dar pana la urma pt mine nu conteaza decat binele baietilor mei, inainte de orice!
Asa ca maine o sa mergem ori la gradina zoo, ori la ferma animalelor
Sa aveti un weekend frumos si cat se poate de racoros!
theophillina spune:
Cris, multumim de micul dejun, eu sunt la dieta ca sunt grasa de ma sparg, tocmai am mancat niste "branza de veci" cu castravete. Of, chiar acum dimineata mi-am comandat online o rochie pentru botez pe care am vazut-o sapt trtecuta intr-un magazin, dar n-am avut curaj s-o probez, e frumoasa rau, dar o sa vad cum o sa vina pe suncile mele. Ah, nu pot sa cred ca mi-au furat si ideea asta, chiar nu stiam, desi dupa ce am postat mesajul gandindu-ma la costumul de mariner, m-am gandit intai la Dl. Goe, dupa care la Basescu.
Sorana, da, o sa fie petrecere mare a la grec, si nunta a fost la fel f frumoasa, si da, e exact ca in filmul "My big fat greek wedding", norocul nostru a fost ca avem culturi apropiate, altfel... Ar fi super sa ne vedem, o sa vb si cu sotul meu despre program ca tot pe atunci o sa vina si ai mei la mine si as vrea sa plec cu sotul in 2 cateva zile acolo unde ne-am facut luna de miere si sa las copilul cu mama, caci cu soacra-mea n-am curaj, n-as fi linistita, mama macar face ce ii spun eu, nu face de capul ei. La munte vreau sa plecam cu bebe dupa botez, deci cred ca ne vedem sigur, mai vb oricum pana atunci. Of, si soacra-mea e bine intentionata, dar are niste idei... si pana nu ti le spune de 1000 de ori, nu se lasa, face niste faze...ce sa mai, ma abtin sieu ca si tine sa zic ceva aici!
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
aly_ spune:
THEO Mersi mult nici Stelios nu e mai prejos un dulcic .Imi place foarte mult poza unde isi tuguie buzitele si Eliza face la fel si imi vine sa o mananc de scumpa ce e.
ALESSICO O zi minunata va doresc!!!
VIRGI Imi pare rau de ce sperietura ati tras Cred ca e o super idee cu gratiile.
In legatura cu hainutele de botez si eu sunt curioasa cu ce apare nasica.Oricum cred ca nasicile de fetite o au mai usor ca au de unde alege.
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010
aleesicoo spune:
heiiiiiiii fetele
aici sunt cu bubu lipita de mine si scriu cu o mana
marele eveniment este pe 22 dar oricum va ca vati gandit la mine
rvin
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445