Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

mirela - pai la tine e valabila varianta sarcina cu probleme (sau antecedente). Eu vorbeam de o sarcina care decurge normal. SI uite ca ai gasit solutii, trimiti copilul la bunici .. eu nici pe aia nu ii am la indemana. Asa, uneori in caz de forta majora o prietena, da' nu mai mult. Suntem chiar singuri si tre' sa ne descurcam cum putem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushali

Neata' burtici, noi am venit de la eco...placenta s-a mai lipit, domnu' bebe(se pare ca e baiat , dar mai sigur va spun pe 5 septembrie) este super, are 5 degetele la manute, doc era ffff entuziasmata si m-am linistit pentru vreo 2 saptamanii, ca dupa intru in febra asteptarii. Marti ma duc sa iau si rezultatul la dt si sper sa fie bine......eu am intrebat daca sa fac si amnio si mi-a zis ca sunt nebuna....trecem peste, cand ajung acasa pun niste pozici cu domnu'

Apropo tacsu' suparat praf, imi zice ca sigur e baiat si nu fetita.Offfff barbatii astia

va

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 11+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

felicitari pentru vestile bune si pentru bebel..eventual si pentru carucior albastru ..daca se confirma
vroia fetita sotu ? sau tu ?

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

simo
el vrea fata eu vreau sa fie sanatos

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 12+
bbmomente din viata

Mergi la inceput

simo - deci pe masura ce cresc sunt tot mai activi? Eu credeam ca acum e maximul, dupa aia se mai linistesc cumva, au alte preocupari. Ca sa stiu la ce sa ma astept.

alina - felicitari pt. vestile bune de la eco. La ce dr. mergi? Unde faci eco morfo, la ce dr. adica? Eiiii, consoleaza-l pe tatic ca fetele sunt mai atasate de ei. A mea numai de gatul lui sta, ca uneori sunt geloasa . De aia imi fac acum baiat ... hahhahaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

abramburika rau de tine ca nu are cine sa te ajute
dar daca te simti bine, dai inainte cu grija

shines, nu cade mama, cum sa cada, nu ma cauta nimeni pe sub pat sa vada daca am sau nu praf
soacra mea e plecata n israel si chiar de ar fi aici sa vina sa comenteze, nu ma uit in gura ei, plus ca al meu ar luao la goana

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

alina - aaa, eu am inteles aiurea atunci, ca vroia baiat. Atunci schimba placa , o sa mearga la fotbal cu el, o sa discute despre fete, o sa-l duca la pescuit, sau ce pasiuni are sotul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

simo - deci pe masura ce cresc sunt tot mai activi? Eu credeam ca acum e maximul, dupa aia se mai linistesc cumva, au alte preocupari. Ca sa stiu la ce sa ma astept.

da de unde
al mau are 11 ani aproape si se joaca mai ceva decat unul de gradi
acum sa se joace, ca or ajunge mari si ii macina grijile apoi

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Citat:

alina - felicitari pt. vestile bune de la eco. La ce dr. mergi? Unde faci eco morfo, la ce dr. adica? Eiiii, consoleaza-l pe tatic ca fetele sunt mai atasate de ei. A mea numai de gatul lui sta, ca uneori sunt geloasa . De aia imi fac acum baiat ... hahhahaaaa.

dap..pe la 7-8 ani duracel e mic copil pe langa ce reactor la fund vor avea..nici nu-i vezi

Simo 18 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Citat:

dap..pe la 7-8 ani duracel e mic copil pe langa ce reactor la fund vor avea..nici nu-i vezi

Simo 18 +

mda, ma asteapta timpuri grele ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinushali

simo
el vrea fata eu vreau sa fie sanatos

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 12+
bbmomente din viata

orice va fi..important e sa fie sanatos...si tati oricum va fi mandru tare indiferent daca e fata sau baiat..sa-i vezi ce se umfla in pene pe urma

cat ma plangeam eu ca vreau baiat si speram sa nu se schimbe putza la ultimul eco..mi-am dat seama ca nu era asa important pentru mine..nici macar nu am intrebat.nici nu m-am gandit la asta atunci

Simo 18 +

Mergi la inceput