Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

abramburika tot familionul vrea fata, de parca se programeaza, numai tata meu vrea baiat k el toata viata lui a spus ca eu sunt baiatul lui si am zis ca macar acum scap de gura lui . al meu urla prin casa toata ziua fetele lu'tata , iar soacramea k abia ateapta sa cumpere rochite.

La doc eu merg la Bogdana Lupu , in Focsani, a si apropo de bani pe mine m-a costat 90 morfo si 90 lei dt.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 12+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 42

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

al meu se temea sa nu i fac 2 fete, ca el ce sa faca cu ele
sa si bage careva ceva in munca lui
iar cand a aflat ca unul e baiat, mai sa l pupu pe doctor si nu alta
eu inca sper ca e si o pasarica pe acolo

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

90 morfo ???
pe langa milioanele pe care le platim aci ..mama ei de capitala..suntem ''neste'' doamne adevarul ce puii nostrii..

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

La noi era la fel, eu vroiam baiat, el fetita. Acu' nu mai termina de facut planuri cu fiu-su!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimo

Buna tuturor!

Sunt si eu o viitoare mamica de ianuarie 2011 si am o problema: un chist ovarian de aprox. 8 cm, pe care doctorul mi-a recomandat sa-l scoatem prin operatie pentru ca in ultima luna nu a scazut decat 1 cm si exista riscul de a se torsiona. A avut cineva vreo experienta asemanatoare si-mi poate povesti cum a fost operatia?
Desi mi s-a spus ca riscurile sunt mici pentru bebe, ele totusi exista si mi-e cam frica.
Multumesc.

Mimo, in primul rand bine ai venit! (scrie repede inca cateva mesaje pana ajungi la 10, acum esti moderata si doar daca citesti din urma iti vad fetele mesajul)

Eu am avut un chist, chiar mai mare decat al tau, de 10 cm, care in loc sa scada, crestea
L-am operat luni, operatia a descurs bine si acum ma refac Suntem bine, si eu si bebe, inca in convalescenta, ma mai doare burticu, dar na....
Da-mi un semn ca mai treci pe aici si iti mai povestesc ( nu sunt chiar tot timpul pe aici, inca mai tre' sa stau in pat )

Copilasi, m-am intors pe baricade cine imi da si mie datele pentru contul comun, vreau sa vad pozici si sa pun si cu mine... burticu meu a fost ceva mai evident pana luni, de la chist (dar nu numai) ...dar acum s-a mai diminuat

Diana, 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Diana, multumesc mult pentru raspuns.
Inteleg ca tu ai avut operatie laparoscopica si nu clasica. Mie doctorul mi-a recomandat-o pe cea clasica si a zis ca taietura va fi in zona chilotului, insa sunt ingrijorata sa nu ajunga cumva la bebe.
Imi mai poti spune, te rog, si daca ai avut anestezie totala sau locala? Mie mi s-a spus ca mi se va face totala.
Multumesc.

Mergi la inceput