"Gravidutze si mamici de Cluj - 164"

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Victo-noi luam pana acum de la biovita iar acum am trecut pe lunchbox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Hello,

Madguta
am admirat tigrisorul frumos si mare! ma bucur ca ati trecut cu bine peste interventie!

Gabi rasfat maxim la Deva, felicitari pt dintisor!

Alina v-ati imprietenit, nu gluma, cu Zana Maseluta!

Meli la noi au tinut colicii pana catre 3 luni, apoi mai avea crampe dar nu mai plangea asa mult.

Paula a mai adormit singur Stefan?

Ana e la bunici saptamana asta, deja mi-e foarte dor de ea si mi se pare ca a trecut o vesnicie de cand m-am trezit. Nu ma mai plang ca in curand voi tanji dupa momente de plictis dar asa suntem noi oamenii, mereu ne dorim altceva.

Va pup,

Diana, mami de Ana (13.09.2007) si 38+

Povestea Nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Dana-insomnii?oare de ce?eu una as dormi dar nu pooot

Magda-era sigur caz de operatie?bine ca ati trecut cu bine peste!

anamica-eh, sper sa fie pana la 3 luni numai...ca am auzit si cazuri pana la 7 luni....cu Timea era domnie, am avut doar 3 saptamani de colici...si sper ca dupa ce trec colicile sa nici nu se trezeaca asa de des noaptea, el mananca cel putin de 3-4 ori pe noapte, poate si din cauza ca a fost prematur, cu toate ca a recuperat deja...

Meli,mami de Timea-Larisa(08.07.2007) si David-Robert (04.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Meli scumpa chiar era caz de operatie ptr ca avea o fimoza foarte stransa Pupam piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare

sunt tot pe fuga, nu imi ajuge timpul

ioiiiii tocmai ma uit la stiri si is cele pe scurt , la acre ne spune ca au murit 3 copii si 8 bebelusi sunt grav plus cateva gravidute, Doamen fereste ; la maternitatea
a explodat un aparat de aer conditionat

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Dumnezeu sa ii aiba in paza
cata suferinta si durere

eu nu am timp de nimik, insa acum seara am zis pana va scriu sa ascult stirie si uite, m-au daramat u mai sunt buna de nimik, plus ca sunt necajita si pt Iulia

am sunat sa facem programare, la recupereare si la clinica Artris a dnei dr Vasilescu pt o evaluare Iuliei, doar pe 2 sau 4 noiembrie mai sut locuri , e prea mult sa mai asteptam 3 luni ,ea deja merge, isi solicita piciorusul si e tot mai vizibil cum rotula de la piciorusul stang ii fuge

am o rpomisiune si maine ma suna sa imi spuna daca ma poate lua mai repede , chiar nu stiu ce sa fac, e jale cu programarile astea

azi implinim 11 lunite, in loc sa ne bucuram, stam cu inima stransa sa vedem ce va fi ........

vroiam sa scriu mai multe dar m-au daramat stirile tv plus grijile care le am fata de Iulia

noapte buan

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata fetelor,

Elenutza si pe mine m-au daramat stirile de aseara. Nici nu stiu ce sa spun sa nu gresesc. Cert este ca eu nu am stat niciodata in spital si oricum mi-era un pic groaza de momentul nasterii dar acum parca mi-i si mai groaza. Cand am vazut mamicile acolo plangand ca nu stiau nimic de puiutzii lor si pe cele in travaliu cum le transporta la alt spital.....Ce m-a impresioant iarasi foarte mult au fost echipajul Smurd, pompierii si toti cei care au intervenit. Alergau saracii de numa si chiar erau dedicati trup si suflet.
Elenutza nu te intrista cu Iulia... mai ales ca diagnosticul exact nu il stiti. Sigur e ceva ce se poate repara cu terapie sau papucei din aia speciali. bafta multa sa reusesti sa te programezi cu ea cat mai repede.

Victo ne-ai spus ca Stefan a dormit fara circ acu vreo 2 zile si de atunci ne tii in suspans. Pai a fost doar o intamplare sau s-a repetat in fiecare zi? Eu sper ca s-a repetat .

Anamira am vazut ca esti deja in 38 de spatamani. Cum te simti? astepti momentul?

Fetelor voi ati facut ceva gimnastica pt gravide? eu as vrea mult sa merg si am inteles ca se organizeaza gratis la clinica Pro Vita din Zorilor. A fost cineva acolo?

In rest noi suntem bine... sunt tare fericita ca a plouat un pic aseara si s-a mai racorit caci picioarele imi sunt ca niste buturugi deja.

Va pup pe toate fara exceptie

24+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ukume, tot umflate iti sunt picioarele? vezi sa nu iti si amorteasca. la ce dr ai zis ca mergi?
nu, din pacate a fost doar o scapare de-a lui Stefan la faza cu somnul.in rest tot cu circ..si sfarseste de adoarme prin te miri ce colt de camera..sau covor. ieri era dupa usa de la el din camera, de-abia am deschis-o..sa il punem in pat.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Din pacate tot umflate mi-s picioarele... acum sa vedem cum va fi cand se mai raceste un pic vremea. Merg la docotrul Zbarciu. M-am tot dus si la doctorita de familie si mi-a luat tensiunea si pulsul. rau nu ma simt doar ca ma dor picioarele si mainile.

Imi pare rau ca doar atat a tinut cu Stefan. Dar nu merge prostit nici cum?

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Fetelor voi ati facut ceva gimnastica pt gravide? eu as vrea mult sa merg si am inteles ca se organizeaza gratis la clinica Pro Vita din Zorilor. A fost cineva acolo?

24+

Eu am fost acolo si mie mi-a placut mult

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput