"Gravidutze si mamici de Cluj - 164"
Raspunsuri - Pagina 8
Gabriela77 spune:
Noi v-am pupat cu drag! Mergem la Deva si apoi vin fetele la noi! Sa fiti cuminti, da?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
magdutza24 spune:
Salutare
Noi suntem bine.Miercuri l am operat pe Victor de fimoza,acum e bine face scandal cand trebuie sa l spal la p.. dar in rest e activ si pus pe nazbatii.
la semnatura v am pus cateva poze.
Va pup pe toate si cand mai am vreme va mai scriu despre noi. de citit va citesc dar cu scrisul mai greu.
pupici

danaiulia spune:
![]()
Meli mi-am dat greata... am intrat ca oricum stau toata noaptea si va citesc.David al meu doarme beton Mi doarme cu tata de cand m-am intors de la spital dar eu stau cam aiurea m-a lovit o insomnie de prin luna a 6-a de sarcina si o tin tot asa...
Magduta a fost grea operatia la puiul tau ? cum l-au anesteziat si cine ti la operat ca si eu trebuie sa fac urgent la Mi (Mihail) puiu meu cel mare si am o frica...
Dana mami de gladiatori Mi(Mihail)28.09.2007 si David Gabriel 11.06.2010
alinabojuc spune:
Servus fetele 
Eu nu prea mai am timp de net. nu ma lasa alex la calculator
i-au iesit 3 dinti odata
of ce-a fost la noi in casa. nu mai sta la schimbat,imbracat
nu mai sta in scaunul de masa. mananca foarte prost
un dezastru. sanatoasa sa fie ![]()
va pup. sanatate 
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
magdutza24 spune:
Neatza
Dana operatia in sine nu e grea.Pe Victor l a operat nasul lui, Dr.Georgescu de la chirurgie plastica.
Anestezia a fost totala dar nu a avut nici o reactie adversa dupa.
In ziua cu operatia l a usturat foarte tare dar apoi din ce in ce mai putin. Problema e ca e deja mare si constientizeaza si nu ma prea lasa de buna voie sa ma ating de p... lui. si avem un adevarat show la baita.dar pana se insoara ii trece.![]()
Va pup si sa aveti o saptamana frumoasa si mai racoroasa.
ukume24 spune:
Buna dimineata fetelor,
Cum a fost weekendul? ce ati facut ca sa scapati de caldura asta sufocanta?
Noi am fost sambata la Tg Mures la strandul 'Weekend'. A fost foarte frumos si va indemn cu tot dragul sa va duceti. este foarte foarte frumos si pentru copilasi si daxcavreti sa facetti ceva deosebit intr-o zi merita sa mergeti pana acolo. Sunt 120km pe care i-am facut intr-o ora jumate. Intrarea la strand e 5 RON si sunt 3 bazine pentru adulti si 2 bazine pentru copii. Sunt topogane pentru copilasi si un parc cu nisip si tot felul. era plin de mamaici cu copii. Apa e curata si admosfera e super. Sincer e cel mai frumos strand la caream fost in Romania si poate concura cu strainatatea. Preturile sunt foarte mici, te poti plimba si cu barca pe Mures....Este foarte mult gazon si multi copaci deci locuri la umbra sunt berechet.
Victo v-ati hotarat cu botezul? ati gasit ceva local dragut?
22+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
antoni spune:
danaiulia-Dana bine ai venit scumpa printre noi!
fetele,Dana e o prietena de-a mea pe care am cunoscut-o in spital,are doi baieti,dar cred ca va scrie ea mai multe...
eu innebunesc, asta mai tot timpul cu colici, nu apuc nici sa sterilizez sticlele ca daca nu-l tin in brate urla....oare cat o vom tine tot asa?
Meli,mami de
Timea-Larisa(08.07.2007) si
David-Robert(04.07.2010)
Victo spune:
meli, sa stii ca si eu ma gandeam s aimi cumpar un wrap..cum tot cu el in brate sunt. mai nou vad ca ii place sa stea in scoica de la masina..
iar de dormit ziua cu el nici vorba, ca scanceste si chitaie tot mereu.
pe la 3 luni vor trece colicii..hai ca mai e putin..
fetelor, voi de unde va comandati mancare pt acasa si e si buna si ieftina? diorba si felul 2 vreau sa zic. ca eu nu mai reusesc sa fac..
ukume.pai ce am facut..am iesit dim si seara in locuri cu multi copaci-parcul mare, grad botanica..iar in casa AC la puterea maxima si ziua si noaptea.de botez inca nu ma ocupa,ca abia in oct o sa il facem.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
antoni spune:
Victo-asa si noi, hihi, nu mai vrei inca unul, ca daca tot ai un urlator ce mai conteaza unul?
Victo spune:
nuuuuuuuuuuu,,multumesc frumos de oferta ![]()
Timea cum e ? nu e mai obraznica?tu esti sg toata ziua cu ei? la mine macar mai e sotul pe acasa, ca acum e in concediu...azi spre ex a iesit afara numa cu Stefan, eu nu am avut energie.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)