"Gravidutze si mamici de Cluj - 164"

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Dulcineea zici ca ti-a placut? am incredere in parerile voastre pentru ca si cursurile de gravida sunt super asa ca ma voi duce cu incredere. Sincer sunt foarte entuziasmata sa fac un pic de miscare. Ce-i drept merg o oara pe zi pe jos( jumate dimineata, jumate seara pana la serviciu) dar simt ca nu e de ajuns si nu as vrea sa ajung in ultimele luni cu zeci de kg in plus. Voi cam cat ati luat in sarcina?

24+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

multe,multe si o zi frumoasa la toata lumea

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://picasaweb.google.com/sanda252003/Downloads#5497061986615057186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Dulcineea zici ca ti-a placut? am incredere in parerile voastre pentru ca si cursurile de gravida sunt super asa ca ma voi duce cu incredere. Sincer sunt foarte entuziasmata sa fac un pic de miscare. Ce-i drept merg o oara pe zi pe jos( jumate dimineata, jumate seara pana la serviciu) dar simt ca nu e de ajuns si nu as vrea sa ajung in ultimele luni cu zeci de kg in plus. Voi cam cat ati luat in sarcina?

24+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Da Mi-a placut f mult Sunt si cursuri teoretice Mi-a parut rau ca am mers doar din saptamana 32(serviciul nu mi-a permis mai repede)Si te ajuta gimnastica sa ai mobilitate mai buna Eu am pus 18 kg Ultimele 9 kg,intr-o luna si o saptamana

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Victo-ce saracie tu fata, si a mea la fel face de o vreme incoace, parca nicicum nu mai ies cu ea...incerc in toate felurile dar vad ca nimic.oare din cauza fratiorului sa fie asa?ca la noi la asta ma gandesc...incerc sa-i acord si ei cat mai mult timp dar...nu stiu...plus ca cu somnul e jale si la mine.azi am clacat, l-am trezit pe sot sa stea de la 5 dimineata ca nu mai puteam, am dormit in cealalta camera 2 ore

Elena-nu te necaji pana nu vezi ce e, iar daca nu gasesti la Vasilescu, mergi la altul, doar nu-i singura de pe pamant.iar ca-i asa renumita...hm, nu zic nimic, eu stiu multi medici renumiti care..doar numele.plus ca la noi a zis s-o pun pe Timea la regim cand avea doar 6 luni...doar fructe si zarzavaturi, fara carne...laptele redusla 6 luni?sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Hello,

Paula de obicei cum adormea Stefan? de ex Ana adoarme intotdeauna in compania noastra(dupa care o lasam singurica), pana la 2 ani m-am chinuit ingrozitor incercand sa o invat adormitul singura si in acelasi timp nesuportand sa o aud plangand. Am renuntat sa mai sper ca va invata sa adoarma singura si probabil ca acum cand va sosi fratiorul, lucrurile vor fi si mai dificile, ca va urma un fel de involutie spre obiceiurile bebelusesti. Of Doamne chiar avem nevoie de multa rabdare si putere!

Meli
probabil ca e un mod de a-ti atrage atentia, copilasii sunt foarte sensibili si cred mai dureaza mult pana sa fie cu adevarat ”copilasul mai mare”. Eu am o prietena a carei fetita a facut un fel de constipatie pe fond nervos si abia dupa vreo 6 luni si-au dat seama, impreuna cu un psiholog, ca era felul ei de a somatiza aparitia surioarei si de a cere atentie. Totul s-a rezolvat acum dar mie mi s-a parut cutremurator ce manifestari pot lua starile lor pana accepta noul membru al familiei. Ma gandesc la iubita mea Ana, care e asa de atasata de mine si care are momente cand imi spune ca ”te iubesc mult-mult si nu te dau la nimeni, nici macar la tati”

Elenuta ai incercat sa suni la Recuperare sa faci programare la dr Vasilescu, de obicei dureaza mult mai putin de cat la cabinetul particular. Daca vrei am numar de acolo!

Ukume24, ma simt ok, acum o luna am avut un moment mai dificil dar slava Domnului l-am depasit.
Legat de kg, eu cred ca sarcina nu e un moment de facut cura sau sport intens de frica kilogramelor. Trebuie mancat normal, echilibrat si miscare atat cat sa te simti bine. Cu prima sarcina am facut gimnastica pt gravide si a fost ok, acum a trecut atat de repede incat am uitat. Eu am luat foarte putin in greutate la ambele sarcini, dar nici asa nu e foarte bine, pentru ca stratul acela adipos are un rol in alaptat si teoretic cu un plus de 12-15 kg mamica isi revine la forma initiala destul de repede.

Zi frumoasa tuturor,

Diana, mami de Ana (13.09.2007) si 38+

Povestea Nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

diana, Stefan adoarme de mic singurel, noi doar il punem in pat, pupic si gata.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

anamica-iuiii, si noi suntem cu constipatie de o vreme...si nu stiu de la ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ciao fetele!

Elena, ce rau imi pare ca esti necajita pentru Iulia! nu incerci sa-ti faci programare la dr Cozma? e rezidentul lui Vasileasca, consulta in acelasi cabinet...daca e ceva la care nu se descurca (desi mie mi s-a parut fff profi cind am fost cu stefan)sigur ii cere si ei parerea...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Paula atunci e clar ca acest comportament diferit la somnic e reactie la ceva anume, daca il intrebi de ce nu vrea sa faca nani, ce zice? Mihaita ce face, cum e baiat mare la 1 lunisoara si 1 zi?

Meli nu te speria, poate fi o faza trecatoare, bea suficienta apa, papa fructisoare? Oricum e foarte important ca noi sa fim constiente ca pot avea anumite revolte sau stari pe fondul aparitiei bebelusului. si sa treaca repede faza asta!

Anca zi-ne ce mai face Stefan, merge la cresa?

Diana, mami de Ana (13.09.2007) si 38+

Povestea Nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

multumesc mult pt sfaturile si parerile voastre

nu neaparat la dn dr Vasiescu vreau sa ajung, insa am considerat ca are mai mare experienta si ochiul format, avea loc la particuar pe 4 noi sila recuerare pe 2 noiembrie , iar dn dr cosma la sf lui octombrie, deci nu e mare diferenta de data.

luna trecuta cand am fost la controlul pt sold am fost la Cosma simi s-a parut fff profi, acum daca nu rezolvam imi luam alt bilet de trimitere si mergeam fara programare la dansul si ii explicam problema, atunci cand am fost pt solduri nu era vizibil defectul la genunchi ,

pe zi ce trece se vede cum isi taraste picioursul , parca i-ar fi rupt , tot felul de scenaii am in minte.....oooffffff

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput