"Gravidutze si mamici de Cluj - 164"
Raspunsuri - Pagina 11
elenuta23 spune:
am uitat sa va spun, pe marti avem programare, asa greu trece 
nina ce faceti voi gagicilor????Iarina cum e???
de cateva zile tot vreu sa te sun si nu reusesc sunt tare prinsa cu treburile casei ![]()
victo LA MULTE LUNITE!!!!!
de suparata ce sunt am uitat ac Mihaita e nascu pe aceiasi zi cu Dudi cum ii spune Drgaos
meli,paula
multa rabdare acesta e secretul reusitei,
e greu , mai ales ca te soliicta cand vad ca esti cu bebe mic, asa cer ei atentie
si mie mi-a fpost greu sau mi-am facut eu greul deoarece eram obsita , stresata si nervoasa, tot timpul cu gura pe Dagos, insa acum de o saptamana mi-am schimbat comportamentul radical fata de Dragos si e tare bine, e alt copil,
inaite clacam din cauza oboseli si nu mai aveam rabdare sa ii explic, mai bien strigam la el si rezolvam totul pt moment, insa il agravam in timp ![]()

fug la somnic , sunt franta, iar de calk nu prea mai am timp, seara mai inru max o ora 
Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
ukume24 spune:
Anamica multumesc mult de sfaturi. Nu am tinut niciodata cura si in nici un caz nu as tine acum. mananc de toate, multe fructe si legume si cat de des simt nevoia. pana acum am luat deja 5 kg. Vreau insa sa fac miscare si nu as vrea sa iau foarte foarte mult in greutate pentru ca nu sunt prea ambitioasa de felul meu si nush daca le-asa mai da jos dupa. Numai daca pleaca de la sine
. Abia astept sa ma duc luni la gimnastica ![]()
24+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
RAMONELLA spune:
Elenuta
stai linistita ca va fi bine Iulia,stii ca Doamne Doamne le rezolva pe toate.
Offf mai fetelor,e greu cu 2...mi-e fricaaa.....
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
ukume24 spune:
Fetelor inteleg de la voi ca e destul de greu cu 2 copilasi... dar cu unul nu e greu asa-i? Haideti incurajati-ma ![]()
24+
Victo spune:
mai nou Stefan a mutat wc la el in camera, ieri a facut pisu..am crezut ca a fost o greseala, ca n-a mai ajuns la olita. azi a facut si pisu si kk pe covor si s-a mai si jucat cu masinile peste el..
fac cu nervii, nu alta...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo mai nou Stefan a mutat wc la el in camera, ieri a facut pisu..am crezut ca a fost o greseala, ca n-a mai ajuns la olita. azi a facut si pisu si kk pe covor si s-a mai si jucat cu masinile peste el.. fac cu nervii, nu alta...Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
aoleu...Paula...imi vine sa si rad, imaginandu-mi, dar stiu ca nu e de ras...si ce-a zis? tu cum ai reactionat?
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
danaiulia spune:
sper sa reusesc sa scriu... de trei nopti cand termin mesajul intra un spam si sterge tot...
meli, te pup si te compatimesc. David al meu doarme de nici nu stiu ca am bebe mic, dar MI a inceput si el, care pana acum era fascinat de bebe sa realizeze ca nu e musafir si nu mai pleaca de la noi si are un comportament mai ciudat....
magduta, multumesc pt. raspuns ,noi sambata avem botezul lui David, iar prioritatea nr.1 dupa este fimoza lui MI, care e la fel ca la puiul tau,foarte stransa...
ca sa nu ma risc dau drumul la prima parte a mesajului.
dana, mami de Mihail(Mi cum isi spune el)28.09.2007 si David Gabriel 11.06.2010
danaiulia spune:
din nou eu...![]()
pt.fetele de pe forum,danaiulia, o mamica la fel de fericita ca si voi dar poate cu ceva in ++++++.dupa o asteptare de 17 ani ,dupa 5 sarcini pierdute, pana in 1997 (max 15 sapt.)
,dupa care, am aflat ca am si rh negativ,dupa toate investigatile posibile, inclusiv laparoscopie,minunea s-a produs in 2007.
meli, te admir nu stiu daca ti-am spus in spital eu nu am avut curajul si nu am putut face FIV din considerente religioase, adica imi era frica sa-i fortez mana la DD gandindu-ma ca poate ma protejeaza de ceva ...
in 2000 am fost plecata si la TEZE in franta ca sa aflu si parerea bisericii catolice, unde am stat de vorba cu fratele Roger (ulterior a fost omorat de o romanca),staretul acelei comunitati ecumenice,care in loc sa ma lamureasca ma incurcat si mai tare...
dar, cum spuneam,ce nu e cu putinta la oameni, e cu putinta la DD, iar Mihail, minunea noastra a venit ca o binecuvantare...iar in 11.06.2010 lucrarea a fost desavarsita de nasterea lui David Gabriel ,pentru care am avut de platit un pret ceva mai mare(histerectomie de hemostaza din cauza unei placente si previa centrala si accreta) dar totul e bine cand se termina cu bine, iar acum cand voi schimba prefixul cu 4 in fata imi voi increstina cea de a doua minune...
cam asta e povestea mea, o mamica fericita care a avut cam mult de asteptat ,dar care nu si-a piedut niciodata speranta...
dana, mami de MI 28.09.2010 si David 11.06.2010
danaiulia spune:
meli,precum vezi ora la care scriu mesajele e din cauza insomniei ca bb al meu doarmeeee de parca nu se mai satura de
.am vazut poze cu timi, e o frumoasa, daca o vede pupaciosul meu de Mi nu ar scapa cu una cu doua de el. poze o sa pun si eu dar acum scriu de pe leptopul lui tati si pe asta numai poze iar lipsi ,ca sa-i explodeze memoria... iar computerul pe care am pozele baietilor e in camera unde doarme Mi, care e cu somnul ca iepurasii si sunetul tastaturii il trezeste...
mami de ...

ukume24 spune:
Danaiulia felicitari pentru rabdarea pe care ai avut-o si pentru puterea de a trece peste atatea greutati. Dumnezeu te-a rasplatit insa pe masura asteptarilor si acum ai 2 minuni de copilasi. sa vatraiasaca si sa fie sanatosi
24+