"Gravidutze si mamici de Cluj - 164"
Raspunsuri - Pagina 12
dulcineea_cj spune:
Elena,sper sa fie totul bine cu Iulia
Va tin pumnii !
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami
de 2 ochi albastri
antoni spune:
Dana-mersi scumpa!lasa, bine ca ai scapat si ai doi scumpi,hihi.si ai mare noroc ca e asa de cuminte cel mic.sa speram ca si pe la noi vor veni vremuri bune, cand o sa ma plictisesc,hihi, la asta visez...
antoni spune:
fetelor,cine ce a folosit pt colici?suntem jale,cateva ore de plans si ieri si azi, simt ca o iau razna...
dulcineea_cj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antoni fetelor,cine ce a folosit pt colici?suntem jale,cateva ore de plans si ieri si azi, simt ca o iau razna... ![]() |
Cand era pui mic ne-a folosit Infacol La 3 luni cand a inceput iar cu colici am folosit Gripe baby water Doar astea ne-au ajutat Sa scapati repede de ele !

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami
de 2 ochi albastri
elenuta23 spune:
meli si pt noi apa de burta a facut minuni, dupa cum spunea si simina, e de la firma Gripe 
noapte buna
Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
antoni spune:
fetelor, unde gasesc apa asta Gripe Baby Water?
ati patit careva sa urle puiutii vostri ore in sir?aseara de la 9.40 pana la 1 a urlat non-stop,a mancat intre 1 si 2, a dormit intre 2-4 , a urlat iar intre 4 si 7 pana acum cand iar a adormit dupa ce a mancat...simt ca o iau razna, huh, e tare nasol, cu Timea pe departe n-am avut asa ceva.nu am timp de nimic, nici sa mut ceva mai incolo, ce sa mai zic, daca nu as avea ajutor nu stiu cum m-as descurca si cu Timea...

si la voi a fost asa nasol?
Ioana13 spune:
Off, tu MEli... Iti doresc multa rabdare

si sa treaca repede durerile astea! Eu nu stiu ce sa iti soun sa ii dai, ca nu am avut nevoie.
DE mincat maninca bine? oare nu de foame plinge? 
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
Danaiulia, bine ai venit!
Elenuta, la cine aveti programare marti? Oare s-a intors Mihut din cencediu? Il duci pe Dragos la gradi din septembrie?
Ioana mama de
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Danaiulia, bine ai venit! Elenuta, la cine aveti programare marti? Oare s-a intors Mihut din cencediu? Il duci pe Dragos la gradi din septembrie? Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
avem programare la 11,30 la dna dr Vasilescu
iar de dn dr Mihut stiu ca e in concediu toata luna august
pana la urma cred ca il vom opera si noi deoarece nu se poate in fiecare luna sa luam antibiotic, poate de aia e si asa slabut .
din septembrie va merge cu siguranta la gradi cu toate ca nu ma incanta ideea, vroiam sa il duc in cluj la gradi dar daca nu dispun de a 2 masina, nu avem cum sa il scot asa ca anul acesta vom merge aici, sau poate il duc la privat sa vedem
o zi buna

Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
Ioana13 spune:
Elenuta, mi-a zis o mamica
, ca din cauza polipilor se poate sa nu ia copii in greutate pt ca nu se odihnesc bine noaptea... nu stiu daca e adevarat, dar v-am spus ca Patrick a pus 1,5 kg pe el la bunici, imediat dupa operatie. Nu stiu daca e faptul ca i-am scos polipii, sau ceilalti factori: dormit cit a vrut, mincat cu pofta la munte, etc...
E bine si in Floresti la gradinita, poate sa aiba educatoare mai buna decit la gradi in Cluj. E vb si de noroc aici![]()
Ioana mama de