"Gravidutze si mamici de Cluj - 164"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Ukume24 intr-adevar minunata perioada cu burtika, sa te bucuri de ea si sa fii admirata! Cum e la gimnastica, iti place?
La botezul Anei au fost vreo 30 si ceva de invitati si l-am facut la restaurant Chicago, de data asta n-am nicio idee...dar oricum mai este, vreau sa il tin pe puiul mic in brate, sa fie sanatos si apoi ne gandim la ce va urma.

Gabi ce faceti? v-ati intors de la bunici, cum le-a priit printeselor?

Elenuta te asteptam cu vesti bune!

Diana, mami de Ana (13.09.2007) si 39+

Povestea Nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hehe..diana ..si eu faceam din astea de prin iunie asa..si bblinul s-a lasat asteptat.

despre noi ce sa va mai zic, ca nici nu stiu..acu 3 zile iar am avut de smotruit dupa caca lui fi-miu al mare prin mijlocul camerei, spala masini etc etc..de data asta nici nu l-am mai certat, i-am repetat aceleasi lucruri..ca se face la olita caca, nu in mijlocul casei, ca miroase urat..vaaaii masinile ce suparate sunt ca sunt asa de murdare, hai sa le spalam..etc..seara ii tot zic ca il iubesc, chiar dc face nazdravanii.
dar il si pregatesc deja pt reintoarcerea la gradi :)desi mai sunt cam 3 saptamani, iar eu, in dulcele stil romanesc m-am obisnuit cu toate.
ieri s-a culcat cu masinile in pat..azi..s-a culcat cuminte-m-am asigurat ca face si caca inainte :)

am gasit si o metoda de a-l face sa manance cat de cat- comand mancare de la gradinita Tandarica-si curiozitatea asta..hai sa vedem ce avem azi de mancare,acum mananca si Joshua,etc il face sa mai manance cate ceva.de regula supa si cam 1/4 din felul 2, fructul..oricum..decat mai nimic..

iar eu asa m-am obisnuit sa imi aduca mancarea acasa..de nu va pot explica..il tot intreb pe sot, mai sunt bani pe card?:) eu nu am tupeu sa ma uit pe chitanta sa vad

despre piticot deocamdata numa de bine :) e grasut (+1,300 kg), cumincior, nu are colici chiar asa de urati, nu ii dau nimic pt colici deocamdata.noaptea acum se culca singurel, dupa baita si papi pe la 9,30-10..se trez pe la 3, mananca oaresce..apoi pe la 6 jumate..
suntem doar pe san, desi cateodata mi se pare ca nu are suficient, dar ii dau masa urmatoare mai repede(la 2 ore) si iaca asa..cata vreme creste si nu urla, e bine.

despre mine..hihi..cand cum..depinde cat sunt de obosita :)

diana, da-mi si mie nr lui Andreica, sa il am acolo, dc tot vine acasa. si mai vreau si nr de la recuperare, va rog, cine il are pt programare.multam

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Paula ti-am trimis. Eu zic ca deja sunteti mult mai bine, zile cu stari fluctuante apar la toata lumea, adulti sau copii. Felicitari pt alaptat, cred ca e suficient laptic daca a crescut asa bine voinicelul. Iar pt Stefan probabil ca i s-a conturat noua dimensiune a familiei voastre si se adapteaza tot mai bine. Bravo pt solutia cu papica, nu te gandi la banuti ca e mai important sa folosesti timpul de facut mancare pt copilasi sau pt tine! Pup cea mai buna mamica pt flacaii ei!

Diana, mami de Ana (13.09.2007) si 39+

Povestea Nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare mamicutze si gravidutze!

Diana, botezul il facem la rest. Millenium, in Zorilor...ne place acolo, papa super buna, local frumos...suntem maxim 30 persoane...azi mergem sa definitivam meniul...maine am program de cosmetizat...ca deh, e nevoie... n-am fost demuult... de fapt de dinainte de nastere... totul e pregatit...asta micu are niste hainute mortale, tare dragi mi-s... ma tot uit la ele si ma minunez...
cat despre partea idilica...este, mai sunt insa si exceptii...mi-e f greu cu ei la somn, pt ca Eric nu a/doarme singur, asta micu cand si cand...si uite asa...ne distram de minune... noroc cu mama care e la noi acum, pana imi repar eu dantura...apoi o sa-l mai duc pe Eric la bunici, si la unii si la altii...mi-ar fi greu singurica cu ei acasa...

dar tot ma incurajez ca vor trece inca 2 ani si-mi va fi mai usor...

pupici!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

buna seara

scuze ca nu am intrat sa va spun de iulia dar nu am avut timpul necesar plus ca tec printr-o perioada mai dificila a vietii mele.
va multumesc mult pt ca va ganditi la noi

am fost marti cu Iulia, si ne-a spus ca deocamdata nu e cazul de pus ceva aparat, mai asteptam inca 2 luni sa vedem starea ei, in care marim doza de vigantol. cei drept am c-am uitat de vigantol la iulia, la dragos nu i-am dat , acuma ns ce sa spun poate e si din cauza asta.
acum voi fi atenta sa ii dau zilnic doza de vigantol

va sarut pe toate si pe toti

sa auzim numai de bine

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!
Poftiti la o cafeluta!

Elenuta,ma bucur ca nu e grav Iulia.Cat despre Vigantol,nu cred ca din cauza asta,ca nu i-ai prea dat...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Hello dragutzele mele,

Anamica vad ca tu esti pe ultima suta de metri? cum te simti? ai emotii? Doamne ajuta sa fie totul bine si sa auzim numai vesti bune de la tine.Imi place la gimnastica: ma destind, mai vad acolo si alte burtici, mai povestim de una alta si cel mai important_ mai fac un pic de miscare.

Ioana mi-a placut asta cu buricul Clujului Cam asa este. Mi se pare ca toata lumea ma admira desi e plin de gravidutze pe starada asa ca .... Dar important e ca mie imi place cum arat cu burtica.

Fetelor ieri a nadcut o prietena de-a mea la Stanca si am fost s-o vad. Mi-a placut cum arata spitalul, era curatzel, liniste si ea e foarte multumita. A zis ca toata lumea s-a comportat foarte frumos cu ea desi nu are nici o pila si nici nu e plina de bani. M-am bucurat mult sa aud asta si m-am mai linistit un picutz.

va pup pe toate fara exceptie

26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!
Ramonela, am preluat cafeaua!

Elenuta, ce perioada dificila ai? Ceva serios sau indispozitiile noastre, sezoniere, ale femeilor?
Sa treaca repede, orice e!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

danaiulia-inca n-am plecat, doar in 13 septembrie, mai este pana atunci putin...tot vroiam sa te rog daca poti, trimite-mi PM oferta de la Austria, cum e cu cazarea, cate camere, cat costa, unde-i ca ne-ar interesa.Felicitari pt micul crestin, cand venim de la mare si noi trebe sa il botezam pe pici.

Victo-vad ca nici tu nu prea ai timp de nimic, hihi.ma bucur ca macar cu mancarea nu mai ai batai de cap.oauuu, au si trecut colicile?oh, pai tu esti fata fericita atunci mami!

noi bine, tot cu colici si istericale, asta e, cat de cuminte a fost Timea de mica, asa rauti suntem noi, sa speram ca ne trece...

Ioana-mami de Sara, Geany-ce e cu voi?

Meli,mami de Timea-Larisa(08.07.2007) siDavid-Robert(04.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

anamica-scoatem majoretele?

Mergi la inceput