"Gravidutze si mamici de Cluj - 164"
Raspunsuri - Pagina 16
Gabriela77 spune:
Ciao, fetele.
Nu stau grozav cu timpul, dar am intrat sa va spun ca am fost si la noi la ortopedie, si din fericire, e totul ok cu piciorusele Sofiei, doar m-a speriat medicul de familie. Uf, ce usurare.
Ce sa zic, asta mica are magnet la public
, o adora toata lumea, e asa zambareata si dulce. Papa foarte bine si e incredibil de cuminte.
Sara e cu verisoarele, joaca toata ziua, ne pregatim de aniversare.
Ma bucur de vestile bune, Elena, sigur va fi bine cu Iulia
Diana, asteptam vestile tale bune
Va sarut cu drag!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
ALEX29 spune:

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://picasaweb.google.com/sanda252003/Downloads#5497061986615057186
danaiulia spune:

Magda, cred ca daca as folosi servetele, la cat e de sensibil la piele ar fi dezastru.nu am folosit la Mi servetele niciodata. o sa incerc ce mi-ai sugerat,asta nu am incercat. merci.
ukulme, la noi care avem ceva vechime
botezul celui mai frumos dar primit de la DD(adica primul-Mihai)asa scria si pe invitatia la botez a fost mareeeee.......100 pers.,la David ne-am mai restrans si tot am avut cam 45 adulti +12 copii adica aproape adolescenti ca prietenii nostri, sau de varsta noastra au copii de 14-15-16 ani
anamica, am uitat cum a fost partea de
fara copii cu toate ca au fost 17 ani. sa ne vezi si pe mine si pe tati cand avem cate un bulgaras de aur in brate ca ne uitam unul la altul si ne intrebam ...sigur sant ai nostrii, oare nu visam, pisca-ma sa fiu sigura ca nu dorm si visez...
dar cred ca si voi toate simtiti la fel ,indiferent de cat de mult sau lasat asteptati.
si ai grija de tine.
meli,vila e cu apartamente, 6 ,de cate 2,3 camere stiu ca toti inchiriaza dar nu stiu preturile, o sa ma interesez. al nostru are doua dormitoare si un living comun cu bucataria unde este si canapea.
este aproape de statiunea Obertauern .mi-am "lichidat"telefonul l-am prins in usa de la masina si nu mai am nr.tau altfel te-as mai fi sunat.daca poti trimite-mi si mai vorbm si pe. tel.
in Antalya ai gasit ceva oferta ca ne-am hotarat sa mergem si noi dar tot fara bebe si sunt in cautare, chiar am cerut ceva de la sfara tours, noi am mai fost cu ei si a fost ok. ai alta agentie mai buna?
sa fiti 

si fericite
pt.ca viata noastra ar fi f.f.f.
si goala fara ei,si stiu ce spun cand spun asta.
dana,mami lui MI cel
(28.09.2007) si David
cel cuminte (11.06.2010)
alinabojuc spune:
Servus fetele 
Am citit asa pe diagonala
de trei zile umblu pe la dentist. imi face o lucrare mai mare, adica pus de coronite pe dintii din fata, 6 la numar
din cauza unui dinte pe care l-am pierdut.
asta e. Alaltaieri mi-a facut de doua ori anestezie ca m-a durut. Azi mi-a facut din start in 4 locuri. m-a durut de mi s-a facut rau. Asta fiindca inca ma durea de la celelalte injectii
eu nu prea am probleme la stomatolog insa de data asta chiar mi-a fost groaza sa ma duc fiindca ma durea al naibii de tare locul injectiilor si cand ma gandeam ca urmeaza altele...
Pfui sper sa scap repede si bine.
Elena tare ma bucur ca e bine Iulia. tu de ce te simti aiurea?
Eu de 3 zile ma simt mai bine, pana acum aveam niste nervi si urlam la alex ca o descreierata. imi venea sa o pleznesc
Si nu vreau ca e o dulce si o scumpa.
Tare multe ne vorbeste pe limba ei.
Papa mai bine. azinoapte a dormit fara sa planga, nu s-a foit. de ros roade tot ce prinde. cred ca o necajesc rau dintii astia 
Va pup fetelor. sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai frumos 
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
anamica spune:
Salutare,
Vesti bune va dau: ma simt excelent, nu mai iau no-spa sau gynipral si sunt parca mai bine decat oricand in ultimele 2 luni, cand aveam f des contractii dureroase, uneori regulate. Probabil bebe Tudor s-a convins ca e bine la mami in burtica si sta sa se rumeneasca frumos.
Sincer, nu sunt foarte nerabdatoare, imi doresc sa fie bine-sanatos puiul mic dar savurez ultimele zile doar cu Ana, facem tot felul de activitati si ne iubim mult-mult amandoua. E atat de inteleapta fetita mea, poate e un cuvant pretentios pt un copil de 3 ani dar ma uimeste de multe ori cu povetele ei de ”om batran” (o fi influenta bunicii cu un stil mai sfatos). Altfel activa, neobosita, tare vorbareata si bineinteles cu momentele ei de rasfat si intins limitele.
Elenuta ce bine ca e ok cu piciorusul Iuliei!
Andreea distractie frumoasa pt maine si viata binecuvantata micutului!
Gabi ce putin mai este pana la aniversarea Sarei, petrecere frumoasa si asteptam poze cu printesele superbe!
Alina bafta la dentist!
Fetelor stiti casute/locuri de petreceri pt copilasi unde te lasa sa aduci papica/tortuletul de unde vrei?
Zi faina tuturor,
Diana, mami de Ana (13.09.2007) si
40+
Povestea Nasterii Anei
ALEX29 spune:
http://picasaweb.google.com/sanda252003/SARA3Anisori#
superba petrecerea
week end placut mamicilor 

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://picasaweb.google.com/sanda252003/Downloads#5497061986615057186
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI,CO!!!!!!!

Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, draga noastra, Co!
Noi am avut o aniversare de vis, Sara mi-a spus pe masina ca e tare fericita si ca s-a distrat grozav de ziua ei. Multumim tuturor invitatilor!

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
dariandra spune:
LA MULTI ANI, CO!
SA FII FERICITA SI SANATOASA! FAMILIA TA MINUNATA SA FIE ALATURI DE TINE IN TOATE MOMENTELE VIETII TALE!