"Gravidutze si mamici de Cluj - 164"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Neatza si poftiti la
Meli sper sa scapati cat mai repede de colici,Victor nu a prea avut dar si cand a avut nici un preparat nu si a facut efectul. Il puneam cu burtica pe burta mea si asa adormea.Multa rabdare.
Elenutza tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la doctor.
Va pupam pe toate si va dorim o duminica frumoasa.
Eu am ramas week endul asta in cluj si m am cam plictisit,abia astept ziua de maine sa ma duc la cabinet.
Victor e bine e la Valcea se joaca toata ziua si alearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

pupilici de la noi
Alex saracuta deja a cincea noapte nu a dormit prea bine. se tot foieste si se plange . aseara am luat-o cu noi in pat. sotul zicea ca nu mai vrea sa doarma singura asa ca am vrut sa ii demonstrez ca nu e asta problema. si asa a fost. biata de ea si cu noi in pat se foia si se tot mieuna. cred ca e de la o maseluta ieri am facut-o cu gel pe gingii si am simtit umflatura mare zana asta maseluta cred ca primeste doua suturi de la mine apoi sa imi lase copila in pace sa se linisteasca putin. nici chiar asa! auzi tu! dinte dupa dinte!
Voi ce mai faceti? pe unde umblati? ati mai fost careva la salina la Turda? noi am vrea sa mergem dar cand e liber sotul probabil e foarte aglomerat pe acolo.
o saptamana minunata

Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

Buna fetelor,

ne puteti da si noua un vot va rog aici

http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040

Mami fericita de Matei Ioan -17.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

Diana, mersi de tel....a venit dr Andreica la noi acasa...concluzia e ca nu are copilul pb, tusea nu e grava, sa urmaresc daca se inteteste sau daca tuseste mai des...dar din fericire nu e asa..in rest, ser si aerosoli cu ser la nevoie...

si laptic i-am pus in nasuc...de cateva ori...oricum, inca se aud secretiile alea...nu stiu pana cand...din fericire nu se aud mereu...mai mult noaptea...na, sa speram ca scapam de ele curand...pt ca urmeaza botezul in weekend si sunt f prinsa cu treburi..

Filip e un dulce, e cumintel, n-are colici, slava Domnului... are 5500 gr, e marisor.. zambeste mereu , de dimineata incepe spectacolul, de la trezire...si gangureste...e asa haios...

Eric e cumintel si el, il pupa si-l mangaie pe Filip...deocamdata toate bune si frumaose...

va pup si ne auzim! o saptamana frumaosa!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Buna dimi !

am intrat la apa....cateva zile , eu la figurat, iar micutul meu crestin David la propriu.Sambata am avut botezul, am fost destul de cuminti,dar cand ne-a scufundat preotul am aratat invitatilor care se tot minuneaza ce copil cuminte sunt, ca daca vreu am si plamani de barbat.Mihai nu s-a departat nici o secunda de masa de botez si a fost un fel de garda de corp pentru David, dupa care ma intrebat daca asa a facut pintele,(parintele preot) si cu el,daca nenea a filmat si el vrea sa vada "desenele" de la botezul lui.

noi cei mari am chefuit si am ,ne-am distrat si am sarbatorit si schimbarea de prefix a lui mama Dana,adica eu cea tinerica cu cate 20 de ani pe fiecare picior si am "blocat" ceasul timpului eu de acum nu mai am in calendar data de nastere pt ca sa ma simt - ca a de doi baieti si nu o hoasca...

meli, cum e David al tau ? ai gasit vreun remediu pt. colici ? dr Miu are in nr.de revista mami sau bebe de luna aceasta un produs la care face reclama, daca vrei maine ma uit cum ii spune, revista a ramas in curte cum am citit-o astazi. Ai gasit bilete pt. Antalya ? Si noi ne-am hotarat sa mergem tot fara bebe, si dupa ce ne intoarcem sa facem o Austrie cu tot cu el, acolo e super aerul de munte si e mai bine decat sa-l fierb pe litoralul turcesc.

va si ma duc ca suna alarma lui David pt.o dar cu lapte.
Apropo de lapte eu la David ii dau nan 1 ha si dimineata ii pute pampersul de parca a explodat o bomba cu gaz,si nu cateva amarate de "pacuri", cum le zice Mi.A mai patit cineva sa-i puta asa gazele la bb ?

o sa fac ca se apropie o noua dimi si o sa fiu maine, adica astazi.

dana si muschetarii - trei - cu tot cu tati ca o scumpica de fetita nu am fost in stare sa-mi fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

saluti tuti !

a fost zi libera la mamicile de cluj?

am o ...la puiului meu cel mare ii mai pun pampers noaptea si de vreo saptamana are niste bubite in zona inghinala si pe sold unde sa incheie scutecul. banuiesc ca e o dermatita de contact dar dermatoloaga noastra este in concediu si am incercat eu cate ceva(locoid, nidoflor, crema de galbenele,) dar nu vad nici o inbunatatire iar vine doar pe 2 sept..stiti vreun remediu de urgenta ? help, ca se scarpina saracutul de mi-e mai mare mila.

meli stai la ? sa te distrezi fain si sa ca la intoarcere sa fi pt. .

parchez si eu , dana de Mi(28.09.2007) si de David (11.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Buna dimineata poftiti la
Dana scumpo in primul rand nu mai sterge copilul cu servetele umede sau nu l spala la fundulet cu sapun parfumat ptr ca acestea irita.
Noi ptr dermatita de scutec prescriem ADVANTAN (crema sau milk) si Aerius. Daca mergi la dr de familie poate sa ti le scrie pe reteta compensata. Incearca sa mentii pielea cat mai uscata. Sper sa scapati cat mai repede.
Fetelor nu stiti nimic de Elenutza? Oare ce o fi facut cu Iulia?
Va pup si va doresc o zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata fetelor,

In fiecare zi va citesc si ma minunez cate probleme apar cand ai un pui mic. Sper sa ma descurc cu toate la vremea lor.

Noi crestem... se vede burtica din ce in ce mai mult si eu sunt tare mandra de ea. Tot timpul am admirat mamicile cu burtica si mi-am dorit sa ajung sa am si eu o burticafrumoasa si sa fiu admirata. In rest mergem la gimnastica de 2 ori pe saptamana si la curusri de gravidutze o data. Pentru moment eu cred ca e suficient.

Fetelor am vazut ca ati vobit de botez. Imi spuneti si mie unde ati facut botezul si cam cati invitati ati avut?

Va pup

26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Mai gagici cu lipici, cam absentam pe aici!

Asa ma bucura vremea asta soroasa, incit nu imi vine sa fac nimic! Copilu mi-e la bunici, sotu plecat in delegatie, eu cica vreau sa spal geamuri, perdele, curatenii... de astea, dar imi vine? Nuuu!

Ukume, si eu eram tare mindra de burtica mea, de parca eram buricul Clujului, sa nu zic a pamintului
Noi la botez am avut vreo 30 de invitati, 1/2 neamuri 1/2 prieteni.

Elenuta, ati fost la dr?

Va puuup, spor la treburi!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Salutare,

Danaiulia impresionanta povestea voastra, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de cei doi puiuti! Felicitari pt micutul crestin si pt aniversarea ta!

Andreea ma bucur ca e totul bine, ati scapat de secretii? Ce idilic suna la voi, Eric cumincior si afectuos, Filip fara colici, zambaret si papacios Cum stati cu pregatirile pt botez, unde va fi?

Paula hai baga-ne un refresh despre cum sunteti! sper din tot sufletul sa fie totul inspre bine!

Ioana frumoase rime de inceput!
Daca vrei elan gospodaresc iti imprumut eu, ca tot am reusit sa iau de la loc, sa mut, sa frec, sa lustruiesc... no, de-astea de luna a 9.

Diana, mami de Ana (13.09.2007) si 39+

Povestea Nasterii Anei

Mergi la inceput