Nou stil de viata (301)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

aaaa, am 59.6 kg si-s mandra tare, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

aaaa, am 59.6 kg si-s mandra tare, .

Bravo Carmen
Oricum pari mult mai slaba, nu stiu unde le tii
Mi-am mai inchis blondul ala, ca era prea turbat. E mai spre gri acu mai domestic un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Hopes frumoase poze si tu arati super.

Carmen felicitari si bine ca te-ai limitat numai la o bucatica.

Ruxi stiu ca o poza nu se pune dar eu m-am bucurat si de aia.

Cuscra de sanatatea mea nu discut .In concediu vreau si eu in valiza ta daca se poate.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Zuzi, iaca apar si eu la raport intarziat cu 73.1 kg. N-as mai avea decat vreo 4 kg pana la tinta, sa vad daca-mi reuseste figura. Zilele astea am fost in alergatura, in sfarsit am resusit sa montam candelabrul din dining room si am alergat dupa stropitori de apa ca nu reusim sa-i facem fata pogonului, iar daca nu udam o saptamana zi de zi, moare iarba. Am vazut poze frumoase cu Bella si cu tati, ati avut o vara frumoasa tare, numai ca tu esti scumpa tare la vedere...ti-am zarit totusi derričre-ul in vreo doua poze. Care va-sa-zica asa ne tratezi?

Sabina, ma bucur ca te simti bine . Ce ar fi sa lasi tu dieta pana cand te simti remontata total? Ce fac copilasii tai?

Hopes, salutare si-mi pare bine sa te vad din nou, ai o greutate de invidiat.

Mephala, ai si de ce sa te simti mandra, ai schimbat prefixul doar, nu?

Delia, predai la adulti sau la copilasi? Mai da-le si tu o pauza scurta

Acum ca ne-am asezat oarecum, ma mobilizez si eu zilnic sa cobor in basement sa fac un pic de cardio la banda si eliptica. De m-ar tine motivatia... Zilele astea am avut cravings de salata de rosii, masline si ceapa

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Am weekend lung saptamina asta, de joi pina luni.
Azi am fost in oras, mi-am mai luat ceva de imbracat pentru servici si 2 carti, una de Haruki Murakami pe care vreau sa-l citesc de mult si o colectie de povestiri numita The Vampire Archives volume 1.
Ploua intr-o veselie, ne-a prins ploaia pe drum la intoarcere si in doua minute ne-a udat pina la sosete.

Khristin, predau la copilasi, in scoala primara.

Hopes, cu intirziere.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Hcclara, tu ce mai zici these days? Te pregatesti pt. Italia ? Te invidiez !

Lou, mai slabesti mult? Care-i secretul ? Felicitari!

Mephala, am vazut ca vorbeai de parfumuri, si mie imi place Flower, vara asta m-am oprit la Idole d’Armani

Delidana, si eu am citit cam tot de Murakami, mi se pare potrivit de vara. Ce ti-ai cumparat ?

Azi am vazut o mobila de birou de care m-am indragostit la prima vedere! Phiii, ce activa am fost azi

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Ruxi, , te astept cu impresii dupa ce-ti trece piciorul si te apuci de insanity.

Carmen, felicitari! mai ales ca dc faci sport se cheam 59 kg de muschi puri (si stii ca astia-s grei). la mine nu merge cromu asta. sau ar trebui sa vad dupa cit timp ca merge?

da, Diana e frumusica. bine ca nu seamana cu mine.

un weekend maravilios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!
Liris, bataita. Tu esti foarte frumoasa. te rog sa nu mai vorbesti urat despre prietena mea, capsici?

Khristin, nu ma apuc de dieta in sensul ca ma infometez, dar trebuia sa limitez mancatul compulsiv.
ieri am mancat cum am zis(plus ouale de prepelita in scop medical:D) si am eliminat 1.4 kg de...apa.
Pur si simplu cortizonul te face sa retii imens, pt ca orice aliment are sarea sa proprie, pe care nu ai cum sa o eviti.
Inca sunt umflata rau de tot, asa ca ii dau inainte. ma gandeam sa mananc cate o portie in ce trebuie obligatoriu (sfecla, oua de prepelita , fructe de padure, alte vegetale) si cand nu mai pot de foame bag grau si orez.
In felul asta imi asigur tot ce trebuie si evit si efectele secundare ale tratamentului.

Trebuie sa am vointa si sa mananc de foame, nu pe fond nervos, ca altfel tot mie imi va fi mai rau. Umflatul si dezumflatul asta nu-s decat un stress in plus pentru un organism care are de luptat pentru altceva acuma.

Insa nu as fi putut ajunge la aceasta concluzie daca nu ma simteam in fiecare zi un pic mai bine.

Gabi, inca odata

Am cercetat azi noapte pe net si am observat ca medicul la care am fost trimisa lucreaza la exact aceeasi clinica cu acela care cunoaste cazul meu deja, inca din ianuarie. Ceea ce inseamna ca sunt amandoi foarte foarte buni, au niste referinte superbe.
Acuma trebuie sa aleg...LOL.
Insa indiferent la care merg, informatiile e la tine mi-au dat impulsul sa nu mai aman deloc, cred ca asta e cel mai important.

Deli, ce ti-ai luat de Murakami? eu il ador. Eu n-am fost pe faza daca ai scris...gata, ramai de tot in Thai?

Gusta, ba eu vreau sa stiu cum stai cu sanatatea.

Zuzi, ce printesa frumoasa ai acolo!
Am vazut si pozele de la navodari lae lui Hopes, cata veselie , mi-au placut mult!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Sabina, cartea lui Murakami se numeste "After Dark". Am tot auzit de el dar pina acum n-am citit nici una din cartile lui asa ca m-am hotarit sa sparg gheata.
Nu stiu daca ramin de tot aici insa deocamdata e mai bine decit in tara.
Multa sanatate.

Khristin, mi-am luat niste camasi pentru servici si o rochita de plaja, plus un cadou pentru o prietena.

Azi mi-am facut de cap cu citeva patratele de cioco neagra. Merit bataie.

Un weekend frumos tuturor!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza gagici

Pe aici s-a stricat vremea. Ori ploua ori e innorat..

Ruxi sunt sigura ca si tu ai sa revi relativ repede la greutatea initiala. Nici tu nu esti genu sa-ti dai frau liber la "prostioare" doar ca ai motiv :)) Plus ca eu am mai si papat cioco si tot am slabit

Kris daca ai sti cat mananc te-ai minuna plus ca mananc si noaptea (ma trezesc cu stomacul gol si nu pot sa dorm daca nu mananc ceva
Va apropiati de terminat cu mutatul? E asa cald la voi sa udati in fiecare zi?

Liris sa-ti traiasca copilasii Sunt tare scumpi, dar au cui sa-i semene :)) Sa sti ca si eu am luat crom candva si n-a avut nici un efect

Gusta dar nu e mai bine asa cu socrul? Macar e undeva unde primeste ingrijirea de care are nevoie

Carmen super!! Doar ca ai renuntat la dulciuri?

Zuzi ce de poze cu Isa si ce dulce e Are un zambet ca si mami

Si eu am citit Murakami cea cu pasarea si cronica (nu stiu cum se traduce titlul ). A fost interesanta . Chiar inainte sa nasc ma apucasem de Elizabeth Gilbert ceva cu eat, pray, love(ce traducere fac ). Tare faina. Tre sa-o reiau ca n-am reusit s-o termin. O recomand

Noi ne pregatim de botez (peste o luna) si desigur sunt lucruri care trebuiesc puse la punct de acum. Ieri am comandat si meniul la restaurant, azi mergem sa ne uitam dupa rochita de botez

V-am pupat

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput