Nou stil de viata (301)
Raspunsuri - Pagina 11
gusta spune:
Zuzi stiu ca peste tot asa e, dar situatia nu e roza. Ce aduc eu in casa e ceva dar nu sa traim, si acuma poate va fi si mai putin ca odata pe saptamana va trebui sa merg la socru .Dar eu sunt optimista ca apare soarele. Pozele sunt frumoase.
Ruxi eu zic ca Zuzi apare intr-o poza in spatele fetitei. Si frig si ploi avem si noi.
Marilena si Mara Augusta
Hopes spune:
Buna dimineata
Multumesc de urari fetelor. Vape fiecare!!!
Noi ne bucuram de vara, iesim mult in aer liber. Sunt calduri mari, asa e, dar acusica vine frigul.
Am fost si la mare, la Navodari -tabara. In afara ca tabara arata cum arata, e frumos, copiii s-au jucat, apa mica, mancare buna, distractia ptr. copii maxima.
Eu ma invart tot pe la 57.5-58. Nu mai reusesc sa dau jos, si nici nu ma straduiesc ff mult.
Va pup pe toate cu mult drag
mephala30 spune:
Neata la cafea/ceai si un iaurt facut in casa cu fulgi de ovaz si miere.
Hopes, , vrem poze.
Delia, esti la munca?
de Vik mai stiti ceva?
Va pup si va doresc un weekend relaxant.
CRISCOSTY spune:
Buna! Mor de cald...azi cica este cea mai calda zi de pana acum...vreau sa vina toamna...
La multi ani, Hopes! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Carmen, multumim de tratatie Ce fac baietii?
Zuzi, am vazut pozele cu Bella...e superba Ai intrebat de Dany...e bine. Vacanta asta a fost un chin...a sta ba cu tata, ba l-a carat sotul dupa el...maine pleaca la tara cu mama pentru o saptamana. In rest...am tot umblat pe la dentist, pana am gasit unul la care sa stea...vai de mine. A avut 2 carii intre masele, habar n-am de unde le-a facut, ca igiena dentara a vut, eu sunt obsedata de asta...dulce nu a prea mancat...in fine. I-a plombat una si acum mai mergem odata sa o plombeze si pe cealalta. Pe 6 septembrie intru in concediu si plecam la munte, iti dai seama ca dabea asteapta.
Daniela, exact acolo vrem sa mergem si noi in concediu si la fel am cautat informatii si nu am prea gasit. Am vrut initial sa mergem la Baile Herculane, dar am auzit ca numai este cum era. Daca pleci inaintea mea, astept sa-mi povestesti cum a fost.
Cuscra, imi pare rau sa citesc ca aveti probleme...tu cum mai esti cu sanatatea?
Sabina, cum te mai simti?
Ruxi, am vazut si pozele tale..esti o frumoasa si ma bucur din suflet ca iti refaci viata alaturi de altcineva
Ma intorc la ale mele...va pup pe toate
puskin spune:
Neata,
Eu nu simt foarte tare caldura pentru ca stau in casa toata ziua si seara deja e mai bine.
Carmen, e bine asa. Ce plan ai pe urmatoarele zile daca te apuca poftele?
Gusta, pai ti se pare suficient o singura poza cu Zuzi . Mie nu...
Beau si eu o cafea cu tine, fara lapte insa ca ma baloneaza.
Crys, multam fain . Dani are inca dintii de lapte? Si eu am avut o groaza de probleme cu dantura de lapte insa acum sunt super sanatosi si nu am decat probleme minore.
Hopes, probabil corpul tau se simte bine la greutatea aia. Ai avut perioade in trecut cand ai stat foarte mult timp la greutatea respectiva?
Pup fetele.
emilia.m spune:
A fost aseara la niste prieteni. Au prajit niste paine, au uns-o cu mijdei de usturoi (facut cu putin iaurt), au pus deasupra rosii taiate cubulete condimentate cu busuioc, sare si putin ulei si am mancat pana am omorat puricele pe burta. Au facut Bruschette in dulcele stil romanesc
Asa am sarbatorit faptul ca am slabit undeva intre 3 si 4 kg in ultimile 2 saptamani.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Sabina spune:
la multi ani draga Hopes!
fetelor, azi ma simt cel mai bine de cand am venit la Busteni.
din pacate m-am ingrasat atat de tare incat m-am hotarat sa trec la dieta;)
trebuie sa elimin apa asta din organism, pt ca imi face rau, asa ca azi mananc grau cu orez si zmeura intre . Beau ceaiul meu, apa , si imi dau voie si cafea:)
iar de maine sau poimaine o sa imi fac un regim f rational, cu alimentele recomandate pentru mine impartite in 5 mese mici.
Am mancat compulsiv probabil ca reactie la noptile acelea epuizante in care am avut dureri. Dar daca continui in felul asta imi fac un mare deserviciu in primul rand dpv sanatate.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Hopes spune:
Carmen, poze sunt la semnatura
Ruxi, anul trecut am avut 56-57, dar dupa sarbatorile de iarna cand am pus vreo 2 kg, numai in jurul lui 57-58 ma invart. 58 foarte rar, cand exagerez. Dar anul trecut aveam 57 cand saream calul...
Mancam si mai putina inghetata
Sabina si Crys multumesc
Sabina-multa sanatate, sper sa scapi odata de problemele astea
Zuzi, eu nu am reusit sa-ti vad pozele. Imi arata pagina alba! (ps:la multi ani cu intarziere )
mephala30 spune:
am vazut pozele si mi-au placut, lui Edi ii sta bine tunsulici, iar tu te-ai facut blonda de-a binelea, .
Ruxi, am pacatuit azi, c-un dinner mints, . No, m-am rezumat doar la unul.
Ma gandesc sa-mi cumpar crom, dupa ce termin tratamentul cu antibiotic.
Sabina, ma bucur ca ti-e bine.
Cris, suntem bine cu totii, multumim de intrebare.