Nou stil de viata (301)
Raspunsuri - Pagina 10
Zuzilici spune:
Buna seara tuturor. Eu doar ce-am venit de la dentist unde am avut parte de-o extractie de masea de minte. Sa te tii dureri la noapte si "prostie" de-acum incolo, (nu c-as fi "stralucit" pana acum).
Multumesc fetelor de raport am sa acctualizez lista imediat ce trimit mesajul acesta.
Liris v-am admirat in poze, iar Dianei imi vine sa-i pap obrajiorii.
Gabi pacat c-avem o tara frumoasa si nu stim sa beneficim de pe urma ei. Turismul care ar fi trebuit sa fie o industrie forte, e in decadere.....daca na cazut de tot.
Marilena ma bucur sa te citesc.
Tzuni sa fii iubita si sa ne scrii mai des, secretoaso.
Ruxi te-am readmirat in rochita rosie si mi-aduc aminte ca ti-ai facut-o special pentru ziua ta. "Cadoul" tau pentru tine,
Sabina sanatate multa si sa iasa analizele bine.
Mihaela concediu placut si te-astept cu poze.
Mephala felicitari pentru abstinenta.
Delia servici usor.
Daniela sa stii ca mi-e dor de tine. Cat de busy esti? Hai, spune-ne .
Khristin nici tu nu ne-ai salutat azi? Pe unde te-ai preumblat?
Vik esti bine? Ce-ti fac puiutii?
Violeta nu te-ai intors de la mare?
Noapte buna!
Ana Maria
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
puskin spune:
Neata,
Liris, multumesc de aprecieri . Eu vreau sa incep Insanity insa nu am reusit pana acum din cauza unei dureri de picior. Sper sa incep saptamana viitoare si iti spun ce si cum.
Zuzi ce memorie ai . Si a trecut mai mult de un an de atunci...
Masea de minte mi-am scos si eu si inca mai am ceva minte uitata prin colturi, nu ma plang.
Carmen, trebuie sa iesi cumva din cercul vicios cu dulciurile. Nu vrei s a incerci cu indulcitor natural macar?
Sabina .
Mihaser, daca tu esti grasa la 55kg atunci eu merg spre obezitate .
Pup fetele.
hcclara spune:
Salut! ce faceti? la noi e o vreme din aia de stat in pat...
Hopes, la multi ani, sa fii iubita si sanatoasa!
Tzuni ce scumpa la vorba si vedere esti! si noua ne e dor de voi, asa ca te asteptam sa ne povestesti mai multe.
liris ce dulcici ai.
vik ma gandeam la tine ieri-alaltaieri, ce mai faceti voi, cum e vremea pe la voi, copii ce fac?
Marilena imi pare rau pt socrul tau.
Sabina multa sanatate!
lou, da alerg, insa acum e timp urat.
Miha concediu placut! unde plecati?
ai mei au tras o tura de cearta, acum se joaca impreuna.
pupici si o zi buna.
gusta spune:
La multi ani Hopes.
Lou un pui frumos si de parinti numai zic nimic.
Carmen azi tot fara dulce?
Zuzi imi dau toata silinta sa revin la normal si vreau sa scriu si orice.
Multumesc de sustinere dar e greu plus ca la noi cam s-au adunat multe ,ca in ro tatal meu nu e bine, munca olandezului e cu un mare semn de intrebare si multe multe .
Mai revin ca trebuie sa ajut copilul la pictat.
Marilena si Mara Augusta
Zuzilici spune:
Buna dimineatza vrednicutelor.
HOPES! multa sanatate, fericire si spor in tot ce ti-ai propus.
Marilena te si bafta sa se rezolve toate asa cum au venit. Cu munca sa stii ca-s semne de intrebare in toate colturile lumii. Sa speram ca n-o sa se intample nimic grav la voi. Tu parca faceai ceva voluntariat si erai in perspectiva de-ati gasi ceva de munca. Te mai uiti? Bafta multa si sper sa iasa soarele pe strada ta. Spor la pictat.
Ruxi o terorema n-o tin minte dar la detalii de genul asta sunt AS. Spune-mi mie si sigur nu se uita.
Claudia cred ca-i la ordinea zilei ce-ai descris tu acolo. Spune-mi tu ce faci in cazurile astea. Esti judecatorul ori ii lasi sa-si rezolve singuri conflictul?
Sabina cum te mai simti?
Dragelor va pe toate si-o zi usoara tuturor.
danielag spune:
Buna ziua, doamne stilate!
Imi cer scuze pentru absenta, am avut treaba . Vad ca n-am mai intrat de dinainte de ziua lui Zuzi: Zuzi, cu intarziere, La multi ani! Sa ne traiesti, sa fi fericita si cat de slaba vrei tu! Sa stii ca imi aduc aminte de pozele pe care ni le-ai pus cu tine miresica si imi doresc tare mult sa te vad in 6 luni - 1 an cam cu greutatea de acolo . Ce zici? Sa stii ca si mie mi-a fost dor de voi .
Andrea_ea, sa iti traiasca printul! La multi ani, Tudor!
Hopes, La multi ani! Sa fii fericita langa cei dragi tie!
Eu am avut treaba la birou. De mancat am mancat absolut orice, intr-o dezordine totala (inclusiv ciocolata azi).
Am fi vrut sa plecam saptamana viitoare intr-un mini tur cu masina (Transfagarasan - Sibiu - Orastie - valea Jiului - Horezu si inapoi in Buc.) dar cred ca nu ni se arata... Gabi, Ruxi, sunt in asentimentul vostru cu turismul din Romania, din pacate . Am cautat cateva ore bune niste info pe net cum ajung la Sarmizegetusa Regia, adica cetatea dacica nu Ulpia Traiana - cea refacuta ulterior de romani si de abia-abia am gasit niste informatii pertinente pe un forum auto... Stiu ca nu gasesc acolo absolut nimic organizat, ca nu e marcat sau explicat, dar tot vreau sa merg. Ma rog, cred ca va trebui sa amanam, se pare ca saptamana viitoare nu vom putea.
Daca nu plec nicaieri saptamana viitoare, promit sa intru sa scriu meniul.
Trebuie sa ma intorc la ale mele, va pup pe toate.
Daniela
Edit: Sabina, sanatate multa! Ai grija de tine .
Zuzilici spune:
Dragelor am pus poze noi in albumul familiei.
Bella Bucatareasa si Vara 2010.
puskin spune:
Cam slaba miscarea doamnelor.
La multi ani fericiti Hopes, si sa ti se implineasca tot ce iti doresti !
Carmen, raportezi inca o zi de sugar free sau te declari invinsa?
Daniela, imi pare rau ca nu ti se arata cu concediul. De Sarmisegetusa am citit si eu si m-am intristat.
Zuzi, am vazut pozele. Bela este domnisoara mare si o scumpa, dar tu nu apari prin poze.
Gusta ma bucur ca esti bine si pozitiva .
Claudia deci la voi e frig si ploua? Aici e super cald...
mephala30 spune:
da, ne toropeste caldura, .
Si am gatul intepenit, probabil de la AC-ul de la sala, ori un curent de-acasa. E tare aiurea.
Gusta, ma bucur ca incerci sa fii mai bine, fruntea sus si nu-ti pierde speranta.
Ruxi, da, numar doua zile fara dulce. Faza e ca nu-mi trebuie...deocamdata,
Zuzi, e incantatoare Bella, . Dar n-am vazut nicio poza cu tine.