Sezatoarea canadiana(187)Bun venit Felix si Sebi!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ISELIN - mda, avem problema asta... amandoua se culca tarziu si se trezesc devreme... Nu am gasit solutii. Si daca le pun mai devreme in pat, stau si se uita pe pereti, cu toata povestea citita, linistea in casa si lumina stinsa.... Si culmea e ca nu sunt obosite deloc!

MARU - daca detest ceva, e sa schimb locul la mobila. Dar asta, poate pentru ca in Ro apartamentul era destul de mic. Mai schimbam "in tinerete", cand nu aveam copiii, dar consumam cu asta zile in sir. sa scot tot din dulapuri, sa pun inapoi...
Nu cred ca voi mai face asta curand.
Aici incercam sa reducem - de ex avem foarte putine carti si nici nu vom mai avea vreodata multe. Bibliotecile de aici mi se par un lucru genial. In RO, cartile ma ucideau, cand tebuia sa le mut sau sa le sterg de praf, o data pe an sau cand o faceam...

DANA - pai nu pierd timp, ca in RO spalam in cantitati destul de mici, pe culori. Acolo le puneam pe sarma. Acum e simplu, ca le pun la uscator si le sorez cand le scot. Dar nu le-as mai intinde pe culori si pe dimensiuni

Deci cu cearsafurile sunt ok, asa schimb si eu, cearsaful si fetele de perna des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Dragaica nastere usoara si bebei sanatosi! Sa incepem incalzirea majoretelor, nu-i asa?

Delphin ce mai faci? Ati ajuns acasa? Cum este dupa atata timp departe?

Ana ma bucur ca-i este bine mamei tale aici. Maine imi vine si mie soacra pentru doua saptamani...

Anka m-a depasit total teoria ta de intins rufele, nu am reusit nici macar s-o citesc pana la capat darmite daca ar mai trebui s-o pun si in practica...

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Eu am un sot cu OCD... e greu frate cu ei... mai ales barbati. Sunt mai cicalitori ca femeile.
Si la mine mama era cu ordinea si curatenia, cu aranjat totul pe categorii, si desi ne-a pus mereu sa facem la fel, nik nu s-a lipit de mine! De sora-mea s-a mai lipit, dar de mine, nimic, nimic. Chiar urasc cand vad totul in ordine si catogorisit.
Sa va mai zic ca si fiu-meu seamana cu taica-su? De la 2 ani imi face teoria chibritului daca vars apa pe jos cand spal vase sau daca nu sunt pernele aranjate la dunga in pat? Nu-i chip sa-l scot in ploaie sa se joace, nu-i place sa se muradareasca. Eu sper ca macar al doilea sa semene cu mine, ca nu stiu ce ma fac cu 3 nebuni.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -12+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

fetele mele au prima zi fara somn dupa-amiaza
deocamdata sunt cuminti, nu zbiara, nu se bat, sa vad cat le tine
tot azi e ziua tatalui lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mamaana - la multi ani "tatalui lor"!

Doloress - asa e si asta mica a mea... Cea mare e zapacita maxim si imprastie toate lucrurile prin casa. Cea mica insa le aseaza drept, isi aranjeaza tacamurile langa farfurie. Intinde cearsaful. Sterge praful cu ce apuca (uneori cu fustita de pe ea .
Si nu ma lasa sa ii aleg eu pantofii sau rochitele. Asta ma ucide. Si abia a implinit doi ani! Nici macar nu vorbeste!! Dar stie precis ce incaltari vrea cand plecam undeva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

iselin merci de informatie, problema e ca toate magazinele Clement sunt in celalat capat al orasului fata de mine. Si nici unul in Centre ville.Eu pana sa merg sa locuiesc la Quebec ville nici nu stiam ca exista firma asta.O sa vad cum ajung, cred ca e mai usor sa ajung la St-Bruno decat in st-Laurent.....Pt. ca imi plac mult modelele.

Despre Aubainarie si Croteau e clar ca calitatea e mai slaba, dar pentru un nou venit ca Anka sau cum eram eu la studii anii trecuti si un costum de iarna de acolo e suficient de scump. Mai ales daca iti trebuie doua pe ancum era cazul meu.
Eram sa uit, uneori si la Sears au reduceri frumoase pt. copii. Cel putin la cel de la Galerie d'Anjou.Eu am luat un Gusti de acolo.
Azi m-am uitat si la OK Kids. Unde mi s-au parut mai scumpe decat in alti ani. Erau reduse cu 30 la suta, deci ajungeau in jur de 170.... Ma refer la cel din Place Versailles.Erau modele de anii trecuti. Nu stiu daca e la fel peste tot.
Am si eu o revelatie, magazinele din centru ale aceleasi firme au produse mai scumpe si reduceri mai putine decat magazinele de la periferie( Galerie d'anjou sau Place Versailles)de unde cumparam eu inainte.
Despre sindromul vostru....nu se transmite prin stranut? Ca am avea si noi nevoie de putina boala din astaCa noi ne-am potrivit ca familie. Suntem toti dezorganizati. Mai spun ca am vrut sa ma fac arhivist?

Ana nici eu nu m-am putut imbraca niciodata de la Aubainarie. Hainele de femei sunt facute pt tipe de 1.80 si filiforme. Ceea ce nu e cazul meu Plus ca folosesc mult sintetic. Insa pt. Marc, haine de dus la gradinita, am gasit mereu acolo. Plus reducerile din ianuarie si iulie snt grozave. Si sunt mult mai rezistente decat cele de la Walmart. Oricum la ritmul in care crestea Marc nu ajungeau sa se strice. Dar oricum nu se micsorau la prima spalare, ceea ce pt. mine e un criteriu important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

okeeeeey, m-ati stresat toata.

maru, tu esti de-a mea, pe tine te chem la cafea la mine, p-astea nu ca mi-e frica ca imi curata pe-aici, haha, zici ca-s Monica din friends. :))

Dana, cu ceva mijloc de transport in comun vine Denisa, inca nu i-am luat biletul. Wow, Denisa ta vrea la McD??? E greu tare acolo cred. Paul a nimerit-o bine cu lifeguardingul, e flexibil programul, bine platit, vad ca intre timp s-a facut si "responsible" ca l-au uns aia supervisor de vreo saptamana, nu-si mai incape in piele de importanta. Si dupa ce si-a luat si G fullul chiar ca l-am trecut la categoria adult. Denisa mea viseaza sa tutorasca vre-un copkil, vine vaca de la camp pana isi gaseste ea clienti. :))
Am pupat pepitu', ovcors.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mqqm, daca e decof, ma infiintez de urgenta
pupa pepit acolo si de la noi, daca tot esti la capitolul asta...

sa va zic ca in primul an de Canada ne infiintam la Zellers cum incep reducerile de scoala (ori the bay?), cumparam copilului pantaloni de scoala, blugi de aia numai albastri nu (unii maro si unii gri parca), aranjam in dulap, si ....cand incepe scoala, ghici ce? nu-i mai veneau deloc! Ii luasem mari din start, sa evitam asa situatiune, dar copkilu avusese un puseu de crestere....Am aflat dupa o vreme ca puteam merge si schimba, dar deja ii donasem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

okeeeeey, m-ati stresat toata.

maru, tu esti de-a mea, pe tine te chem la cafea la mine, p-astea nu ca mi-e frica ca imi curata pe-aici, haha, zici ca-s Monica din friends. :))

Dana, cu ceva mijloc de transport in comun vine Denisa, inca nu i-am luat biletul. Wow, Denisa ta vrea la McD??? E greu tare acolo cred. Paul a nimerit-o bine cu lifeguardingul, e flexibil programul, bine platit, vad ca intre timp s-a facut si "responsible" ca l-au uns aia supervisor de vreo saptamana, nu-si mai incape in piele de importanta. Si dupa ce si-a luat si G fullul chiar ca l-am trecut la categoria adult. Denisa mea viseaza sa tutorasca vre-un copkil, vine vaca de la camp pana isi gaseste ea clienti. :))
Am pupat pepitu', ovcors.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

I-a trecut de McDo intre timp. Ea ar vrea asa un job sa inceapa pe la prinz , cu program flexibil si sa ia si multi bani.
Anul asta a avut de facut ore din alea de voluntariat ptr scoala si au mers la un supermarche alimentar Super C la impachetat ptr clienti. (la iesire) A stat in picioare toata ziua, cind a venit acasa s-a trintit direct in pat ca nu mai putea. De fapt ma uit la toti adolescentii astia pe strada, in statii, se aseaza pe trotuar fara nici o jena, cica ii dor picioarele

Si ai mei viseaza la lifeguard dar mai au 2 cursuri pina acolo si nu au inca virsta necesara sa-i inscriu.Felicitari baiatului ptr asa rezultate.

Eu am constatat ca fierul de calcat are un scurt la fir, probabil de aia nu se mai incalzeste. In Ro mi-l repara orice electrician, aici insa M-am tot uitat pe net la oferte dar la 1800W cum a fost asta al meu tot la $200 se invirte

Ceva idei unde l-as putea repara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Deja si-a facut orele de voluntariat? waw!
Andrei a cerut vacanta de vacanta, ca cica la anu isi va face voluntariatul iar inca un an isi ia job

Mergi la inceput