Sezatoarea canadiana(187)Bun venit Felix si Sebi!!
Raspunsuri - Pagina 5
pitilache spune:
Ati vazut ca saptamana viitoare o sa fie premiera filmului Eat, Pray, Love si ma gandeam ca poate facem o iesire impreuna la film daca pe SAC II l-am ratat. E cineva interesata? Mie mi-a placut tare mult cartea!
Dana uite am gasit pe site-ul www.rowenta.ca/rowenta/frame.aspx" target="_blank">Rowenta Ca doua centre de service in zona ta. Poate te pot rezolva ei cumva sau macar faci o intrebare.
Centre de Pieces
6185 Taschereau Suite 105
J4Z 1A6 Brossard
Tel : 450-443-8213
Fax : 450-678-1772
Centre du Rasoir
2150 Lapiniere (Champlain Mall)
J4W 2T5 Brossard
Tel : 450-465-9750
Fax : 450-465-8365
iselin spune:
Citesc raspunsurile voastre si ma gandesc la al meu copil, va creste, se va responsabiliza (posibil...), timpul oricum trece ireversibil. O sa am alt gen de probleme odata cu venirea adolescentei.
Eu mi-am dorit ff mult sa ii las copilaria, sa ii dau copilaria asa in plinatatea ei, sa muste cu dintii din ea, sa se bucure de timpul acesta al ei.
Doar ca nu stiu daca am reusit intr-adevar, asta pentru ca aici programul este destul de incarcat pentru un copil, iar ea a fost mereu in garderie sau la scoala de la 07.00 la 18.00, adica de dimineata pana seara. Orice scoala de-a noastra aici a cerut sacrificii de timp, orice job a cerut over-time, adica noi o lasam dimineata si o luam seara.
Mi-as fi dorit sa stau/stam poate mai mult timp cu ea, dar macar stiind limitarea incercam sa petrecem momente de calitate impreuna, incerc <<sa-i dam amintiri>> cum zic eu.
Stiti cum ma doare cand nu reusesc sa o vad seara la culcare din cauza jobului sau cand intreba << unde mergi, iar la scoala?>>
Doar ca sunt dilemele prin care trec toate familiile de romani plecate din tara si care nu au rude apropiate cu ei in tara de adoptie.
*modificat adverbul de timp
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitilache Ati vazut ca saptamana viitoare o sa fie premiera filmului Eat, Pray, Love si ma gandeam ca poate facem o iesire impreuna la film daca pe SAC II l-am ratat. E cineva interesata? Mie mi-a placut tare mult cartea! Dana uite am gasit pe site-ul www.rowenta.ca/rowenta/frame.aspx" target="_blank">Rowenta Ca doua centre de service in zona ta. Poate te pot rezolva ei cumva sau macar faci o intrebare. Centre de Pieces 6185 Taschereau Suite 105 J4Z 1A6 Brossard Tel : 450-443-8213 Fax : 450-678-1772 Centre du Rasoir 2150 Lapiniere (Champlain Mall) J4W 2T5 Brossard Tel : 450-465-9750 Fax : 450-465-8365 Bijoux by Mitziad |
Roxana esti nemaipomenita.Am petrecut ieri ore in sir pe net, cautind asa ceva si nu am gasit. Am sunat deja,repara, o sa merg diseara sa vada ce are si sa-mi faca o estimare. daca il repar ai o bere de la mine la urmatoarea intilnire.
Nu am citit cartea si nici nu am auzit de acest film, dar mi-a placut mult trailer-ul si as fi interesata sa vin. Unde e premierea si cam la ce ora am merge? Sapt viitoare ma tirasc pe la clienti.
CriPOD spune:
Hai mey maru, acum si tu! Decaf? Pai se poate? N-am si io cu cine bea o cafea in dezordine pana la urma?
iselin, eu nu ma plang, deci nu toti romanii, desi inteleg necazul tau. Mi-am luat toate verile si vacantele liber, asa ca a compensat. Daca am stat ore in plus azi, absolut garantat ca le-am luat liber in alta zi. Sau am facut in alte feluri. De ex cand mi-au dat bani in plus, am negociat vinerea libera. Dar cred ca am avut noroc si sper sa mai am si de acum incolo.
Dana, da, s-a copt pana si paulul, unbelievable! Poate de unde si-a tras girlfriend mai serios si ii trebuie acum bani de restaurante si cadouri... acum au fost zilele lor, pai si-au facut cadouri, maica, de te doare capul, is geloasa.
Las' ca are timp Denisa de job, de la 16 ani incolo zic eu. Doar daca e vreo oportunitate asa, la un prieten ori ceva.
pepit
iselin spune:
Mqqm, nici eu nu plang, dar...am dileme, intrebari, monologuri.
Si noi ne-am luat vacanta cand a avut ea vacanta, avem photos si experiente in amintire, ne iubim, etc...dar totusi familia, restul ei, nu este aici. O fi bine, o fi rau pentru ea mai tarziu? Noi nu mergem la aniversarea unchiului YY, etc.
Care o fi impactul psihologic pentru ea mai tarziu?
Sigur mai am eu de invatat despre cresterea copiilor
pitilache spune:
Dana ma bucur!!!! Sper sa ti-l repare si sa nu coste o avere, nu de alta dar sa-ti mai ramana bani si de berea mea!!!
Cu filmul (btw cartea este super, very inspirational, merita citita) cum vreti voi, eu sunt mai flexibila decat altii si deci ma pot plia dupa alte programe. Premiera este vinerea viitoare dar nu trebuie sa mergem neaparat atunci. O sa ma uit sa vad la ce cinema-uri o sa fie, poate mergem la Cinema Guzo de langa 40 ca-i mai usor cu parcarea acolo. Oricum astept si alte propuneri
CriPOD spune:
iselin, numai pt ca ai spus "toate familiile de romani" am scris. In rest, daca stai la constanta si esti morosanca ai aceeasi dilema cu familionul.
pepit
mikiion spune:
Pentru mamici de baietei sau fetite care sunt morti dupa cavaleri....si care nu stati mult prea departe. La Place Versailles este specatacol cu cavaleri. Noi am fost in seara asta , se lupata sunt imbracati cu armuri. Este si un bufon care face jonglerii......
Nu e super lung sau cine stie ce, dar copii pasionati de asta sunt incantati....
E acolo unde vin si renii de Craciun si ferma de Pasti.
Seara joi si vineri si ziua sambata si duminica.
ankalaura spune:
MIKI - pe la ce ora incepe spectacolul? Pare dragut si ne-ar place (desi e teribil de departe de noi
ISELIN - eu eram categoria "stateam la constanta si eram morosanca" (mai precis eram constanteanca si stateam la Bucuresti...). Iar familia... partea mea era dincolo de hotare, iar partea sotului era oriunde, numai in Bucuresti nu. Dar intre hotare.
Vorbeam si ne vedeam mai des cu frate-miu, care era la 3 mii de km, decat cu fratele sotului, care era doar la 200 de km de noi.
Fie-mea si-a vazut verisorii de doua ori in viata. Zic de fie-mea asta mare. Ca pe fie-mea asta mica ei nu au vazut-o niciodata, desi erau doar la 200 de km de Bucuresti.
Nu cred ca aici voi simti altfel decat simteam cand eram in Romania. Pe cei pe care nu-i cunoaste, copilul meu nu are cum sa ii regrete, nu are cum sa le simta lipsa (probabil ca eu voi fi mai afectata aici). Iar pe cei pe care ii cunoaste si ii iubeste, ii va auzi si vedea in continuare (frate-miu deja isi cauta bilet de avion )
mikiion spune:
Uite aici:
http://www.placeversailles.com/events/eventsfre.asp
Daca veniti, sa ma suni sa venim si noi. Cand se termina de descarcat pozele o sa va pun.
UIte aici: cavaleri