Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Neatza!
Am dormiiiiiiiiit. De la 4 la 10 am dormit, cu o singura pauza pe la 7.30.
Azi am schimbat semnatura si va ofer un fresh de portocale cu grefe (asta servesc eu acum). Nu-mi vine sa cred ca am ajuns la 27 de saptamani. Eu tot nu ma obisnuiesc cu gandul ca sunt gravida si ca o sa mai am un bebe pe care chiar o sa-l nasc.
De cate ori ma uit la hainutzele lui im dau lacrimile.

Despre celule stem: te poti hotari in septembrie fra probleme, ei trimit direct si kitul si contractul daca este timpul scurt. Asa am vrut sa facem la Teo, am vorbit azi si urma ca in doua zile sa trimita kitul dar a doua zi s-a nascut ea, la 37 de saptamani si nu am mai apucat. Oricum in caz de urgente, doua zile dureaza sa iti trimita kitul.

Despre epiziotomie..... eu nu vreau epidurala, tocmai pentru ca stiu ca nu te mai dilati la fel de bine si poti ajunge la epiziotomie si nu vreau. As vrea o nastere naturala, cat mai naturala, daca s-ar putea doar cu asistenta, fara interventii. Visez mult, nu?

Cris mami de Teodora si 27+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

noroc ca am fost la sora mea zilele trecute, mi-a facut poze cu burtica, asa ca am pus pe Picasa cateva mai reusite

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Si eu sunt de aceiasi parere cu Alinushca. Orice ar avea copilul la 32 de saptamani nu se mai poate face nimic asa ca agitatia este inutila.

sunt de acord.la 32s nu mai ai ce face.

eu una stau cu frica in san sa nu nasc prea devreme...macar pana pe la 34 s daca as ajunge...
am si zis din septembrie numa in pat stau...

22+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mare dreptate. Eu una ma rog ca la 32 de saptamani sa fie bebe in burtica, la ce col schimbator am...

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

neatza!
e socrela la mine ca am tone de calcat, spalat si am zis ca intre 2 masini bag si un ochi pe forum
mirunam, daca o aduc si pe Arianna, inseamna ca nu stau de vorba cu voi mai mult de 5 minute ...si nici nu vreau sa le sperii pe cele care sunt la primul copil Fii-mea e MINUNATA, un parc intreg se uita dupa ea cd mergem. Nu ii e frica de nimic, tipa de fericire cd vede copii si vrea sa se dea in toate cele. Ieri la piscina sarea de pe margine direct in apa ...deci clar nu pot sa stau si eu ca omul la vorba, ca ea in 2 minute e catarata pe ceva. Daca n-ar fi asa micuta fizic, nimeni nu m-ar crede ca are 1,8 ani. Mi-ar placea sa o cunoasteti, dar doar dc e dispus sotul sa stea el cu ea la locul de joaca, in timp ce eu stau frumos cu voi si fac infarcte multiple, ca sotul o incurajeaza pe fiimea sa se dea pe toate toboganele. Le stii pe alea mari, spirala...s-a dat pe ele cu fata si cd a iesit de acolo a plans 2 minute, ca a durut-o, dar a vrut din nou je era lesinata.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 26+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

si eu am avut teama cu nasterea inainte de termen....cand m-am vazut trecuta de 40 de saptamani si cu burta inca, nu mi-a venit sa cred...
si uite asa am ajuns sa o nasc pe Miruna la 42 de saptamani....

ma gandesc ca si acum voi pati la fel...de-as scapa macar de perfuzii!

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Buna ziua, burtici!

Va urmaresc si eu din umbra. Sunt la birou, dar nu am chef de treaba, mai degraba as dormi!
O felicit pe Amelia pentru vestile bune de la eco si ssper ca toate burticile sa primeasca numai vesti bune!
Noi o sa aflam sexul lui bebe pe 17 august, cel putin asa sper (sa nu ne trateze cu poponetul).
In ceea ce priveste miturile de care zicea Alinushca : fiecare organism reactioneaza in felul lui si asimileaza diferit anumite vitamine. Nu am pretins niciodata ca detin adevarul absolut si ca stiu eu tot, insa am citit in "mama si copilul" ca e bine sa ai o anumita alimentatie zilnic.

In ceea ce priveste intalnirea: pentru mine este ok si saptamana viitoare.
Va pe toate

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetelor eu zic sa ne vedem saptamana viitoare ca sa fim cat mai multe..nu in weekend ca banuiesc ca toate plecati atunci pe undeva..in timpul saptamanii cand vreti si sa fim cat mai multe...si eu zic ca la 5 e inca cald deci se poate si mai tarziu..va si de abea astept sa ne vedem..EU SUNT AICI PANA IN SEPTEMBRIE

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 25+ cu

Mergi la inceput

BraveGirl super tare fetita ta, ce frumos ai povestit de ea
sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa! asta e daca se alege cu cateva zgarieturi sau vanatai, trec ele, daca ea e fericita si jucausa sigur e o ducleata de fata!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Voi spuneti ca perna de gravida este foarte utila, nu?Pt ca de 2 zile chiar nu mai ma pot odihni mai deloc si as vrea sa mi-o cumpar

25+

Mergi la inceput

beatrice ai incercat cu o perna normala?
sa o pui ori sub picioare daca stai pe spate, ori intre picioare daca stai pe o parte
eu folosesc o perna normala, mai mare si mai tare, si o folosesc cum am spus mai sus, singurul dezavantaj este ca trebuie sa o mut cand ma intorc de pe o parte pe alta ...

27+

Mergi la inceput