Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

allexia, norocoaso !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

felicitari fetelor care au schimbat semnatura, si eu am incheiat 27 saptam
sa ajunge toate cu bine la termen, si noi si BB nostrii!

si eu imi simt burtica grea si mare cand stau in picioare si ma deplasez cam greu, iar cu scarile nu mai vorbesc eu nici nu am lift
alta chestie la mine, ma intorc destul de greu noaptea de pe o parte pe alta iar seara este cel mai greu, caci atunci se acumuleaza toata oboseala de pe zi si ma doare si spatele

vorba cuiva, daca de pe acum suntem asa, ce ne vom face urmatoarele 3 luni?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Si eu sunt de aceiasi parere cu Alinushca. Orice ar avea copilul la 32 de saptamani nu se mai poate face nimic asa ca agitatia este inutila. Singurul plus al unei ecografii bune ar fi ca ati putea alege sa nasteti intr-un spital anume in functe de eventuala problema a copilului. Altfel nu vad niciun castig.

Eu ma gandeam sa fac aceasta eco ca in caz de malformatie pe cord sa nasc la Tg. Mures. Altfel raman oricum la Municipal. Chiar si asa nu mai am forta sa stau sa controlez medicii si renunt... poate voi face una de control si atat, 2D, la medicul meu.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Lidia_P si eu is ca tine cat muntele..as veni dar nu am cum ca vreti in Herastrau si imi e imposibil sa viu cu transport in comun..

allexxia_m asa e in alte locuri PLOO! Si Pufescu acum mi-a dat sms ca e pe la Slatina si cica e negru afara ca nuaptea, e in furtuna. Cat de tare.. Si io ma intorc greu noaptea de pe o parte pe alta! Ca balena pe uscat asa!

Ratusco tare reteta ta. Hai ca o salvez si cand oi avea dovle o fac.Azi it's salata de vinete PARTY!

sugubina 22+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

danait eu zic ca e ok daca tot ai un pitic si vrei sa vezi ce si cum...eu stiu o fata care a facut intrerupere la 31 sau 32 de saptamana intrucata adescoperit o anomalie la copil...deci in cl voi luati decizia finala

eu stiam ca si in trim III pot aparea diferite anomali acum depinde de doc cat stie de bine sa evalueze bb-ul

alinusha sper sa nu te fi suparat asa stiam si am zis sa spun si altora ...dupa ce ne-a murit primul baiat crede-ma ca am citit si ne-am documentat despre o multime de lucruri cate in luna si stele....de atunci ne-am mai domolit...iar in ceea ce priveste stiutul in fata docului, trebuie sa ai gura cat mai mica sa nu vada ca sti ce si cum tu doar aprobi sau respingi pe baza capului tau de om tratamentul si orice altceva....off medicii

allexia si la noi a plouat de pe la 5 dimineata nush pana cand ca evident am dormint

ana-o ia zi cuma fost acasica, impresii ceva...

mai vruiam sa ii scriu fetei cu maslinele nu stiu numele spre rusinea mea...hahah imi si imaginez ce fata au facut baietii

21+

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Si eu sunt de aceiasi parere cu Alinushca. Orice ar avea copilul la 32 de saptamani nu se mai poate face nimic asa ca agitatia este inutila.

sunt de acord.la 32s nu mai ai ce face.

eu una stau cu frica in san sa nu nasc prea devreme...macar pana pe la 34 s daca as ajunge...
am si zis din septembrie numa in pat stau...

22+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Dupa povestea trista a balantei, mi-a venit ideea: ce ar fi sa fac eco morfo de 32 sapt tot in Viena.... Zborul e mic, o ora si ceva, eu nu am avut probleme la niciun zbor in timpul sarcinii. As avea o siguranta mai mare ca s-a vazut totul ok... Ce ziceti?

s26

pai probabil ca la 32 de saptamani este prea tarziu pentru orice sa zicem ca s-ar mai putea depista, asa ca in principiu nu are rost.

Mami de (28.10.2008) si bb2 25+

Am tot citit de diferite malformatii minore (deci care nu presupun avort, sunt corectabile si nu sunt letale - oricum in trimestru 3 nu mai e cazul de avort), dar care presupun interventie rapida dupa nastere. Deci trebuie sa se stie de ele! Ca sa se poata actiona corespunzator. Ori na, ca sa se stie de ele, trebuie un ochi bun, si cineva care chiar sa se uite pe aparatul ala. Pentru asta ma gandeam la Viena, na, stiu ca sunt paranoica, dar...

s26

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eliza_cri

iar in ceea ce priveste stiutul in fata docului, trebuie sa ai gura cat mai mica sa nu vada ca sti ce si cum tu doar aprobi sau respingi pe baza capului tau de om tratamentul si orice altceva....off medicii

trist, nu ? la prima sarcina am avut o doctora dintre acelea care tac si inghit tot ce le zici si tot ce le ceri pana cand ajungi pe mana lor, moment in care fac numai ce stiu si vor ele si toate promisiunile se spulbera. si in spitalele private nu e chiar diferita situatia. nu m-am suparat deloc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

JoAnn si eu tot asa ca tine, am o teama sa nu nasca prea devreme, nu stiu de ce, dar imi este teama de asta
eu trebuie sa ma duc la control la 28 saptam, asa mi-a zis doctora, ca se mai vad anumite chestii importante si la 28 saptam
oricum cred ca o sa ma duc si la morfo de la 32 saptam si nu vreau sa ma gandesc la altceva decat ca va fi bine ...
eu am fost destul de monotorizata din pricina istoricului din familie cu malformatii la inima dar singura diferenta pentru eventuale probleme (Doamne fereste!) ar fi sa ma duc sa nasc la Tg. Mures.

27+

Mergi la inceput

Danaint, ai dreptate. insa din cate stiu la noi in tara nu prea se fac unele interventii (in burtica chiar nu am auzit pana acum), si chiar si asa nu as avea incredere in medici (numai daca ne uitam la ce s-a intamplat cu Siluan recent si cu multi alti copii de pe DC). ar presupune o nastere tot in strainatate si interventie acolo. eu una stiu sigur ca nu mi-ar permite financiar nimic de genul

Mergi la inceput