Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Felicitari pentru schimbarea de semnaturi! Azi sunt tare pe fuga, am de munca destul de multut la serviciu si na, ma strecor cum pot sa mai citesc pe aici...

Si noi ne-am trezit la 4 azi-dimineata, motanul vroia la nisip si ca de obicei ii trebuie asistenta in momentele astea. Si asa am facut ochisori, ne-am plimbat prin casa... o placere. Va dati seama cat sunt de treaza acum. Sper sa reusesc sa nu adorm pana pe la 4 cand plecam (alta caldura, alte focuri...).
Si eu vreau toamna!!!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata burtici

Am intrat sa fac prezenta. Noi acum ne-am trezit si ne pregatim sa papam ceva si apoi leneveala.
Sa va povestesc ce am facut aseara. Pe la 8 ma suna o prietena,care este si ea insarcinata, si ne hotaram sa iesim afara la racoare sa stam 30 min pe banca. Am iesit,am stat de vorba si la un moment dat ne intrebam unde ne sunt sotii. Ce credeti?? Ei erau frumos la terasa la bere....asa ca am luat si noi masina(bineinteles a condus ea) si ne-am dus dupa ei..le-a picat fata cand ne-a vazut imbracate cam de casa(pantaloni scurti,tricou si slapi). Le-am spus ca nu ne ridicam de la masa pana nu merg si ei cu noi....AAA si uitasem sa scriu..noi aveam si o punga de masline verzi dupa noi,pt ca avusesem pofta si ne luasem sa papam cat stateam in fata blocului...Am mai stat 30 min cu ei si apoi ne-am intors acasa, tot cu ei.. Iubi al meu s-a suparat putin,dar i-a trecut...s-a suparat mai mult ca m-am dus imbracata de casa....pai cum noi acasa,in fata blocului, si ei la bere mereu..asa am zis ca facem de acum incolo...

fetelor vreau sa fac niste chiftelute de dovlecei,dar sa le coc in cuptor..sper sa-mi iasa.

miruna unde esti???????

pupici la toate burticile

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ratusca, sunt prezenta! Foarte tare faza cu maslinele Bravo! Vad ca prinzi curaj si iti face bine!

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 26 +

Mergi la inceput

miruna ...daca intalnirea va fi sapt viitoare o sa ma poata aduce el..deja am vb..sapt asta este prea din scurt si are f mult de lucru...

felicitari pt semnatura,miruna, sa dea Dumnezeu sa ne vedem cu bine la final,toate

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata fetele!

De azi pana vineri siara sunt sola cu voi.. Pufescu s-a dus la Timisoara. Bine, am frigideru plin, apa, suc, da pe cuvant daca ma tenteaza cevaaaa/nici sa gatesc. Poate fac totusi vinetele alea luate in wk ca se strica si e pacat. Si cre ca am sa pun o masheena de rufe.

Joann cu ramasu gravida-eu numaram zilele, stiam ovulatia cand e, mi se fixase ciclui la 25z..Si cand am ajuns in ziua 25 si nu a venit mi-a incoltit gandu ca as putea fi..Evident nu am asteptat si am luat repede test!! apoi la 7s la dr mea s-a uitat si a gasit doi pufici!!

fluturasha23 tare linku de la tine/acuma ma joc pe el..

PORUMB FIERT CINSTE LA TUATE FETELE-AZI AVEM 22S!

sugubina 22+ cu Puficele

Mergi la inceput

felicitari sugubina!!!! la cat mai multe saptamani

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

eu mi-am pus un tamponel si daca apare ceva, sunt in alerta, sun dr. Am descoperit ca aveam o particica inrosita de la scarpinat si poate de acolo cu picaturile de sange

25+

Mergi la inceput

beatrice, cu siguranta sunt de la scarpinat picaturile.. nu te speria.
pupici

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

JoAnn tu de exemplu cand stai in picioare-iti simti asa burta mare ca atarna si ca e grea? Sau nu o simti deloc..?

sunset_zuzi io vreau iarna sau tuamna dinaia rece cu ploi.Asa macar stiu ca ma imbrac si e cald..Da asa nu poti iesi,nu poti face nimica..e indicele de confort aiurea.

Si eu aseara cand am venit de la compras la ora 22.30 ne dam jos din masheena-si era cald, da macar nu mai ardea Balauru!

Pt lasatu de fumat cartea e de Allen Carr = "Cum m-am lasat de fumat" parca/sigur o gasiti si pe dc++ sau pe net..
Io am citit-o DUPA ce m-am lasat (pe 6.12.2007 cold turkey) si e tare calumea.Bine totu e din cap..cand te decizi si vrei cu adevarat nu cauti scuze sa te reapuci,ci eviti mediu cu fumatori, inlocuiesti cu altceva..Sincer solutii sunt cand vrei realmente.

Ratusco merci ! Pune si tu reteta aia cu chifelute de dovlecei pls..

sugubina 22+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Neata, burtici!!!

Greu, greu cu caldura asta. Desi stau la aer conditionat, tot nu ma simt prea bine. Dimineata cand am plecat de acasa la 6.45 era deja sufocant.

Azi dam si noi de baut, am schimbat semnatura. Incet, incet ne apropiem de mult asteptata zi.

Le doresc "La multi ani" sarbatoritelor din aceste zile si bun venit celor noi.

Daca si vineri e asa cald , cred ca imi iau o zi libera, pt ca simt ca nu mai pot, ma sufoc. Voi cum va descurcati cu caldura??

De sashenka se mai stie ceva? Nu am mai vazuto de ft mult timp.

25+

Mergi la inceput