Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata si noi tot cu caldurile ne batem ...este cumplit de cald, nu ma pot odihni dimineata eram zombi iar la 15:30 cand plec eu de la munca este jale..VREAU SA VINA TOAMNAAAA

Doamne ai grija si de noi 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Asa am zis si eu, vreau toamna!Eu ma simt ca intr-o inchisoare, toata ziua in casa, nu mai am chef de nimic, nimic. De 2 luni stat ziua doar in casa (noroc ca nu-s nevoita sa mai stau la pat si seara ies mereu), dar am inceput sa obosesc asa de repede!

25+

Mergi la inceput

De fapt, aseara parca a fost mai rau ca niciodata, stateam la terasa(era 22) si curgeau apele de pe mine si ma sufocam. Beam apa, imi faceam vant cu evantaiul si degeaba. Dupa o ora, i-am zis sotzului ca vreau in casa la aer conditionat.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Asa am zis si eu, vreau toamna!Eu ma simt ca intr-o inchisoare, toata ziua in casa, nu mai am chef de nimic, nimic. De 2 luni stat ziua doar in casa (noroc ca nu-s nevoita sa mai stau la pat si seara ies mereu), dar am inceput sa obosesc asa de repede!

25+

daaaaaaaa inteleg partea cu oboseala..mai ales ca fac o ora si ceva pana la munca, iar la metrou este cumplit nu se poate respira si urasc scarile

Doamne ai grija si de noi 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

eu ma simt ca o balena esuata la mal...n-am nici aer, nici nu ma mai pot misca in acelasi ritm ...ma trage sotul de mana pe scari ca sa urc pana la etajul 4

oare mai incolo ce m-oi face?
si m-am cantarit aseara...am 6 kg in plus versus prima sarcina cand la 5 luni aveam 300 de grame in plus...si tot am ajuns la 14 kg

fetele, vreau si eu carucior pe prima pagina ..va rog.....

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
22+

Mergi la inceput

Mi-am descoperit acum 4 picaturi de sange pe camasa de noapte si nsh de unde ar putea fi. M-am dus la baie, nimic.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

beatrice75,

Din cate stiu eu, ar trebui sa te hotarasti pana la jumatatea lunii a 7-a de sarcina. Dar probabil ca se mai fac si exceptii....

Apropo, voi sunteti convinse de utilitatea prelevarii de celule stem? V-ati intrebat doctorii (care sa nu aiba vreo legatura comerciala cu firma respectiva)?

Va pup pe toate, fete curajoase!
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

buna dimineata tuturor

dupa ce ieri am dormit aproape toata ziua, azi noapte nu am reusit sa mai adorm si am avut si o durere de burtica toata noaptea, pe la 5 cautam buimaca no-spa-uri prin casa

stiti cumva daca durrerile de burtica pot fi de la tratamentul cu ovule pe care l-am inceput aseara?

in concluzie, acum sunt mahmura de somn. nu vad bine in fata ochilor!! si cica sunt la firma, si chiar am treaba

am vazut ca se discuta de lasat de fumat. Sotul meu a reusit minunea (sper sa il si tina - are deja 6 saptamani ). La el a fost o decizie spontana, fuma de 10 ani, si intr-o noapte nu a putut respira deloc. A mai avut probleme de astea, dar corelind cu bebe, si cu faptul ca de cand sunt prego il exilasem pe balcon la fumat si nu mai calcam in restaurant cu fumatori, a decis sa se lase.

Dupa vreo 3 saptamani de lasat spontan, un prieten i-a recomandat o carte, "Cum m-am lasat de fumat" sau ceva similar, pe care a citit-o si zice ca l-a ajutat sa isi "cimenteze" decizia. Acum e incantat ca nu mai fumeaza, si cica "mancarea are gust mai bun" Daca e cineva interesat de carte, i-o pot cere, si pune pe mailul comun!

Cu intalnirea, eu propun luni dupa-amiaza. Ce ziceti? Nu e nici asa din scurt, ca sa poata veni si burticile care tb sa isi faca program special cu copiii sau sotul, si nici nu este inainte de weekend, sa poata veni si cele care pleaca din Buc. Si nici nu e asa departe in timp, ne-am vedea destul de repede. Cum vi se pare?

s26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata, noi am disparut cateva zile din aceleasi motive din care disparem de obicei . Asa c asi pe viitor, daca vedeti ca nu intru 2-3 zile inseamna ca sunt intr-o dispozitie proasta... deh nu te pui cu nebunii.

Am citit ce ati scris din urma si am retinut catva lucruri...

Ratusca, Ana, . Ratusca nu stiu ce faci dar trebuie sa iti corupi sotul sa te aduca in Bucuresti. Eu veneam dupa tine daca puteam, ca tot duc dorul acelui drum.

Anya, mare dreptate ai avut cu banii de eco dati la cersetor. De ieri imi tot rasuna in cap... si cred ca voi ajunge la acieasi solutie. Eu nici morfofetala de 23 de sapt. nu am facut-o pentru cam ratat programarea la medicul in care am incredere. Btw, super pozele cu Madalina, felicitari pentru burtici, aratati super!

Doura, bine ai venit!!! Lasa mama rozmarinul, asta e! Citeam pe o punguta de rozmarin uscat ca se recomanda utilizarea moderata (cuvant necunoscut pentru mine ), cine stie ce efecte are si nu
stim.

Cand hotararti cu intalnirea dati de stire si postati cu rosu pe prima pagina. Eu sunt relativ disponibila dar am o singura precizare... la ora 17 murim de cald.

Corina, de ce nu o aduci si pe Arianna. La prima intalnire au fost Sebastian (baiatul Andreei) si Sasha (bebe de Sashenka) si a fost super. Eu daca vin iau si copilul si te scapa el de Arianna

Lorin, balena esuata este exact definitia mea. Cand ma trezesc in loc sa fiu vioaie si odihnita ma tarasc ca un sarpe lesinat.

Ah, si azi schimbam semnatura... 26 de saptamani!!!

Cam atat pentru un neuron sarman...

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Miruna, chiar ma gandeam sa-ti dau un sms

25+

Mergi la inceput