Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Eu pot joi sa plec la 17:30 de la firma, deci as ajunge de la 18 - cred insa ca va prind :)

Pot si miercuri, tot dupa 17:30....
Sau de luni incolo oricind, dar nu stiu cat mai sta doura...

In rest si eu am stat cu aeru deschis toata ziua. Cald rau Am cam dormit azi toata ziua

s26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

MSymo, multumesc .

Sugubina, daca gasesti pantaloni de gravi mai subtirei, da de stire, ca mai stiu doritoare . Eu am noroc ca am niste pantaloni gen blugi, dar foarte subtiri, se vede orice piucaturica de apa prin ei si mai mult pe astia ii port (in afara de rochitele de bumbacel lungi si largi si racoroase).

20+

Amelia nu am mai apucat sa intru la kiabi-se inchidea. Da altadata..

Fetele am tastatura noo!! ZBOR pe ea. Azi am cumparat pt prima uara ceva pt Pufice! Doo bodiuri roz geniale!

sugubina +21 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu stau pana in septembrie...asa ca avem timp..vroiam cat mai repede pt ca vroiam sa va cunosc soon

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Doura, eu pot maine si vineri si oricand, saptamana viitoare. Dar ma gandeeam la maine, in speranta ca pot veni si burticile care vineri pleaca din oras. Astept decizia. Pupici.

Ana
27s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Sau joi, de la 5 la 7.30.

Ana
27s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu astept decizia finala

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

fete, e vreuna dintre voi care e fumatoare
ca eu sunt si nu ma pot lasa

Lore 20 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lore76

Lore 20 + &

Eu sunt fumatoare si recunosc ca fumez in continuare de cand am ramas si va spun si de ce. Nu stiu daca mai stiti dar eu inainte sa adopt am facut trei FIVuri, toate 3 reusite si toate 3 oprite din evolutie. Am facut tot ce era omeneste posibil ca sa fie bine de fiecare data: adik m-am lasat de fumat dinainte, nu am facut efort, am stat mult la pat, nu stres, nu nimic. Si degeaba. Asa ca pentru sarcina asta nu am facut absolut nici un compromis pentru ca am zis ca daca BB vrea sa ramana cu mine, va ramane si va fi bine indiferent de orice. Asa ca fumez, car copil de 12 kg in brate, etc .... si nu am avut nici o problema. Bebe e bine, e un pic mai dezvoltat decat varsta ... deci totul e ok.

Vreau si eu parola de la picassa sa va vad burticile.

Somn usor tuturor!

Cris mami de Teodora si 26+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna dimi fetele burticoase

oare cand se termina canicula asta????nu mai rezist...chiar ii ziceam sotului, ca cel mai fain e iarna, cand esti plictisit, iti tragi o patura calduroasa peste tine si doooormi de nu mai poti, dar vara ciu-ciu...

Citat:

io inainte eram oarecum...fumatoare, adica 2-3 pe zi

dar in data de 25 martie, dimineata am ultima tigara, fiindca dupa amiaza am fost la medic si am aflat ca sunt cu "bagaj" si de atunci nici gand...

chiar fetelor..a mai aflat cineva despre sarcina la medic???ori numa io am fost mai
bine...nu am ramas nicicum intamplator, ca doar incercam de vreo 7 sau 8 luni....
numai ca mie nu imi intarziase ciclul inca, si nici testele de ovulatie nu s-au pozitivat luna respectiva...se vede ca ovulasem mai devreme...

22+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neatza, neatza! O sa va pun un link daca sunteti interesate sa vedeti imagini 3d cu bb-ii:
http://3dpregnancy.parentsconnect.com/calendar/22-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput