Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Neata burtici
Slaba activitate pe aici.. ma asteptam sa am de citit minimum 2 capitole.. O fi de la caldura sau de la perioada de concedii?!
Va poftesc la o cu lapte mult..

Eu luni plec in concediu si nu pot veni la intalnire ; totusi cred ca pana la urma o sa va cunosc si eu , doar se vor mai stabili si altele, nu-i asa??

Referitor la kilograme in plus, saptamana trecuta aveam 9 in plus. Refuz sa mai urc pe cantar ca ma enervez aiurea

Felicitari pentru burticile care au schimbat semnaturile si pentru cele cu vesti bune de la eco

Noi ne chinuim cu caldura (dupa ce merge ACul 2 ore in camera temperatura ajunge la 28 de grade!!!!!! Ma trezesc noaptea lesinata de caldura si sete .. Bine ca luni plecam si scapam de caldurile astea infernale

O zi usoara va doresc!!

26+ mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Simona, un pupic ca sa treaca nervii. Solutia ar fi sa schimbi medicul. Cu intalnirea, asa e cel mai bine, sa decida burticile care vin insotite de copilasi. Saptamana viitoare e ok si pentru mine.
Elfica, am elucidat misterul cu semnatura noastra. Tu ai DN pe 02.11, eu atunci am DPN. In schimb, DPN tale e pe 31.10. Gata, acum fara confuzii.
In rest, bebe David e f activ, ma dor toate in interior, cred ca mi-a "boxat" toate organele. L-am tot intrebat azi ce are cu mine, ca eu il iubesc si nu-i fac nimic, dar fara rezultat... loveste in continuare.
Va pup, merg sa intind hainele din masina.

Ana
27s, viitoare mami de, David Ciprian

La mine DN si DPN erau identice la prima ecografie, la 6 sapt, apoi copilasul s-a dovedit a fi mai mare si mi-au modificat DPN-ul in 31.10, data care s-a pastrat la toate celelalte ecografii. De tine stiam ca schimbi semnatura intr-o marti si ca ai DPN tot 02.11 si cu indicatie de modificare in 31.10, asa retinusem eu. Am vazut ca UM difera cu o saptamana si ma gandesc ca ovulatia a facut diferenta de DPN e tot pe acolo. In fine... sa fim sanatosi toti, mamici, tatici si bebei .

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Miruna, despre ce cablu vorbesti? Nu stiu nimic, sunt pe dinafara total....rupta de lume.
Eu azi mi-am inceput ziua cu o partida zdravana de plans. Ieri am iesit o ora pana la mall si n-am mai putut de dureri. am venit acasa si am luat-o in primire pe Arianna. Toata noaptea am avut contractii care nu m-au lasat sa dorm si cd adormeam si eu in final, se trezea Arianna zmiorcaind ...de dimineata sotul in loc sa vada ce fac EU, s-a plans ca-l doare una, alta, ca nu stiu ce analize i-au iesit prost si multe altele ...nici nu se gandeste ca n-am trecut de 28s, pragul meu psihologic.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 26+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

ANA,cum de te loveste bebe David asa de tare??? pe mine nu ma doare niciodata cand ma loveste...sau poate am eu pragul de rezistenta al durerii diferit...ca am mai auzit fete care se plangeau ca le doare
Simona +26

Nici pe mine nu ma doare deloc, simt ca se misca, ma inteapa uneori in vagin, simt o chestie in dreapta buricului si nu imi dau seama daca e bebe sau e contractie, dar dureri evidente in ficat, vezica etc nu am. La contractii simtiti ca vi se intareste burta pe ce suprafata? Toata burta sau doar o zona, ca eu doar in dreapta buricului simt, pe o zona micuta, dar care se intareste cateva secunde. Voi ce ziceti, e bebe sau sunt contractii?

27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danaint

neata!

eu deja la birou de o ora, domn sot a avut insomnii si m-a trezit si pe mine, care dormeam asa bine

azi am in plan sa merg pana la mothercare de la dorobanti, cica ar fi cel mai mare dintre toate. l-am pacalit pe tata sa mearga cu mine in caz ca trebuie ceva de carat

cu ridicatul, mie mi-a interzis categoric dra orice mai mare de 2-3 kg - dar la mine a fost si problema cu 2 hematoame la inceput, cu cauza necunoscuta insa, asa ca eu nu car/ridic nimic nimic

cu intalnirea, cand vreti voi saptamana viitoare, pot oricind. vad ca pana acum s-au nominalizat luni, marti si miercuri. propun sa votam fiecare cand poate si sa stabilim ca vine acusi luni, si noi nu stim cand ne intalnim

s26

VOT PENTRU MARTI!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata fetele
L-ai ajutat pe ALEXA85 cu 215 bani!
bravegirl na na ca pun biciul pe el numai plange hai ca se rezolva toate

Felicit burticilor care au venit cu vesti bune de la echo!!! sa ne vedem cu bine toate la final ursuletii

21+

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata si de la noi!!!

fetelor imi pare rau ca sapt asta nu prea am fost activa pe forum,dar este o saptamana tare urata pt mine, care abia astept sa trreaca. Anul trecut pe 7 august l-am pierdut pe bebe si acum sunt f stresata si ingandurata...

bravegirl offf...nu iei nimic pt contractii?? si eu abia astept sa trec de pragul acesta de 28 de saptamani..poate asa o sa-mi revin

Eu cand am contractii nedureroase mi se intareste partea de jos a burtii. Am observat ca am mai mult seara.

In rest nu am mai facut nimic..aseara am fost la prietenii nostri la curte si am stat putin la aer.
merg sa pap si revin
pupici la toate burticile

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Urasc mizeria ...daca dezordinea sunt nevoita s-o suport (o sa vedeti voi ce repede face un copil dezastru ), mizeria ma inebuneste. si casa mea e MIZERA ...imi vine sa impusc muncitorii. Sunt atat de neatenit. am un petic de curte, a carui amenajare a costat o caruta de bani si ei mi-o strica in 2 saptamani. au mai si fumat si au aruncat mucurile de tigara in curtea in care se presupune ca ar trebui sa fie in siguranta copilul meu Au calcat si pe cei 2 mp din fata casei unde am amenajat flori, ca in rest e gazon si mi-au sticat scoarta de copac care s-a faramat si a intrat in pamant...era tare greu sa ocoleasca
NU MAI POOOOTTTT!!!! daca as putea sa conduc as pleca de acasa, ca sa stau in bubuituri toata ziua clar nu-mi fae bine la mansarda.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Va multumesc pentru voturi.

Mai am putin si merg la intalnirea cu bebe. yupiiiii

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Offf. Si eu care credeam ca sunt singura cu nervi. Toata ziua am stare agitata, nervoasa. Nu imi mai intra nimeni in voie.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Urasc mizeria ...daca dezordinea sunt nevoita s-o suport (o sa vedeti voi ce repede face un copil dezastru ), mizeria ma inebuneste. si casa mea e MIZERA ...imi vine sa impusc muncitorii. Sunt atat de neatenit. am un petic de curte, a carui amenajare a costat o caruta de bani si ei mi-o strica in 2 saptamani. au mai si fumat si au aruncat mucurile de tigara in curtea in care se presupune ca ar trebui sa fie in siguranta copilul meu Au calcat si pe cei 2 mp din fata casei unde am amenajat flori, ca in rest e gazon si mi-au sticat scoarta de copac care s-a faramat si a intrat in pamant...era tare greu sa ocoleasca
NU MAI POOOOTTTT!!!! daca as putea sa conduc as pleca de acasa, ca sa stau in bubuituri toata ziua clar nu-mi fae bine la mansarda.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

25+

Mergi la inceput