Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 19
Vasari spune:
Neata !
Joy, felicitari pentru eco si bebe Leon !
Si eu o ridic mereu pe Maria, chiar mi-e drag si ii povestesc ca asa ii imbratisez pe amandoi, si pe ea si pe bb. Are 13 kg.
Eu recoltez celule stem din acelasi motiv din care am recoltat si prima data: e ca o doctorie pe care o pot cumpara o singura data in viata si care nu afecteaza in niciun fel in rau.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 21+
Vasari spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Tot de la cord Blood? 25+ |
eu da.
Alina cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+
mirunam spune:
Neata!
V-am citit pe fast forward... sper sa nu uit.
Referitor la kilograme nu va faceti griji. Totul se poate remedia, cu calm si intelepciune, dupa nastere. Alaptarea si noptile nedormite chiar vor ajuta. Lidia si Lore aratati extraordinar, radiati prin toti porii. Eu una nu va vad deloc deformate de sarcina. Toate mai punem ceva pe noi, mai mult sau mai putin, dar atata timp cat radiati nimeni nu va calculeaza centimetrii.
Bravegirl, si eu am celulita, dar rau de tot. Cred ca am atins gradul IV. Se vede fara sa cotnract muschii si ajunge pana la genunchi... imi vine sa urlu. Mai vroiam sa imi iau si pantaloni scurti... noroc ca nu am gasit. Sper sa sacapam de ea dupa sarcina.
Andreea, eu am urmarit invatatoarea. Scoala o mai accepti dar invatatoarea este foarte importanta. Am vrut o persoana calma, intelegatoare, orientata spre copil nu spre performante maxime. D-na la care merge Ema mi-a fost recomandata de o alta mamica si m-am indragostit instant de ea. Are o voce blanda, nu tipa, nu se poarta urat. Ai rezolvat pentru Sebastian?
Si la pachet, Bravegirl si Andreea stiti daca ne intrerup si noua curentul din cauza cablului din Fundeni. Am inteles ca suntem inclusi in lista dar nu am aflat nimic concret...
Eu va las si intru mai tarziu ca am o gramada de lucru.
toate!
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 26 +
lore76 spune:
citat din mesajul lui ALEXA1985 Offff http://soferderomania.promotor.ro/ALEXA85 25+ |
Lore 20 + &
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui ALEXA1985 Offff http://soferderomania.promotor.ro/ALEXA85 25+ |
L-ai ajutat pe ALEXA85 cu 126 bani!
26+
vmadelain spune:
citat din mesajul lui ALEXA1985 Neata, burtici. Si noi astazi mergem la eco, la ora 13. Abia astept sa vad ce mai face fetita mea. Ma puteti ajuta si azi cu un vot? In ultimele zile am avut ft mult de munca si am uitat sa va dau sa mai votati, asa ca nu mai am banuti de loc sa trec mai departe. 25+ |
Buna Burtici,
Am revenit again din concedii. Am fost la Slanic PH, unde am intrat in salina si am fost la Baile Baciului. Nu am stat la soare, am gasit sezlong cu umbrela la umbra si am fost ferita total de soare, iar de baie nu s-a pus problema, insa sotul a fost de-a dreptul incantat de apa. Am stat cazati la o pensiune ft frumoasa, pozitionata izolat la marginea Slanicului, cu o curte imensa si foisor in padure. A fost absolut minunat! Nu s-a simtit zapuseala amenintatoare! Si eu si sotul suntem nerabdatori sa revenim!
Alexxia bafta multa la echo, sa ne vii cu vesti bune!!! PS: am votat si eu, nu mai stiu cati banuti au dat!
Felicitari burticilor care au venit cu vesti bune de la echo!! Sa ne ajute DD sa venim toate de-acum numai cu vesti bune!
Am vazut ca ati vorbit despre greutate! Este un subiect delicat pt mine...sunt sensibila la subiectul acesta...pana acum am luat 8 kg...si multe dintr-o data...Ma gandesc ca nu e cazul sa fac caz acum de ele, important e ca bebelina sa fie bine si ulterior vad eu cum le dau jos...dar e greu sa pastrez mentalitatea aceasta!!!
Eva_F Voiam sa te felicit pt noul obiectiv si am vrut sa te intreb demult! De care obiectiv? Ce anume vrei sa fotografiezi cu el?...sunt si eu pasionata intr-o oarecare masura, vreau sa-mi iau un obiectiv, acum am unu standard 18-55mm la un Canon 450D, si ma intreb ce scoruri sunt prin Franta la alte obiective! Sotul meu ajunge de cateva ori pe an in delagatie in Paris si vreau sa vad dc renteaza!
Legat de intalnire, eu sunt pro si luni si miercuri! Voi decideti care va tenteaza mai mult si o sa fiu acolo! Sunt tare curioasa sa vad cum ne-au evoluat burticile!
Va las acum, mi-a venit sotul de la sala (e inca in concediu) si mergem sa mancam ceva!
Va pup pe toate!
Madalina23+
sunset_zuzi spune:
neata
felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la medic
despre kilograme eu nu-mi fac griji ca vorba mirunei cu nopti nedormite o sa avem timp sa le dam jos ...si ma uitam ca mai avem o odisee in fata noastra si urmam noi
Doamne ai grija si de noi 24+
vmadelain spune:
citat din mesajul lui Lidia_P buna dimineata burtici, noi astazi dam de baut, am schimbat semnatura si am mai crescut cu o saptamana.... va pe toate 26+ |
Felicitari pentru schimbarea semnaturii!
Ma alatur si eu la cinste cu o limonada! Am terminat si noi saptamana 23! Intram in a 24 a! Sa ne ajute DD sa sarbatorim toate cele 40 fara probleme!
Pup pe toate si sa aveti o zi cat mai placuta, ferita de soarele arzator!
Madalina23+