Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 18
ALEXA1985 spune:
Neata, burtici.
Si noi astazi mergem la eco, la ora 13. Abia astept sa vad ce mai face fetita mea.
Ma puteti ajuta si azi cu un vot? In ultimele zile am avut ft mult de munca si am uitat sa va dau sa mai votati, asa ca nu mai am banuti de loc sa trec mai departe.
25+
andreeacc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 Offff http://soferderomania.promotor.ro/ALEXA85 25+ |
votat...292 bani!
Andreea, mami de baiat si 26+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
JoAnn spune:
buna
Alexa 259 banuti de la mine
andreeacc spune:
Buna dimineata!
Eu am mari emotii; astazi am sedinta cu invatatoarele (sunt 2 ptr ca vor fi 2 cls I) si copiii.Nu stiu inca ce criteriu de distribuire pe clase va fi, insa sper sa fie 2 doamne tinerele si mai flexibile.Ele abia acum s-au alaturat scolii si nu am de unde sa iau referinte...
De azi dimineata mi-am facut planul cu ce vreau sa aflu de la ele.L-am stresat bine si pe sot cu subiectul.
Miruna, tu cum ai ales invatatoarea? sau ai ales doar scoala?
Astazi mi-am propus sa o sun pe Sashenka, sper sa fie totul bine cu ea si doar sa nu fi avut timp sa scrie. Voi stiti ceva de ea?
Referitor la intalnire , eu pot oricand seara saptamana viitoare. Propunere miercuri 11 august ora 18:00 in Herastrau....asta ca sa mai facem un mic pas spre intalnire. Vreti sa o afisam pe prima pagina ptr a fi mai usor de gasit?
Andreea, mami de baiat si 26+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
danaint spune:
neata!
eu deja la birou de o ora, domn sot a avut insomnii si m-a trezit si pe mine, care dormeam asa bine
azi am in plan sa merg pana la mothercare de la dorobanti, cica ar fi cel mai mare dintre toate. l-am pacalit pe tata sa mearga cu mine in caz ca trebuie ceva de carat
cu ridicatul, mie mi-a interzis categoric dra orice mai mare de 2-3 kg - dar la mine a fost si problema cu 2 hematoame la inceput, cu cauza necunoscuta insa, asa ca eu nu car/ridic nimic nimic
cu intalnirea, cand vreti voi saptamana viitoare, pot oricind. vad ca pana acum s-au nominalizat luni, marti si miercuri. propun sa votam fiecare cand poate si sa stabilim ca vine acusi luni, si noi nu stim cand ne intalnim
s26
onniex spune:
Madanic,
Interesant sa stim cum se procedeaza in alte tari ref. la celulele stem.
Eu nu sunt foarte convinsa ca este un avantaj colectarea lor la nastere. Incidenta eventualelor afectiuni tratate este destul de redusa...
Astept sa vad daca fetele de pe forum au primit ceva raspunsuri competente de la doctori (repet, care sa nu fie implicati financiar in relatia cu firma care face prelevari)...
Va pup pe toate, fete curajoase!
23+
Lidia_P spune:
buna dimineata burtici,
noi astazi dam de baut, am schimbat semnatura si am mai crescut cu o saptamana....
va pe toate
26+
beatrice75 spune:
Neatza!Maine ajung si eu la dr si abia astept ca de ieri au inceput iar dureri mari de jur imprejur(ovare-uter-mijloc)
25+