Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

sunt eu pe aici
am vrut sa scriu , dar evident neuronul numai retine nimik

a kg pana acuma plecand de la 67 am scazut la 63 si momentan am 66 la cca 1.70..sa speram ca nu iau prea mult ca nu ma prrea descurc la slabit

sani vreuau si eu sa ii aranjez cumva...da banu nene ne omoara

in ceea ce priveste semnatura eu am actualmente 21 de saptamani si 3 zile la semnatura trec numarul de saptamani gata implinite asa mi se pare mai corect

21+

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sunt eu acum..pe aici singura..dar sincer zilele astea nu a fost "actiune" deloc...cred ca sunteti in vacanta..anyway felicitari pt fetele care au fost la echo si au venit cu vesti bune

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Noapte buna, burtici!

Andreea, mami de baiat si 26+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

sunt eu acum..pe aici singura..dar sincer zilele astea nu a fost "actiune" deloc...cred ca sunteti in vacanta..anyway felicitari pt fetele care au fost la echo si au venit cu vesti bune

si 25+ cu

Cred ca din cauza caldurii. Nu-ti mai vine sa pui un deget pe tastatura.

Cris mami de Teodora si 27+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

in buc. a plouat putin de tot si acum seara parca e putiiiiiiiiiiiiiiin mai bien ca ieri

si 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna seara, burtici. Noi am avut eco morfo astazi, si vin cu vesti bune. Masuratorile ok, bebe are tot ce ii trebuie si a ramas tot baietel, manca-l-ar mama. I-am vazut si fatzuca, e un scump si un frumusel, abia astept sa-l strang la piept insa il rog cu insistenta sa stea la caldurica, cuminte, pana la termen

Ecografia in sine a fost inconfortabila, mi-a inghiontit burta cu sonda in toate partile, la un moment dat ma durea de-a binele pe unde apasa. Saracutul Leon ce-o mai fi suportat si el... Dr. morocanos, as usual, nemultumit de pozitia acrobatica a lui fi-miu (cu picioarele peste fata si mainile la ceafa ), a trebuit pe la mijlocul ecografiei sa o ia de la capat ca s-a blocat ecograful si pierduse masuratorile...

Singurele pb mentionate au fost o artera uterina usor la limita si placenta de dimensiuni mici, "ca un bulgare". Mi-a zis ca asa o fi ea, ca pana acum si -a facut bine treaba si vom vedea si in continuare. Ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de noi, sa duc sarcina cu bine la capat

Va pup pe toate si va doresc noapte bune.

Victoria, mami de Anna Sofia, 24+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata!
Ca de obicei, ultima.
Joy, ma bucur ca ai adus vesti bune si ca bebe Leon s-a dezvoltat normal. Sa fie bine, sa stea in burtica pana la termen!
Eu sunt tot "fugita", adica singura, la garson, dar am observat ca s-a mai racorit putin in apartament, cred ca de maine ma mut si eu.
In alta ordine de idei, nu stiu ce se intampla cu noi, ca asa putin active n-am fost pana acum. Si caldura din asta am tot avut lunile trecute. Care sa fie explicatia? Ma rog, sper sa fie ceva temporar, ca tare nu-mi place. Va pup pe toate, povestim la cafeaua de pranz.

Ana
27s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui onniex

beatrice75,

Din cate stiu eu, ar trebui sa te hotarasti pana la jumatatea lunii a 7-a de sarcina. Dar probabil ca se mai fac si exceptii....

Apropo, voi sunteti convinse de utilitatea prelevarii de celule stem? V-ati intrebat doctorii (care sa nu aiba vreo legatura comerciala cu firma respectiva)?

Va pup pe toate, fete curajoase!
23+

Eu m-am interesat cum am ajuns aici de asa ceva si am fost foarte dezamagita de raspunsuri. Durata maxima pe care se pot stoca celulele stem este de 10-15 ani in functie de firma care se ocupa de stocare si de pretul pe car esti dispus sa-l platesti. Si in cotarctul lor mai scrie si ca nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care nu poti folosii celulele, asa ca banii ii dai dar la garantare mai nimic.
Alta problema era ca eu fiind purtatoare de antigen HBS nu imi stocau nimic asa ca decizia a fost luata pentru mine.
Aici mamicilor li se recomanda sa doneze celulele astea la nastere. In scopuri terapeutice sau pentru cercetare.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 25+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Am plans cand am auzit vestile despre balanta_tm, imi pare foarte rau, este intradevar o lovitura grea. Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste momentul acesta greu.

Eu vesti nu prea mai am de dat. Bebeloiul loveste in continuare de parca vrea sa iasa prin burta. De durut nu ma doare, doar ca este foarte interesant sa vad atatea colturi iesind prin burta mea. Isabella era mai delicata, si mama ce m-am mai plans de ea.
Saptamana viitoare ma pregatesc de testul de diabet gestational, si o sa stabilim urmatoarea ecografie. O sa o iau si pe Isabella cu mine sa-l vada pe fratiorul ei.
Eu o ridic pe Isabella in brate si acum, daca mai are o noapte agitata adoarme in brate la mine. Nu mi-a dat contractii pana acum chestia asta, mai repede am contractii de la loviturile lui bebe.
Am fost in parc luni si a tinut neaparat sa o urc in copac, asa ca am facut-o si pe asta. Cred ca in mintea mea e un sentiment de vinovatie, nu vreau ca ea sa creada ca nu o mai iubesc.
La mine ecografiile nu mai urmaresc defectele bb-ului ci locatia placentei si dimensiunile lui, si asta numai pentru ca am cerut sa nasc normal si nu prin cezariana.
Daca alegeam cezariana nu imi mai facea nici un eco. Asigurarile sunt foarte zgarcite la bani si se face doar un set de analize prespecificat. Alta chestie pe care am vazut-o aici, tehnicianul de la eco face masuratorile, vine un medic specializat in eco si interpreteaza rezultatele si pe foaie scrie un rezumat foarte succint si cat mai lipsit de termeni medicali. Examenul complet il primeste doar doctorul, si ti se spune daca e ok sau nu. Asa ca nu pot sa stiu daca s-a uitat si dupa ce s-a uitat, stiu doar ca daca era sa fie ceva rau imi spunea.

Mai raportez insomnii, si carcei cat cuprinde. Vitamine iau ca la analize am iesit prost, dar la prima sarcina n-am luat decat dupa ce s-a vazut carenta de fier la analize. Insa la sarcina asta stau mult mai bine in sensul ca nu ma mai doare spatele de loc, chiar daca o ridic pe Isabella care acuma are 14kg.

Sper sa aveti o intanire frumoasa. Doura ma bucur ca ai ajuns cu bine. Ma mira ca te-au luat la control, eu calatoresc Romania-US de ceva ani si nu m-au luat la control nici macar odata. Cine stie ce criterii folosesc. E adevarat ca ultimele dati daca ma trageau deoparte le-o puneam pe Isabella sa faca simfonie .

Madalina
mami de Isabella Andreea si 25+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata!

Azi iar am program restrictiv la serviciu, am de terminat ce-am inceput ieri si sa ma apuc de inca unele altele...

Joy, felicitari pentru vestile bune de la eco! Tot asa cu vesti bune sa vina toate burticile!

va urez o zi superba, fara soare si explozii si cat mai racoroasa!

20+

Mergi la inceput