Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

BraveGirl,

Acum 2-3 luni si niste vecini de ai mei, unde am biroul, au inceput sa faca renovare. Si vorbesc de spart ziduri, de bocanituri de toata frumusetea. La inceput am fost super calma (am spus ca nu poate dura f mult), apoi mi-am cumparat niste casti (de protectie, utilizate in constructii) - nu mai auzeam nimic, nici macar telefonul. In final, am cedat si eu nervos, nu mai suportam (dupa 10 zile in continuu): mi-am luat laptopul si am plecat la bunica mea la curte, unde mi-am stabilit sediul "mobil" al firmei timp de alte 2 saptamani

Asa ca.... rabdare, nu te agita cu curatenia, ca poti reface gradina la primavara.

Va pup pe toate, fete curajoase!
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Bravegirl, cat te intelg cu mizeria, cu neputinta in fata contractiilor... Si eu avut doua zile horror, din alte motive si stiu cat de urat este. Chiar si asa gandeste-te la bebe si la Arianna care nu intelg de ce mami e trista. In fond toate se rezolva atata timp cat noi si copii suntem sanatosi.

Cat despre mizerie, la tine o fac municitorii, poti pune biciul pe ei, dar la mine o fac sotul si copilul. Eu am pus gura pe ei si cred ca ar fi preferat biciul

Cat despre cablu, niste incompetenti au taiat din gresala un cablu de curent in fundeni care alimentea nspe cartiere printre care zi zona nord. Acum toate aceste cartiere au fost mutate pe alte centrale dar trebuie sa opreasca curentul pana luni ca sa remedieze defectiunea... Eu ma gandesc nu ca nu am lumina ci ca nu o sa am apa, aragaz...

Ratusca, . Trebuie sa fie ingrozitor de greu sa treci prin pierdera unui copil, indiferent de varsta. Nu cred ca o mama poate depasi vreodata aceste momente dar trebuie sa te gandesti ca anul acesta visul tau se va implini, vei avea un bebe sanatos si frumos iar ingerasul vostru sigur va fi alaturi de voi de sus.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Onniex, la mine sunt in capul meu, la propiu P tca traim in RO, constructorii isi pot bate joc de tine fara sa sufere consecintele. Am luat casa in 2007 si iarna asta am descoperit ca acoperisul e varza(noi si multi alti vecini, deci galagia e de vreo 3luni in cartier). Asa ca acum imi decoperteaza casa si refac acoperisul. Intr-o casa locuita ...mobilata, utilata . La 6.30 se apuca de treaba, fix in capul meu Deci clar o iau din loc, dar am scuze

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 26+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

si eu sunt de acord pt miercuri la 6 in herastrau
corina stai cuminte putin lasa mall-ul dac aai contractii dureroase ..cu muncitorii si mizeria te inteleg 100 % si eu am patit asa..anyway orice le zici tot nu prea inteleg..
joy felicitari pt echo
fetele care urmeaza sa mearga la echo ..bafta si va astepam cu vesti f bune
fac eu capitol nou acum..asteptati putin..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

CAPITOL NOU

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna .. ms pt incurajari..uitasem ce s-a intamplat, de fapt nu uitasem, inchisesem acolo undeva tot ce s-a intamplat anul trecut, acum insa a revenit pt ca suntem exact in acea perioada. Maine am sa tin post pt ca este vineri si chiar vinerea s-a intamplat... sper ca ingerasul meu din ceruri sa aiba grija de bebe din burtica si de noi..

multi pupici...

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Neata, burtici.

Si noi astazi mergem la eco, la ora 13. Abia astept sa vad ce mai face fetita mea.

Ma puteti ajuta si azi cu un vot? In ultimele zile am avut ft mult de munca si am uitat sa va dau sa mai votati, asa ca nu mai am banuti de loc sa trec mai departe.

25+

votat - 278 de banuti

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput