Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Salut, fetelor!
Va spuneam acum ateva zile ca am avut ceva dureri si am fost la o dr. care mi-a zis ca e ok, ca se vede totusi ca a coborat un pic colul, dar la sf mi-a scris iminenta de avort. Va dati seama ca am fost disperata. Ieri am fost la dr. mea care ma urmareste si mi-a masurat colul. A zis ca e f bine - 43 mm, sa nu imi fac griji, sa ma duc in vacanta cu conditia sa nu merg mult cu masina sau sa merg pe jos mult. Voi ce ziceti? Ce sa mai inteleg?

19+

Eu ascult de dr care imi urmareste sarcina, pana la urma el ma "vede" cel mai des.
Cat despre mersul cu masina e ok atata timp cat eviti gropile si mergi cu scaunul mai lasat pe spate.Ti se contracta burta cand mergi cu masina? daca nu, e ok.
Si sa ai no-spa la indemana; cat am fost in concediu, mi s-a recomadat de catre gineco sa iau cate 1 no-spa de 40 la 8 ore.

Andreea, mami de baiat si 26+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Eu ascult de dr care imi urmareste sarcina, pana la urma el ma "vede" cel mai des.
Cat despre mersul cu masina e ok atata timp cat eviti gropile si mergi cu scaunul mai lasat pe spate.Ti se contracta burta cand mergi cu masina? daca nu, e ok.
Si sa ai no-spa la indemana; cat am fost in concediu, mi s-a recomadat de catre gineco sa iau cate 1 no-spa de 40 la 8 ore.

Andreea, mami de baiat si 26+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Nu mi se contracta burta cand merg cu masina, decat cand trec peste o groapa ceva. Oricum voi zbura in Spania si acolo voi merge doar un pic u masina. Drumurile nu se compara anyway.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Mi-au venit rezultatele de la analizele de toxoplasmoza si listeria, pe care le refacusem de la mine putere si paranoie : NEGATIV Sarbatoresc diseara cu o salata cu branza telemea

s26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Buna ursoaicelor,
Cu cresterea in greutate vom suporta din ce in ce mai greu caldurile. Sa speram ca luna august trece repede si in septembrie se mai racoreste.
De ieri cand am plecat de la munca si pana acum nu am mai apucat sa intru pe forum, asa ca as fi ratat intalnirea de azi. Oricum nu voi ajunge la intalnire nici sapt. viitoare, dar va doresc sa va simtiti minunat. Si poate dupa 15 aug., pana in sept. cand pleaca Doura, mai organizam o intalnire.
Acum m-am intors de la coafor (mi-am facut mai multe codite spic) si epilat, ca de, nu pot pleca in Co, in Delta fara sa ma aranjez un pic.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Adipapazi, merci de info. Sper sa ajung prin zona Baneasa cat de curand.

Danaint, felicitari petru rezultatele neative! Ai scapat de un pitic

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Acum am revenit acasa si am vazut ca vorbeati de perna pt gravida. Am luat de la Carefour perna acum o luna cu 30 lei. Intr-adevar se vedea ca era de doua ori taiat pretul, era redusa, dar initial costase 60 lei.

Eu i-am zis iubitului meu ca daca nu strange bani de operatie la sani nici nu alaptez. Eu am sanii mari si s-au cam lasat de cand au crescut si mai mari asa ca au nevoie de un lifting neaparat.

Cris mami de Teodora si 27+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Nu mai am contractii de o luna si ceva,dar stau ff cumintica ,ff mult in pat,dorm mult,nu muncesc decat ff putin si usurel...beau mult...apa.evident.
Intalnire- eu o votez oricand o stabiliti,mai putin in weekend.Deci fetele care lucreaza si cele care au copilasi sa stabileasca ele in functie de aceste coordonate.
In alta ordine de idei,am un milion de nervi,pt ca dr de familie a zis ca nu li se mai deconteaza nimic de la casa de asigurari si nu poate sa imi faca uzualele analize de sange si urina ...decat cu bani.Pai eu platesc milioane pe luna la casa de asigurari...si acum iar??? pana acum mereu am avut discutii cu ea,si la o simpla trimitere de targuia.E inadmisibil asa ceva,abia astept sa plec din tara asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Simona, un pupic ca sa treaca nervii. Solutia ar fi sa schimbi medicul. Cu intalnirea, asa e cel mai bine, sa decida burticile care vin insotite de copilasi. Saptamana viitoare e ok si pentru mine.
Elfica, am elucidat misterul cu semnatura noastra. Tu ai DN pe 02.11, eu atunci am DPN. In schimb, DPN tale e pe 31.10. Gata, acum fara confuzii.
In rest, bebe David e f activ, ma dor toate in interior, cred ca mi-a "boxat" toate organele. L-am tot intrebat azi ce are cu mine, ca eu il iubesc si nu-i fac nimic, dar fara rezultat... loveste in continuare.
Va pup, merg sa intind hainele din masina.

Ana
27s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

ANA,cum de te loveste bebe David asa de tare??? pe mine nu ma doare niciodata cand ma loveste...sau poate am eu pragul de rezistenta al durerii diferit...ca am mai auzit fete care se plangeau ca le doare
Simona +26

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni pe aici

Mergi la inceput