Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
danaint spune:
Eu de exemplu pun s26, adica sunt in saptamana 26 - 25 de saptamani incheiate si cateva zile. Vineri trec in s27 . Asa mi-a placut mie mai mult, ca pe mine cand ma intreaba lumea zic "sunt in saptamana 26"... dar marea majoritatea am vazut ca prefera celelalt sistem, 25+. Eh, chestie de gust
s26
BraveGirl spune:
Eu tot la 7kg in plus ma mentin, dar problema MARE e celulita ca a luat-o in jos spre genunchi ...am si in fata. NICIODATA nu am avut celuita ca acum, din aia cu gauri ...
Eu sunt genul disperata cu aspectul meu fizic. Nu ma suport cu celulita. Adic nu ma deranjeaza kg in plus, dar celulita imi da o stare super naspa. Nu-mi explic dece, ca vorba aia, o pot acoperi ...da ca sa intelegeti ce nebuna sunt, imi imaginez cateodata ca se vede si prin haine
A...dupa ce termin cu alaptatul imi fac sanii..alta nebunie de a mea. Ca nasul n-am curaj
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 26+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m offf, fetelor care va plangeti de greutate ... nu va mai chnuiti singure, ne-am ingrasat, asta e, si eu m-am ingrasat cu 16 kg deja si se stie bine ca de acum incolo urmeaza kg multe dar asta e, BB nostrii sunt sanatosi, asta conteaza. Eu am incetat sa-mi mai fac griji, mi-am facut la inceput, de cand am vazut ca iau prea mult in greutate, si asa nu eram prea slabuta, dar acum nu mai conteaza asa mult caci fetita mea este bine si in grafic. Le vom da noi jos oricum, ganditi-va cum va fi cand vom dormi decat cateva ore pe noapte si apoi cand vom alerga dupa BB nostrii cand vor deveni activi Asa ca vom avea parte de slabire automata, stati linistite! Pupuci pentru cele care se considera pufoase! 27+ |
chiar daca ai luat 16 kg tot arati superb crede-ma....eu am luat 9kg dar eu aveam foarte multe cand am ramas gravida si acum arat ca un urs panda
25+
danaint spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Eu tot la 7kg in plus ma mentin, dar problema MARE e celulita ca a luat-o in jos spre genunchi ...am si in fata. NICIODATA nu am avut celuita ca acum, din aia cu gauri ... ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 26+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Si mie mi s-a facut pe genunchi... ORIBIL!! Si e multa si vizibila. Si parca toate rochiile imi lasa genunchii la vedere. Eu, desi eram cam plinuta (dar plinuta sexy ) nu aveam celulita. Fac(eam) masaj de ani de zile, si nici pic de celulita. Acum m-a invadat!! Dar imi zicea maseuza ca e celulita "superficiala", nu cronicizata, si care dispare dupa sarcina imediat. Sper sa fie asa!!
Si eu am fantezii pentru dupa. Eu as umbla la burtica, sigur raman cu ceva reziduri pe acolo. Si la sani daca doamne pazeste raman asa mari ca acum!! Daca va mai zic cum stau si visez cum ma voi duce eu la vacuum si impachetari anti-celulitice, ma trimiteti direct la nebuni
s26
BraveGirl spune:
Danaint, si eu am aceleasi vise Bine ca stiu ca raman vise, ca l aArianna nici timp sa respir n-am avut. Dar zau ca la botez nici nu se vedea ca am nascut. Dar si acum visez cu ma voi duce la vacum, impachetari, masaje, epilare definitiva, si multe altele ...vise, vise, vise
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 26+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
andreeacc spune:
Ana_o, esti o draguta!
Si eu sunt pentru intalnire saptamana viitoare, ora 18 e ok din punctul meu de vedere.
Tocmai ce am venit de la gineco, am facut si o ecografie; totul e ok, bebelusa e cu capul in jos acum, arata cu cca 1 saptamana mai mare.Mie mi-a recomandat sa-mi fact anticorpii de grupa B spanandu-mi ca rezultatul este interesant ptr medicul neonatolog, noi va trebui doar sa ii urmarim in dinamica, in cazul in care se dovedeste ca am anticorpi.
Probabil ca voi naste in ultima saptamana din octombrie.
Si pentru ca i-am povestit ceea ce s-a intamplat cu balanta am stabilit sa mai facem o eco "supermegacompleta" in care sa mai verifice inca o data toate organele pe 30 august; asta ptr ca nu am eu rabdare pana la mijl lui sept cand era planificata urmatoarea morfo.
Si mi-a spus ca mai facem un set complet de analize in saptamana 34.
Andreea, mami de baiat si 26+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
andreeacc spune:
citat din mesajul lui BraveGirl A...dupa ce termin cu alaptatul imi fac sanii.. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 26+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
si eu tot cu sanii am niste planuri, dar nu neaparat sa-mi pun silicoane, cat sa ii mai "ridice" un pic....si depinde de cum va arata burta, ca parca si acolo as umbla daca nu isi revin muschii.Deasi stiu pe cineva care a facut operatia la burta si a zis ca sa nasca gemenii a fost infinit mai usor
Andreea, mami de baiat si 26+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
pissi78ro spune:
Salut, fetelor!
Va spuneam acum ateva zile ca am avut ceva dureri si am fost la o dr. care mi-a zis ca e ok, ca se vede totusi ca a coborat un pic colul, dar la sf mi-a scris iminenta de avort. Va dati seama ca am fost disperata. Ieri am fost la dr. mea care ma urmareste si mi-a masurat colul. A zis ca e f bine - 43 mm, sa nu imi fac griji, sa ma duc in vacanta cu conditia sa nu merg mult cu masina sau sa merg pe jos mult. Voi ce ziceti? Ce sa mai inteleg?
19+
ALEXA1985 spune:
Este si la Regina Maria.
Citat: | ||
citat din mesajul lui MSymo
Elfica, eu am facut cercaljul la Euroclinic si intr-adevar, cu trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat (iti dau ei un formular de completat), am fost scutita de 2300 lei. Interventia costa 2700 lei, dar fiindca eu sunt si asigurat am beneficiat si de reducere de 15% si nu am platit nimic, nimic....iar conditiile si comportamentul personalului nu au cusur. M-am interesat si la nastere se acorda acea reducere de 2800 lei tot cu documentele de mai sus....sper sa mai tina 2 luni, ca sunt ceva banuti...mai ales daca nasti natural platesti diferenta, 3700 lei. N-am auzit sa fie asemenea contract la Medlife sau Regina Maria. Symo 27+ Diana Nicole |
25+