Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

danaint merci pentru incurajari, tot eu am postat cu limita de 5 contractii pe ora, dar nu cred ca am atatea pe ora, deci probabil ca trebuie sa stau linistita.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

offf, fetelor care va plangeti de greutate ...
nu va mai chnuiti singure, ne-am ingrasat, asta e, si eu m-am ingrasat cu 16 kg deja si se stie bine ca de acum incolo urmeaza kg multe
dar asta e, BB nostrii sunt sanatosi, asta conteaza. Eu am incetat sa-mi mai fac griji, mi-am facut la inceput, de cand am vazut ca iau prea mult in greutate, si asa nu eram prea slabuta, dar acum nu mai conteaza asa mult caci fetita mea este bine si in grafic.
Le vom da noi jos oricum, ganditi-va cum va fi cand vom dormi decat cateva ore pe noapte si apoi cand vom alerga dupa BB nostrii cand vor deveni activi
Asa ca vom avea parte de slabire automata, stati linistite!
Pupuci pentru cele care se considera pufoase!

27+

Eu pana acum am avut 2 runde de crestere brusca. Una la inceput de tot, in saptamana 8 -7 kg in 2 saptamani, si una pe la inceputul lunii a sasea. Intre ele, m-am mentinut fara nimic extra. Poate nu mai am nicio crestere pana la sfarsit (din nou, vorbeste optimista din mine )

Ieri am citit in cartea aia celebra americana, "What to expect when you're expecting" despre cum iti redobandesti greutatea de dinainte de sarcina. Si recomandau sa incepi cu niste exercitii super usoare de la 24 de ore de la nastere (in caz de naturala). Ti le descriau acolo, ceva f simplu. Si apoi la 2-3 zile mai adaugai altele, si tot asa.

s26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Elfica, eu am astazi 27s 5z si trec la semnatura saptamana incheiata. Deci vineri inchei sapt 28 si intru in 29. Nu toate fetele trec la fel, unele isi pun saptamana pe care tocmai o incep, ca si cum as pune eu vineri - 29 s. In fine....nu conteaza, fiecare face cum vrea.

Symo 27+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Allexxia, te admir ca-ti asumi kg depuse fara niciun stres, chiar gandind pozitiv. Restul burticilor, cate o incurajare de la Allexxia, noi nu suntem la clubul manechinelor, cum spunea cineva, fiecare avem o conformatie diferita si trebuie sa acceptam toate riscurile pe care le implica sarcina. Eu, de exemplu, sunt foarte dezamagita de sanii mei, care au crescut cu 2 numere(de la 75C am 75E) si am sesizat o usoara lasare a lor. Sunt tare trista cand ma gandesc ca sanii vor fi si mai grei de atat si ca sansele sa se lase si mai mult de atat, sunt mari. Dupa al 2-lea bebe(sunt increzatoare ca voi avea rpd si o fetita), imi voi face o corectie a sanilor la un plastician. Dar... asta e, momentan nu am ce face. Femeile insarcinate chiar sunt mai frumoase, egal ca sunt slabute sau rubensiene, sunt mai luminoase si sunt binecuvantate de Dumnezeu, prin sansa de a naste un copil. Ganditi pozitiv, Allexxia si Andreeacc sunt un exemplu, eu am vazut pozele si cu Lore si cu Lidia si sa stiti ca sunteti f f frumoase. La Allexxia eu, una, nu vad cele 16 kg, pentru ca s-au distribuit uniform, Andreea este o mamica extraordinara, f simpatica si comunicativa, am cunoscut-o in mai. Nu cred ca aceste kilograme in plus va dezavantajeaza in fata nimanui. Mie imi pareti minunate si tare mi-as dori sa nu va mai ganditi in mod negativ la kg depuse. Prietena mea buna a luat 30 de kg in sarcina. De la 55 la 83. Acum are 56 si bebele ei nu a implinit 2 ani. Deci... fruntea sus, voi sunteti minunate cu sau fara kg in plus!

Ana
27s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

danaint am mai auzit de exercitiile astea, si mama mea a slabit asa dupa cele peste 30 kg luate in sarcina.
ai dreptate si exemplul prin care se poate sa ne recuperam silueta dupa nastere.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

cat priveste mitul celor 2 l de lichide(apa, ciorba, fruce etc): apa in cantitati de 2-3 l dizolva ocitocina, hormonul care declanseaza contractii. demonstrat stiintific.

Interesant! Nu stiam.

Mami de (28.10.2008) si bb2 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Elfica, eu am astazi 27s 5z si trec la semnatura saptamana incheiata. Deci vineri inchei sapt 28 si intru in 29. Nu toate fetele trec la fel, unele isi pun saptamana pe care tocmai o incep, ca si cum as pune eu vineri - 29 s. In fine....nu conteaza, fiecare face cum vrea.

Symo 27+ Diana Nicole

credeam ca toata lumea pune saptama incheiata la semntaura ... eu am azi 25 de saptamani incheiate si 4 zile. maine, vor mai fi ramas fix 100 de zile pana la DPN

Mami de (28.10.2008) si bb2 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Ana O: Scuze... stiam ca avem exact aceeasi zi de schimbat semnatura si acelasi DPN, de aceea ti-am spus. Probabil ca am retinut eu gresit si te-am avansat cu o saptamana. Scuze!

27+

Mergi la inceput

Ana_o merci si
sper sa le mai incurajez pe fete, caci am fost si eu stresata pe tema asta si stiu cum e, dar acum nu mai vreau sa-mi fac probleme din cauza asta, acum am alte prioritati caci doar suntem in ultimul trimestru

Aaa, diferentele nu se vad la mine caci pe Picasa am pus poze de la nunta si poze de acum, intre timp mai slabisem destul

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Symo 27+ Diana Nicole
msymo, n-o inchei pe 27 si incepi 28?

Lore 20 + &

Mergi la inceput