Aspirante. Nike suntem alaturi de tine!!!(547)
Raspunsuri - Pagina 3
roxy_s spune:
joAnn ma bucur tare mult ca sunteti bine. lasa, stai in pat , nu conteaza asta.este greu dar trece si merita efortul. cel mai important este sa fiti bine
S-a intamplat minunea mult asteptata10+
kitty-27 spune:
buna seara fetele!!!
biata nike...prin ce trece.nu o cunosc dar ma rog pentru ea si bebelusul ei .
mandreeac spune:
Joann iti doresc multa sanatate! burtica cu bebeline.
Bebelu vreo veste noua de la Nike? Imi place titlul acestui capitol.
tuturor!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 9+
cami_antonia spune:
fetele dace se intampla de nu mai scrie nimeni?
nu e3 nimeni pe aici?
bebelu mai stii ceva de nike?
bebelu86 spune:
va scriu toate mesajele care le0am primit pana acum de la ea. si la final va zic pe scurt ce am vb la tel.
Sunt pe perfuzii, oxigen, contractii minime, pierd lichid, dar dr spun ca bb traiaste si cu lichid putin si ca nu nasc in seara asta. am obosit
Nu vor sa nasc in garda lor. nu ma monitorizeaza permanent ca au zis ca nu nasc.
Nu nasc. nu vor. au spus ca e ok fara lichid. au spus ca daca il pierd pe tot, fac cezariana, dar cu cei din garda de maine. pt mine cezariana = sanse minime de a trai
mi-a zis k nu o lasa sa plece din spital. k ea nu e medic si nu stie nimic. nu se pricepe la ce se intampla acolo asa k tre sa se lase pe mana lor.
de facut calmate nu poate k e alergica si la astea.
a vrut sa se plimbe un pic, sa urce niste scari ca sa isi provoace singura nastere, nu o lasa. si ca sa nu se ridice din pat, au lasat-o cu o perfuzie goala in mana. si-a dat-o jos singura.
dar e optimista si are o credinta cum nu am mai vazut ca Dumnezeu nu o va lasa.
maine va naste sigur. dar nu se stie cum.
sa speram k vom avea vesti bune si totu se va termina cu bine
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
draguta spune:
buna seara fetele
bebelu multumim pentru vestile de la si despre nike
sunt asa de trista, imi pare rau ca a dat peste niste oameni asa de nepasatori, macar daca erau altfel poate ii mai alinau putin durerea
m-am ingrozit , cum pot sa trateze cadrele medicale un om aflat in suferinta, nu am cuvinte, ea poate numai are puterea sa spuna cea ce trebuie si poate nici nu se pricepe dar doctorii trebuiau sa ia o initiativa
ma rog pentru ea sa fie bine si pentru copilasul ei
Lili_g spune:
Bebelu, doar aici citesc vesti despre Nicoleta.
Nu poate lua legatura cu doctorul ei? si el sa o dea in grija altui doctor?
Nu stiu daca mai esti ca sa citesti mesajul meu...e deja tarziu.
gabyv spune:
este revoltator ce se intampla... nu imi vine sa cred ca asta se poate intampla, din ce inteleg eu prefera sa o lasa sa moara decat sa o ajute cu ceva...
sunt nebuni de legat si niste nepasatori, parca au facut facultatea de medicina degeaba...
ma duc la dar maine inainte de a bea cafea intru sa vad daca mai aveti vesti ... cand i-am povestit sotului au zis ca e ceva de speriat cu doctorii astia, cred ca si sotul ei e intr-un stress imens
sa o ajute DD pe ea si pe bebelusul ei ...
Noapte buna
bebelu86 spune:
Lili a vb cu medicu, nu o ia nimeni altcineva k le este frica.
nu vor sa raspunda.
de aia o pasezeaza de colo colo.
dar nici macar nu o lasa sa plece la giulesti
poate acolo avea norocu sa dea peste oameni cu suflet.
sa speram k va fi bine si maine ne da vesti bune.
nu putem decat sa ne rugam k ea si bb sa fie bine.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
madutza_bra spune:
off, saracuta Nike, pai si dr ei nu poate sa vina mai devreme? Daca tot a acceptat sa-i urmareasca sarcina, nu ar fi tb sa fie lanaga ea? ca doar stia riscurile...
Oricum in afara de monitorizari si perfuzii, nu vad ce i-ar putea face medicii... ca doar e alergica la orice, nu? Sper ca macar sa fie psihic aproape de ea.
Bafta multa, Nike!
Am fugit si eu la nani. Nu stiu ce-i cu mine de stau asa tarziu
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 11+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png