Aspirante. Nike suntem alaturi de tine!!!(547)
Raspunsuri - Pagina 4
PaulaFrida spune:
neatza fetelor
draguta mersi de pontul cu trachisept-ul,am luat si nu ma mai doare gatul,e f.bun
ce doctori nenorociti
nu asta le e juramantul sa ajute pe oricine are nevoie?
cum pot s-o lase pe biata Nico sa se chinuiasca de una singura si n-o ajuta nici un nesimtit de dr
e revoltator ce se intampla
sper sa treaca cu bine si ea si bebelushul,Doamne ajuta
restul fetelor,va -acesc pe toate si va doresc o zii faina
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
BFP Blinkie
p@ulici spune:
Buna dimineata. Sa speram ca azi vor fi doar vesti bune despre Nico si ca atat ea cat si bebelusul vor fi bine.
Medicii astia is culmea ... o paseaza unul la altul dar nici nu o lasa sa plece la Giulesti. Sper ca totul va fi bine in final. Ma bucur ca ttusi ea nu si-a pierdut optimismul.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Katy82 spune:
Buna fetele! Am venit si eu la cafelutza.
Mi se pare ingrozitor ca trebuie sa se intervina de sus ca sa aiba grija de un pacient aflat intr-o situatie delicata, numai la noi se poate intampla asta. Doamne ajuta sa fie bine si Nike si bebe.
Nelia si eu am aceeasi senzatie ca si tine si tot cam la 3 zile dupa ovulatie as fi, insa, pentru ca nu-mi monitorizez ovulatia sau TB poate fi vorba de o ovulatie mai tarzie si de aceea sa simtim aceste dureri de sani, oricum la mine nu e propriu-zis durere cat o jena.
JoAnn bebelinele miscacioase.
Bebelunasica cu burtica.
Paula ma bucur ca esti mai bine
multi la toate fetele! ca Nike sa nasca cu bine si sa fie sanatoasa si ea si bebe.
sa devin !
PaulaFrida spune:
Katy am incurcat borcanele
acum am observat ca tu mi-ai spus de Trachisept
multumesc de pont
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
BFP Blinkie
ancadragoman spune:
Neata
Bai nene dar fata asta nu are pe nimeni in familie care sa mature cu aia un pic pe jos?Sotul ei ce face in timpul asta asteapta sa dea Domnul?
Acum pe bune ca m-am enervat rau cum adica sanulase sa plece?
Mai aveti vesti ca eu nu sunt acum ca sunt plina de draci?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 va scriu toate mesajele care le0am primit pana acum de la ea. si la final va zic pe scurt ce am vb la tel. Sunt pe perfuzii, oxigen, contractii minime, pierd lichid, dar dr spun ca bb traiaste si cu lichid putin si ca nu nasc in seara asta. am obosit Nu vor sa nasc in garda lor. nu ma monitorizeaza permanent ca au zis ca nu nasc. Nu nasc. nu vor. au spus ca e ok fara lichid. au spus ca daca il pierd pe tot, fac cezariana, dar cu cei din garda de maine. pt mine cezariana = sanse minime de a trai mi-a zis k nu o lasa sa plece din spital. k ea nu e medic si nu stie nimic. nu se pricepe la ce se intampla acolo asa k tre sa se lase pe mana lor. de facut calmate nu poate k e alergica si la astea. a vrut sa se plimbe un pic, sa urce niste scari ca sa isi provoace singura nastere, nu o lasa. si ca sa nu se ridice din pat, au lasat-o cu o perfuzie goala in mana. si-a dat-o jos singura. dar e optimista si are o credinta cum nu am mai vazut ca Dumnezeu nu o va lasa. maine va naste sigur. dar nu se stie cum. sa speram k vom avea vesti bune si totu se va termina cu bine Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+ SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
Ma bag si eu, sunt extrem de revoltata pe tot sistemul acestei tari, la fel ca voi.
Nu are pe nimeni sa mearga la spital, sa o duca de acolo la Giulesti ???
Imi este extrem de teama pt ea, pt copil, pt tot ce se poate intampla intr-un spital din Romania
Bebelu, daca mai ai vesti, te rog sa le scrii aici
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
bebelu86 spune:
mesaj primit la 6.20:
am 15 ore de durere, 7 ore de contractii neritmice. au zis k trebuie pusa oxitocina, dar nu mie. nu trebuie sa suport decat maxim inca 20 ore de durere. sunt inumani
eu nu mai am putere sa comentez nimic.
doar va pun mesajele si dc mai aflu ceva, va zic
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
szivarvany spune:
De ce nu cheama pe cineva sa o duca de acolo ???
Poate muri pot muri amandoi
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
didi32 spune:
Neata fetelor, am intrat si am citit cu sufletul la gura mesajele despre Nico, este incredibil ce se-ntampla!!!
Nico draga, ne rugam pt tine si pt bebe sa fie totul bine, ai incredere ca te va ajuta D-zeu la cate ai patimit!
Cand vezi asemenea comportament la medicii din Romania, stai si te gandesti ca n-ai nici o sansa daca nu vor muschii lor, uite-asa ca n-au ei chef sa-si asume responsabilitatea! E mai mult decat revoltator si nu poti face nimic!
Apropo, roxy@vasi, ai zis c-ai fost la Debrecen, da-ne te rog mai multe detalii! Sunt convinsa ca sunt multe fete interesate.
Va pup pe toate fetelor!
in devenire
lisssa_ana spune:
INgrozitor ce se intampla.
Ar trebui sa cheme televiziunea...poate asa grabesc si ei ceva.
Multa sanatate si la vesti bune
sunt extrem de suparata de sistemul medical