Aspirante. Nike suntem alaturi de tine!!!(547)
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 mesaj primit la 6.20: am 15 ore de durere, 7 ore de contractii neritmice. au zis k trebuie pusa oxitocina, dar nu mie. nu trebuie sa suport decat maxim inca 20 ore de durere. sunt inumani eu nu mai am putere sa comentez nimic. doar va pun mesajele si dc mai aflu ceva, va zic Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+ SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
asa ceva e sub orice critica,pe cine sa anuntam?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
bebelu86 spune:
chiar nu stiu ce sa zic fetelor.
i-am zis sa plece de acolo
eu fugeam noaptea...nu mai statea
nu stiu cum sa o conving sa plece
aia vad k o paseaza de la o tura la alta sa scape.
doctoru ei nu stiu ce puii mei nu poate sa vina mai dvrm. k a vb cu el.
cred k si asta se da la fund acu.
sotu ei e acolo. initial au zis k vor chema televiziunea si ca fac mare scandal. dar acu nu a mai zis nimic.
chiar nustiu stiu..
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
szivarvany spune:
Deci asa ceva nu se poate.
Nu aveti telefon de la sotul ei, de la oricine cine e cu ea acolo ???
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
bebelu86 spune:
nu am decat nr de tel al ei.
nu am alt nr de tel.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
lisssa_ana spune:
bebelu doar cu scandal poti sa rezolvi ceva in Romanica noastra,din pacate.
Despre ce oras e vorba?
bebelu86 spune:
si nici nu stiu numele ei tot.
stiu doar k e la etaju 4, salon 28. dar alte detalii nu stiu.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
p@ulici spune:
Si eu ma gandesc ca poate cu televiziunea ar putea rezolva ceva.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Alinutzaa spune:
Ma bag si eu in seama. Mi-au dat efectiv lacrimile cand am citit de biata fata.
Mai dar ea e singura pe lume??? Nu are cu ea pe cineva - parinti, sot....cineva??? Cineva care sa se ia nitel la tranta cu medicii de acolo!
Nu se poate asa ceva!
Sa plece pe semnatura si sa mearga la alt spital! Spunea cineva de Giulesti. Foarte bine, sa mearga la Giulesti!
Sa mearga sotul ei la giulesti si sa vorbeasca acolo sa se asigure ca situatia va fi alta decat este la spitalul la care este acum si sa o ia pe sus din spital si gata!
Pai ea si bebelusul ei, care din cate am inteles este si prematur, cat or sa mai reziste?????
Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)
SS-Tzuky spune:
Neata fetele! Bine v-am regasit...de fapt citesc in fiecare zi dar nu ma bag in seama.
...decit acum, pentru Nicoleta...ii tin pumnii, sa dea Domnul sa fie bine pina la urma...imi pare rau ca mi-am amintit asemenea lucruri despre Romania, o tara unde viata nu are valoare - si aici e vorba de doua vieti.
mamagiuliei, ai dreptate, are nevoie de cineva sa o duca de acolo, nu poate lupta saraca femeie singura impotriva sistemului de cacao, in starea ei...
Sper din tot sufletul sa treaca cu bine si nike si bubu peste aceasta incercare. Sper sa auzim vesti bune in continuare.
bebelu86 spune:
Lissa totu se intampla in minunata noastra capitala
eu nu inteleg o chestie. dc ea a semnat k nu va raspunde nimeni, dece totusi nu o ajuta cineva? de ce nu se baga nimeni?dece o lasa sa se chinuie in halu asta?
cum pot sa aiba suflet de piatra si nici macar sa o intrebe cum se simte sau dc are nevoie de o vb buna, de o mangaiere de ceva
astia nu sunt oameni fratilor.
nici animalele nu sunt asa.. k un caine dc te simte k ti-e rau vine si sta lnaga tine. chiar dc nu iti face nimic.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker