PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (193)
Raspunsuri - Pagina 5
ana_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankalaura Noroc ca am nascut pe 1 iulie - de fapt reducerea e o gluma proasta la adresa celorlalti care nu s-au gandit sa isi schimbe agenda zilei acum 2 ani si dupa.... |
despre ce vorbesti?
blog
proud
ankuta_1982 spune:
Da intradevar s-a redus cu 15% dar faza era ca eu nu stiam ca s-a redus si m-a lovit din senin! Multumesc tuturor care mi-au raspuns!
ankalaura spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana_a
despre ce vorbesti? blog proud Apai despre asta:
I love DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=0" target="_blank">: ana-1 si ana-2 |
Caprioara spune:
Helau,
La multi anisori pepenasilor sarbatoriti ieri:
Victor Ioan, Alexandru Nicholas, Ioana Rebeca,
Maria Alexandra & Ioana Teodora!
La multi ani mamicilor sarbatorite ieri:
babyr7, Clabur!
La multi anisori pentru astazi:
Sofi, Adina!
La multi anisori pentru maine:
Clara Andreea!
Va doresc sa aveti numai bucurii si impliniri!
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
Gini75 spune:
La multi ani, Clara, sa ai o copilarie minunata!
Flo si celelalte fete care cumpara Milupa Junior 2+, la Sensiblu e oferta 2 cutii + 1 gratis.
Tecky spune:
Salutare fetelor!
Ieri ne-am intors si noi de la mare.Ralu vorbeste foarte mult,ne intelegem de minune.
bujo imi pare rau ca te afli intr-o situatie dificila...
Cristina ai 2 baieti superbi,sa-ti traiasca!
Va pup
dia_filipas spune:
Salut fetele!
Intru si eu dupa o lunga absenta...Intai de toate vreau sa urez
LA MULTI ANI TUTUROR PEPENASILOR CE S-AU SARBATORIT DE CAND NU AM INTRAT! SA VA DEA DOMNUL SANATATA SI FERICIRE SI SA AVETI O COPILARIE MINUNATA!
LA MULTI ANI SI MAMICILOR SARBATORITE IN ULTIMA PERIOADA! SA FITI SANATOASE SI IMPLINITE ALATURI DE CEI DRAGI!
Noi suntem bine, de vreo saptamana jumate Miruna doarme cu ai mei la gradina in cabanuta lor, tati meu i-a facut un patut frumos si comod, eu ies de la servici, cumpar ce are nevoie ii mai pun haine si alte lucrusoare si merg sus la ea pana seara, cand vin acasa, fac de papa si pregatiri de servici pentru a doua zi. Este foarte obositor programul asta, da' de sapt. viitoare se intorc acasa, ca tati o sa mearga la servici.
Am evitat sa intru ca nu am fost prea ok in perioada asta, casnicia mea se clatina mai ceva ca arca lui noe in timpul potopului...nu stiu ce si cum o mai putem redresa...nici nu sunt convinsa ca mai vreau, deocamdata stau asa sa vad ce se mai intampla...
Anyway, Mirunica a evoluat muuult, deja repeta orice cuvant, tot pocit da' parca mai aproape de realitate, e foooarte intelegatoare, aproape matura la capitolul asta, e vesela si cuminte si mancacioasa si iubareata, deja parca ii pot acorda o mai mare libertate de miscare, ca nu mai face boacane, are jocuri frumoase de una singura, nu mai tre' sa stau musai la 2 pasi in spatele ei (bineinteles ca o supraveghez...da' si de la distanta). CU olita si suzeta stam exact la fel, nu am renuntat nici la pampersi nici la suzeta. Despre suzeta i-am zis doar ca atunci cand nu-i va mai trebui sa mi-o dea sa o dam la un catel mic care plange ca nu are. A zis da', numai ca nu va fi prea curand momentul asta. Aaaa, de sapt. viitoare va reincepe cresa, o s-o duca maica-mea treptat ca sa se reobisnuiasca si dup-aia ne intram in paine...
Va pe toate si sper sa ne auzim curand!
Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)