PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (193)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Nu eu am inceput munca de la 1 august si mi-au spus ca e redusa indemnizatia cu 25% ca eu mai trebuie sa iau o parte din urma! nu stiu daca ati inteles ceva! Nici eu nu stau pe roze cu banii deoarece amndoi suntem bugetari si vine o taiere in familie de 10 milioane asa ca.....!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ANKUTA, indemnizatia s-a redus, intr-adevar, dar eu stiam ca cu 15%, nu cu 25%.

SOFIA
ADINA

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna dimineata.

Am ajuns si eu la birou...
Am citit la umanitare povestea micului Siluan si nu-mi vine sa cred.
Dumnezeu sa ii dea putere sa mai reziste un pic ...si parintilor de asemenea.

La multi ani,SOFIA!!!
La multi ani, ADINA!!!

Sa cresteti mari si sa fiti sanatoase!!

BUJO...chiar imi pare tare rau!!Nici nu stiu ce as putea sa iti spun..

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

bujo nu te intrista sigur exista o solutie

eu am fost la Buc luni si am vb cu dr cu care am nascut-o pe Maria si nasc tot cu el spre fericirea mea,bb avea crl 9,4mm si ii batea inimioara
dupa ce mananc am un pic de greata vreo 2-3h si am sanii dublii in rest nu eu somn nu eu foame,asta e bine ,am inca 51kg!!!
Maria e bine, frumoasa perioada asta de 2ani n-am grija ei

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 7+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Moni, eu sunt foarte multumita de aparatul dentar, il am din decembrie si cred ca il mai tin pana la anu'. Dintii de sus s-au indreptat f repede, deja nu cred ca mai trebuie facut nimic la ei, dar e bine sa tin cat mai mult aparatul daca tot l-am pus. Jos e putin mai complicat (nu sunt aliniati cum trebuie, sunt prea la stanga cu totii ca sa zic asa deci dureaza mai mult sa ii mute), dar acolo oricum nu se prea vede . E adevarat ca 1 saptamana - doua la inceput a fost mai greu pana m-am obisnuit cu el, dar acum mi se pare ceva normal.
Clinica e www.velvetdental.ro/" target="_blank">asta

Noi suntem iar la mare saptamana asta, apa a fost atat de calda incat a acceptat si Aida sa intre, acum deja ii place atat de mult ca ar sta doar in apa . Suntem si cu fratele lui Cristi si baietelul lui, cu care Aida se intelege de minune, aproape ca sunt de nedespartit.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani, Victor, Alexandru Nicholas, Ioana, gemenutele de alexa_teo, Ana Sofia, Adina si Clabur!

Ankuta, cunatumul indemnizatiei s-a diminuat cu 15%, incepand cu 3 iulie. Deci in august vei primi indemnizatia redusa, dar nu mai putin de 600 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Noroc ca am nascut pe 1 iulie - de fapt reducerea e o gluma proasta la adresa celorlalti care nu s-au gandit sa isi schimbe agenda zilei acum 2 ani si dupa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna ziua
Vreau sa felicit si eu sarbatoritii zilei de astazi-LA MULTI ANI !!!!!

BUJO imi pare rau , mai gandeste-te poate exista vreo solutie si nu o vezi pe moment.
ANAXENA felictari pentru bebe 2, sa creasca mare si sanatos.
DIDI fa o baie si pentru noi cei din bucuresti ca ne clocim aici.
Denisa face progrese cu olita reuseste si pipi si KK sa faca la olita,cu mici accidente, dar la trecem cu vederea ca vad ca se straduieste. Asta e meritul mamei mele , ca a invatat-o cu olita.
Sa fac si eu ca o cioara sa imi laud puiul-vorbeste de ne-a capiat asa cand i se pune ei , ne tot intreaba , spune poeziile care le stie, canta cantecelele care le-a invatat, doar sa ne capteze atentia si normal ca reuseste de fiecare data, normal ca imi place la nebunie ca vorbeste bine si ne conversam la telefon cand sunt la birou si a invatat-o mama sa imi spuna ce activitati a avut si spune, povesteteste asa cum poate ea nu in fraze foate lungi. O iubesc la nebunie , dar nu imi vine sa cred ce a trecut timpul si ce repede a devenit o fetita mica din bebelina mea mica si frumoasa, cum o alintam cand era cat o lingura, cum zice tasu.
La mine la birou e mult de munca, se anunta pe viitor niste schimbari,dar s-ar parea ca sunt zvonuri , nu stiu ce sa zic dar deocamdta prefer sa nu ma omor in ganduri cu asta.
Am reusit sa imi iau 3 zile de concediu sa mergem iar la mare la bulgari de ziua denisei -de sf maria- mai ales ca e si ziua sotului pe 14 aug, ii sarbatoresc la mare si este un cadou frumos pentru fata mea care este innebunita dupa apa si scaldat.
Asa ca sunt bucuroasa din acest motiv dar am altele care ma apasa dar nu e cazul sa le expun aici.
Va pup pe toate.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

Ana Sofia (Marina_1609), Adina (maria_86),

LA MULTI ANI!

BOTI,ESTI PRIN PREAJMA,ca vreau sa donez ceva la bazar pt micul siluan si nu stiu cum sa procedez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Dara, felicitari pentru progresele Denisei! Daca putem ajuta cu ceva, poate cu o ureche atenta, sau o imbratzisare suntem aici ...

Am fost ieri cu ai mei intr-un parc de distractii si animalier in acelasi timp. A fost super. Aveau si topogane de apa, si jocuri pentru copii, si tiribombe. Am ajuns acasa pe la 8 frantzi (noi ai mari, ca Maya dormise in masina).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput